Ovu testim silik benim artik seninde oyle cikar yapma bence bosuna harcamaGercekten mi bnde ovülasyon testi var gebelk testi bir tane var ona kıymam daobülasyn testni yapsam mı acaba yarn mı yapsm
Canım iğne günü de sayılıyor. Yani 9.günün senindeSonraki olarak saydim ben yani igne gununu saymiyorum
Evet canm vuruldugum gun dahil 9 oldu kaldi 5gunDokuz gün oldu demi iğne vurulalı
Tamam canm burda bikac yerde igneden sonraki gunden sayin diye okumustumda ondan oyle sayiyodum bendeCanım iğne günü de sayılıyor. Yani 9.günün seninde
Ay aynı zamanda öğrencez seninle nerdeyseTamam canm burda bikac yerde igneden sonraki gunden sayin diye okumustumda ondan oyle sayiyodum bende
Yüzüstü yatınca kasıklarmda ağrı oluyo sende var mı öyle birseyOvu testim silik benim artik seninde oyle cikar yapma bence bosuna harcama
Sen kacinda yapicaksinn idrar testini yoksa direk kan mi verceksiin
21 carsamba
Ya canım normalde 4ünde yapcktm ama sanırım Pazartesi bi idrar testi yaparım. Ayın 4ünde de kan veririmSen kacinda yapicaksinn idrar testini yoksa direk kan mi verceksiin
Yok kasik agrim ara ara oluyor benim ama goguslerim fena ignenin icindeki hormonlar yuzunden diyenler var ama hcg sifirlandi artk nerdeyse ama benm gugus agrim gun gectikce artiyoYüzüstü yatınca kasıklarmda ağrı oluyo sende var mı öyle birsey
Ya benimde bugün hassaslaşmaya başladı göğüslerm normalde adetten 1-2gün önce olurduYok kasik agrim ara ara oluyor benim ama goguslerim fena ignenin icindeki hormonlar yuzunden diyenler var ama hcg sifirlandi artk nerdeyse ama benm gugus agrim gun gectikce artiyo
12.gun oluyo p.tesi bazilarinin 12.gun bile silik cikmis idrar testi o yuzden sifirlandigindan emin olup yap yaniltici olablrYa canım normalde 4ünde yapcktm ama sanırım Pazartesi bi idrar testi yaparım. Ayın 4ünde de kan veririm
Benimde 3gun once basladi hala fevam ediyor artarak hayatta bu kadar erken baslamazdi benmdeYa benimde bugün hassaslaşmaya başladı göğüslerm normalde adetten 1-2gün önce olurdu
Bende hiç hassasiyet yok gğüslerde sadece az bi kasık ağrısıYok kasik agrim ara ara oluyor benim ama goguslerim fena ignenin icindeki hormonlar yuzunden diyenler var ama hcg sifirlandi artk nerdeyse ama benm gugus agrim gun gectikce artiyo
Belki ben degil sen gebe cikarsin canm hiic belli olmaz belirtiler cook yanilticiBende hiç hassasiyet yok gğüslerde sadece az bi kasık ağrısı
Canım bu benim 3.iğnem diğer 2iğnemde de 8.9.10.günler yaptım testi ve 8de 9da silik çizgi oluyor 10da sıfırlanıyor. O yüzden 12 dedim. Evet çok duydum yoksa yalancı pozitifi12.gun oluyo p.tesi bazilarinin 12.gun bile silik cikmis idrar testi o yuzden sifirlandigindan emin olup yap yaniltici olablr
Bakalm adet olurken de bi keredir ggüs hassasiyeti hatrladğımBelki ben degil sen gebe cikarsin canm hiic belli olmaz belirtiler cook yaniltici
Canım herkeste farklı oluyor belirti ama belki sende olmyckBakalm adet olurken de bi keredir ggüs hassasiyeti hatrladğım
Evet evet herkeste farklı biliyorum sadece siz belirtilerden. Bahsederken bnde söylüyüm istedmCanım herkeste farklı oluyor belirti ama belki sende olmyck
Bende simdi baktim teste golge cikmis demekki yarina kadar tamamen gecicek 10.gunde biz 21ioldukya canm 22si catladi yumurta gebelik olduysa eger dune kadar rahme tutunma olmustur ve 2-3gun icinde rahimden hcg salgilanmaya baslayacakCanım bu benim 3.iğnem diğer 2iğnemde de 8.9.10.günler yaptım testi ve 8de 9da silik çizgi oluyor 10da sıfırlanıyor. O yüzden 12 dedim. Evet çok duydum yoksa yalancı pozitifi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?