mayıs anneleri bende sizdenim

merhaba kızlar bende mayıs annesiyim ama benim kızım 10 aylık oldu..Allah hepinizin yardımcısı olsun sağ salim doğum yapıp evlatlarınızı koynunuza alırsınız inşaallah...

kızlar bebeğimin düşük tehlikesi ve erken doğum riski varmış ve dr erken doğarsa eline bişe geçmez dedi moralim çok bozuk dua edin valla korkuyorum bişe olacak diye her şeyi tam allah korusun bişe olursa çok kötü olurum

nazgök neden böyle bir risk varmış yani dr sebebini söyledimi.kaç haftalık oldu bebeğin?içini ferah tut korkma dua et

çok sağolun arkadaşlar desteğiniz için yasemin bebek yoluna girmiş şimdiden doğum aşlangıcı gibi anladınmı canım ondan işte bakalım ne olacak ihşallah bişe olmaz zamanında ve sağlıklı olur hepimizinki

kızlar beni unuttunuz galiba yazılarınız gelmiyo uzun zamandır aranızda doğum yapan varmı
ben hala bekliyorum ama sancılarım başladı kaç kere acile gittim gece ama bebeğim inatçı doğmuyo bi türlü sadece bana sancı yapıyo yaramaz bi oğlan bu benim 20 günüm kaldı ama çok korkuyorum kızlar ilk doğumum değil ama yinede korkuyorum allah hepimize yardımcı olsun hepimizi bi nefeste kurtarsın ihşallah hepinize selamlar

merhaba nakgöz. bizler genelde mayıs anneleri formunda yazışıyoruz konuşuyoruz istersen orayı takip et ve orada katıl bize sende. şimdilik bilinen 2 kişi var doğum yapan mercan dilara ve ayperin. Allah senide kurtarsın bir avazda inş.

canım kardelene katılıyom mayıs annelere yazsan daha fazla irtibat kurabiliriz canım ya sağ sağlim kurtulursun inş
bak kardelenin açtığı mayıs anneleri listemiz var adını yzdırmrmışsan yazdır canım

Merhaba.. Ben de mayıs annesiyim.. Yani inşallah olucam.. Aranıza yeni katıldım.. Hepinize mutluluklar dilerim..

X