mayıs anneleri bende sizdenim

NAZGXOXK61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2006
36
0
42
selam arkadaşlar aranızda bebeği 2.5 aylıkken karnında oynayan var mı ? varsa bana haber verirseniz sevinirim çünkü ben ilk defa bu kadar küçük bi bebğin anne karnında oynadığını kendimde gördüm

alevcim senin ilk doğumunmu bilmiyorum ama benim ikinci ilkinde bendede o aylarda hiç göbeğim yoktu hatta 9 aylıkken bile çok büyük bi karnım yoktu bende çok şaşırıyorum ama herkese gösterdim oynadığını görmeden çnce inanmakta zorluk çektiler ama bilmiyorum ihşallah herşey yolundadır ayın 19 unda dr a gidecem bakalım ne diyecek cevabın için teşekkürler

ilk bebeğini doğuracak olanlar hemen hissetmezmiş..ama ikinci bebeğine hamile olanlar erken hissederlermiş..bende ilk bebişime hamişim..oynadığını hissediyorum derdim ama o bağırsaktaki gaz sıkışmasıymış :))) yani nazgök hissedebilir..bende hissetmek istiyorum..ama hep sol tarafımda duruyo onu biliyorum..annesini hiç üzmüyor canım yavrum..bu zamana kadar hiç zorluk çektirmedi bana :))ama bikaç hafta sonra hissetcem bebişimi oleyyy...

cevaplarınız için teşekkürler valla artık dr a gideceğim günü bekliyorum umarım bi problem yoktur.ama bide erkek çocuklarının çabuk oynadığını diyorlar bakacaz ayın 19 unda herşey belli olacak.eda o şemayı nasıl aldın bende istiyorum ama yapamadım bi türlü bana anlatırmısın nasıl aldığınıa.s.

hey mayıs anneleri neredesiniz sizleri bekliyom konuşmak istermisiniz anlatın anlatayım dertleşelim bilgilerimizi paylaşalım bekliyom sizleri

arkadaşlar benim karnımın içi ağrıyo ağrıda değil bi tuhaf acı gibi birşey korkuyom dr a gitmeye neden oluyo acaba bileniniz varmı 3 aylık hamileyim

arkadaşlar benim karnımın içi ağrıyo ağrıda değil bi tuhaf acı gibi birşey korkuyom dr a gitmeye neden oluyo acaba bileniniz varmı 3 aylık hamileyim

mrb canım...şişkinlikten ve gazdan olabilir belki...aklına kötübirşey getirme..yediklerine dikkat ediyormusun?...hemde güzelşeyler düşün..:)

birrde...rahim genişliyor bundanda olabilir... fisfisfis cokça su içmek gerekiyor bunun içinde..

ayperin canım bilmiyorum her zaman yediğim şeyler bu şikayet 2 haftadır var bende bilmiyorum ama dr a gidecem heralde herkes korkutuyo beni çünkü ihşallah bi aksilik yoktur

ben 16 haftalık hamileyim ve hiç mide bulantım, baş dönmem ,aş ermem olmadı
sağolsun bizimkiside pek üzmüyor beni. yalnız karın ve kasık bölgemde inanılmaz ağrılarım oldu ve şuanda pek sık olmasada ara sıra ağrı oluyor buda rahmin genişlemesinden kaynaklanıyormu. bide karnım artık büyüseydi :)

canım bu sancıların nedenini hala tam olarak öğrenmiş değilim pazartesi yada salı dr a gidecem ve öğrenecem allah izin ederse burdada anlatacam merak etmeyin karnına sıra gelince benim ilk kızımda hiç karnım yoktu hemde hiç dr lar hamile olduğuma bile inanmazlardı 6 aylıkken ama bu 2. bebeğimde 2 aylıkken karnım büyüdü seninde büyür canım merak etme

kız bende niye olmuyo diye bakıyodum baktım olmuşşşşşşşş hadi hayırlı olsun

ayperin canım bilmiyorum her zaman yediğim şeyler bu şikayet 2 haftadır var bende bilmiyorum ama dr a gidecem heralde herkes korkutuyo beni çünkü ihşallah bi aksilik yoktur

nazgök iyi şeyler düşün yaa..yerimseniben buşikayetler genelde olabiliyor..hersöylenenede takılma...hem her bünyede aynı olmayabilir...kolaymı yenibir can taşımakk yerimseniben güzel haberlerle gelirsin inşallahh cnm ..

çok saol aypeerin ya içimi rahatlattın canım ne bilim pazartesi yada salı gidecem dr a bi türlü gidemedim ama bu sefer kesin gidecem

kızlar bu gün dr a gittim sancım ve bel ağrımdan dolayı
acildeydim ama dr un bana dediğine inanamayacaksınız bana bebek ölmüş olabilir bu yüzden sancın ve bel ağrın var dedi yarın sabah hemen gel dedi kızlar dua edin bana bebeğime bişe olmasın sabah gidecem ve ultrasona girecem ama çok korkuyom

geçmiş olsun ya.inşallah bebişin seni bırakmamıştır.sancıların çokmu fazlaydı.bu dr seni neden bugün ultrasyona almadı.dualarımız seninle.inşallah iyi haberlerle dönersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…