- 27 Kasım 2017
- 1.884
- 2.898
- 133
- 32
İllaaa o adet günü bi gececek yanipufff sen sinir bozucuCanım geçen ay ben 12.gün yaptırdığımda 2küsür çıkmıştı 14.gün sıfırlanmıştı 0.100dü 15.gün hastalanmıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İllaaa o adet günü bi gececek yanipufff sen sinir bozucuCanım geçen ay ben 12.gün yaptırdığımda 2küsür çıkmıştı 14.gün sıfırlanmıştı 0.100dü 15.gün hastalanmıştım
Bu sabah hergun fikir degisitiryorumBnu ne saman yaptn
Ne testi bu ovülasyon bu gebelik miBu sabah hergun fikir degisitiryorum
Gebelik canmNe testi bu ovülasyon bu gebelik mi
İğne Dokuz güne rağmen etkisini kaybetmiyor demekkiGebelik canm
Evet ya offİğne Dokuz güne rağmen etkisini kaybetmiyor demekki
Diger testide 31inde yapicam 11.gun bakalim ne cikicakİğne Dokuz güne rağmen etkisini kaybetmiyor demekki
Yok bence 31'ine kadar sabre demezsinDiger testide 31inde yapicam 11.gun bakalim ne cikicak
Yok 2gunde 1 yapiyorumm yaYok bence 31'ine kadar sabre demezsin
Gercegini ne zaman gorcez acaba meraktayim
Selinos ya bu seferki çok koyuuu geçen sefer bu kadar değildi bak ekliyorum 2resmideGercegini ne zaman gorcez acaba meraktayim
Gerceğini de görmen umuduyla tatlm
Amiiiinnn canım inşallah hep beraber alalım güzel haberleriiiiiiGerceğini de görmen umuduyla tatlm
Demekki bi ay bi ayi tutmuyor her seferinde farkliSelinos ya bu seferki çok koyuuu geçen sefer bu kadar değildi bak ekliyorum 2resmide
Amiiin amiinAmiiiinnn canım inşallah hep beraber alalım güzel haberleriiiiii❤❤
Aaaa yoksaaaa hamilemiyiZz ay inşallah yaaa çok merak ediyorum sonuçlarımızııı Rbbimmsevindirsin hepimizi çocuk isteyen herkesi zmanda geçmiyorÇatlatma İğnesinden Sonra Kasık Ağrısı Kaç Gün Sürer?
Rutin uygulamada çatlatma iğnesinden 36 saat sonra cinsel ilişki önerilir. Döllenme olması durumunda 4. – 5. Haftalara kadar kasık ağrısı sürebilir. Döllenme gerçekleşmez ise iğneden en fazla 1 hafta sonra kasık ağrıları ortadan kalkar.
Nerdej buldun canm bunuuKızlar bakın ne buldm Selinos Kardelen060492
Çatlatma İğnesinden Sonra Kasık Ağrısı Kaç Gün Sürer?
Rutin uygulamada çatlatma iğnesinden 36 saat sonra cinsel ilişki önerilir. Döllenme olması durumunda 4. – 5. Haftalara kadar kasık ağrısı sürebilir. Döllenme gerçekleşmez ise iğneden en fazla 1 hafta sonra kasık ağrıları ortadan kalkar.
Ya ben dayanamiyorum tovbe yarabbiim gunler gecmiyo . Ama ne zaman bu kadar heves etsem negatifi gordum catlatma ignem ilk oldugu icin baya heves ettim sanirim ben yine negatifi gorebilirummAaaa yoksaaaa hamilemiyiZz❤ ay inşallah yaaa çok merak ediyorum sonuçlarımızııı Rbbimmsevindirsin hepimizi çocuk isteyen herkesi zmanda geçmiyor