mayıs anneleri bende sizdenim

canım geçmiş olsun...merak ettim iyimisin neler oldu? ? güzel haberlerle gelirsin inşallah ..

kızlar dr a gittim bebeğim canlı beni bırakmamış allaha şükürler olsun ama çok kortum gerizekalı dr işte insanları sömürmeye bayılıyorlar
bebeğim ii sağlığıda çok iimişbana magnezyum toz ilaç verdi onu içeceğim sadece ve kendimi yormaman gerekiyomuş ilginiz için teşekkürler arkadalar demekki bi dr la yetinmememiz gerekiyo arkadaşlar ama cinsiyeti belli değil kızlar

geçmiş olsun canm.. bukarşılaştığın son tatsızlık olur inşallahh..ben kötübirşey düşünmemiştim zaten..bu nasıl dr anlamıyorum tabi..bebek ya vardır ya yoktur..varlığındanda şüphe duyuyorsan ona göre detaylı araştırmayı yapıp netleştirirsin..belirsizlikle birşeyler söyleyip göndermezsin hastanı..üstelikte yarına atmazsın..sonuçlarına göre rahatlatırsın öyle gönderirsin....hakikatten tuhaf..bunedenle buişin hakkını vermiş dr u araştırıp onda devam etmek lazım cnm..iyi bir dr olsun tek olsun..senin bütün süreçlerini bilsin..

evet valla canım haklısın ama türkiye burası her şeyi beklerim valla.bu arada beni yanlız bırakmadığın için teşekkürler sana hiç rastlamadım gebe sohbetinde senin için mahsuru yoksa seni arkadaşlar listeme eklemek istiyorum canım a.s.

kızlar bebeğimin cinsiyetini öğrendim oğlum olacakmış oğlişim geliyo allah izin ederse mayısta kucağımda çok heyecanlıyım

Hayırlısı olsun nazgök61 Allah sağlıkla oğluşuna kavuşmayı nasip etsin benimde oğluşum olacak mayıs bebekleri hep erkek olacak gibi görünüyor...

kızlar bu mayıs bebekleri hep erkek galiba
ben kız bekliyordum ama olsun allah oğlan nasip etsmiş allahtan hayırlısı sağlıklı uzun ömürlü olsunda farketmez valla
ama çok heyecanlıyım kızlar 2. bebeğim ama o kadar heyecanlıyım ki anlatammam kızın üstüne bide oğlan allah hepinize sağlıklı bebekler versin kızlar

kızlar ben çok kötüyüm moralim bozuk keyifsizim ve sinirliyim herkes hamilelikten oluyor diyor bana ve birde çirkinleştiğimi düşünüyorum psikolojim çok bozuldu dr a da gitmek istemiyorum bana akıl verin ne olur ne yapmalıyım

tatlım hepimizin başında var....
benimde bi günüm bi günüme tutmuyo...
unutmaki bunların hepsi geçici şeyler....
ve bu zor günlerin meyvesini alıcaz hayırlısıyla...
ee annelik öle karşıdan görüldüğü gibi kolay değil...
sen bu konuda daha tecrübeli olmalısın aslında...
bebiş içinde tebrikler....
bi erkek daha eklendi desene.....

evet kardelen ben tecrübeliyim ilk hamileliğimde böyle şeyler yaşamadım bu yüzden garipsiyorum erkek olduğunu hissettiriyor galiba bu haylaz bana cevabın için teşekkürler

kızlar oğlumun ismini baran koyuyorum ama birde kurandan bir isim koymak istiyorum ne koyacağımı bilmiyorum ama bana yardımcı olurmusunuz güzel anlamlı ve değişik bir isim olsun istiyorum

kızlar bebeğim 6 aylık oldu ve onu tamamen hissetmeye başladım artık gerçi küçük yaramaz çok küçükken kendini hissettirmişti bana burdayım diye ama şimdi artık çok daha eğlenceli oluyor ama yatamıyorum onun yüzünden sabahlıyorum valla

kızlar nerdesiniz unuttunuz beni valla gerçi bende yokum uzun zamandır internetim bozuk ama bakıyorujm sizlerde beni bırakmışınız bebeişleriniz nasıl arkadaşlar benim bebişim çok iyi allah a şükür umarım sizin bebişlerinizde sağlıklıdır allah bi nefeste kurtarır ihşallah

fazla bişe kalmadı mayıs anneleri benim doğumum mayısın 18 ine geliyo allah izin ederse 19 u 20 sinde kucağımda oğulcanım

kızlar benim imza teri çıkmıyo kontrol panelinden nasıl bulacam onu bebk için tablom vardı tabloda kayboldu çıkmıyor artık bana yardımcı olurmusunuz

kızlar bebeğimin düşük tehlikesi ve erken doğum riski varmış ve dr erken doğarsa eline bişe geçmez dedi moralim çok bozuk dua edin valla korkuyorum bişe olacak diye her şeyi tam allah korusun bişe olursa çok kötü olurum

banada yardımcı olun yeni üye oldum resim nasıl eklerim yan tarafa bende bebek tablosu ilave etmek istiyorum.:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…