- 19 Nisan 2020
- 3.368
- 2.854
- 63
- 29
Off cok sabirsizim ya olmicak gibi sanki bilemedim umudum sey olduBakalm adet olurken de bi keredir ggüs hassasiyeti hatrladğım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Off cok sabirsizim ya olmicak gibi sanki bilemedim umudum sey olduBakalm adet olurken de bi keredir ggüs hassasiyeti hatrladğım
Olmasn efendim umudun seyyy fln güzel düşün rabbmd güzel dıygular gönderOff cok sabirsizim ya olmicak gibi sanki bilemedim umudum sey oldu
Boyle testte pozitif gorunce bi unut oluyodu yine de ama negatifi gorunce umudum gitti,Evet evet herkeste farklı biliyorum sadece siz belirtilerden. Bahsederken bnde söylüyüm istedm
Evet canım aynen öyle adet değer küçükte olsa anlaşılır. Predictor diye bi erken gebelik testi var. O adetten 6gün öncesine kadar gösteriyormuş benim adet günüm 6haziran zaten. O yüzden ondan alıp onu yapcmBende simdi baktim teste golge cikmis demekki yarina kadar tamamen gecicek 10.gunde biz 21ioldukya canm 22si catladi yumurta gebelik olduysa eger dune kadar rahme tutunma olmustur ve 2-3gun icinde rahimden hcg salgilanmaya baslayacak
O zaman ptesye kdr test mest yok bak bn sni dinliyip yapmıcamBoyle testte pozitif gorunce bi unut oluyodu yine de ama negatifi gorunce umudum gitti,
Bende alicam erken gebelik allahim inşallah pozitifleri goruruzzzEvet canım aynen öyle adet değer küçükte olsa anlaşılır. Predictor diye bi erken gebelik testi var. O adetten 6gün öncesine kadar gösteriyormuş benim adet günüm 6haziran zaten. O yüzden ondan alıp onu yapcm
Bende 21 inde oldm catlatma iğnesniEvet canım aynen öyle adet değer küçükte olsa anlaşılır. Predictor diye bi erken gebelik testi var. O adetten 6gün öncesine kadar gösteriyormuş benim adet günüm 6haziran zaten. O yüzden ondan alıp onu yapcm
31mayista dogum gunum pozitif olsa bana en guzel hediye olurr bende yapmicmmO zaman ptesye kdr test mest yok bak bn sni dinliyip yapmıcam
Aaa 3ümüz aynı gün olmuşuzBende 21 inde oldm catlatma iğnesni
Hyr
Ben cok hafif sariya donuk oluyor ama benm akintim hep o sekil zaten degisiklik yok
Ayy hadi inşallah canım ya güzel bi doğum günü hediyesi olsun inşallah sana31mayista dogum gunum pozitif olsa bana en guzel hediye olurr bende yapmicmm
İnşallahhhh ama olmazsada ah vah yok kizlar klomene yanit vermekte cok iyi bisey bence sizde klomen kullanmistiniz dimi sukredelim vallahiAyy hadi inşallah canım ya güzel bi doğum günü hediyesi olsun inşallah sana
Evet sabah aksam iki doz klomen sonra ovitrella iğneİnşallahhhh ama olmazsada ah vah yok kizlar klomene yanit vermekte cok iyi bisey bence sizde klomen kullanmistiniz dimi sukredelim vallahi
Ama üzülmcm olmazsa esm sperm testi sınırda olduğu için doktor da cok ümit vermedi ama olsn umudum var döllicek olan bir tanesiEvet sabah aksam iki doz klomen sonra ovitrella iğne
Evet canım ben bi de femera kullandım klomenle birlikte.İnşallahhhh ama olmazsada ah vah yok kizlar klomene yanit vermekte cok iyi bisey bence sizde klomen kullanmistiniz dimi sukredelim vallahi
O ne içimdi acabaEvet canım ben bi de femera kullandım klomenle birlikte.
Gelincik78
umut kaybetmek yok 3ümüzde güzel haberler vereceğiz Burda
Kaderimizde vakit ne zamansa o zaman olucak canim inşallahAma üzülmcm olmazsa esm sperm testi sınırda olduğu için doktor da cok ümit vermedi ama olsn umudum var döllicek olan bir tanesi
İnşallahhh inşallahhEvet canım ben bi de femera kullandım klomenle birlikte.
Gelincik78
umut kaybetmek yok 3ümüzde güzel haberler vereceğiz Burda