- 13 Ağustos 2024
- 2.546
- 7.202
- 73
Aynen canm meriofert ilaç için piyasada bulunmuyor bi eczacı öyle demişti o kadar çok eczacıyla görüştüm ki yanlış da hatırlıyor olabilirim depolarda yokmuşGeçen denememde bizden önceki grupta ilaç bulamama sorunu yaşadıklarını sırf bu yüzden ertelemek zorunda kalanlar olduğunu söylemişlerdi yazık gerçekten zaten hem maddi hem manevi zorlayıcı bir sürecin içerisindeyiz temini böyle zor olmamalı artık dönemin rahatsızlığı olduğu için ilaç mı yetiştiremiyorlar anlamadım ama siz üretimi yok demişsiniz sakıncası yoksa hangi ilaç için bu açıklamayı yaptılar size
Doğrudur daha önce duymadım bu ilacı niye yazmışlarki yada alternatif başka bi ilaca çeviremiyorlar mıAynen canm meriofert ilaç için piyasada bulunmuyor bi eczacı öyle demişti o kadar çok eczacıyla görüştüm ki yanlış da hatırlıyor olabilirim depolarda yokmuş
Ben daha önceki tedavimde 2 adet menopur kullanmıştım, şimdi zor bulunuyor ve devlet karşılamıyor ücretli alınıyorDoğrudur daha önce duymadım bu ilacı niye yazmışlarki yada alternatif başka bi ilaca çeviremiyorlar mı
İnşallah hepinize duacıyımTeşekkürler süreciniz güzel geçer umarın herbirimizin birbirine yakın işlemleri önce deneyimlerimiz, sonra güzel haberler inşallah
Çok teşekkür ederim inşallahEvet devlete gidiyorum ön araştırmalarımda karşılaltığım süründürüyolar vs yorumlarına bakarak bi endişeli başlamıştım ama hiç de öle değilmiş hiçbir zaman randevu almadan direk gidiyorum doktorum standart sürec çok şükür hızlı kolay geçiyor iş tamamen transfer sonrasındaki beklemedeymiş meğer çünkü orda insan gerek umud gerek sonuç senaryolarıyla biraz inişler çıkışlar yaşıyo gerçekten tedavi çok basit pozitifmi negatifmi onu beklemek çok zor hele bu bekleyişe olumsuz sonuç duymak birleşince baya kötü oluyo ama yeni süreçler yeni başlangıçlar inşallah herşey çok güzel olacak diyoruzHepimizin ki su gibi geçer inşallah sevincimiz ortak çok olsun inş
Kesinlikle göndermeyi düşünüyorum benim daha önceden 2 düşüğüm var hamileyim diye sevinip sevincinin kursağında kalması çok kötü, esiminde benimde genetik testlerimiz temiz geldi ama embriyonun yapısında da sorun olabiliyormuş o yüzden bende pgt yaptirmayi düşünüyorum.. sizin de mi dusukle sonuclandiGenetiğe göndermenizi tavsiye ediyorum taze transfer diye tutturduğum günlerin acı tecrübesini yaşadım
Ayyy ben bı okurken heyecanlandim temmuz sonuna da hamileyim o zaman hahahahselam hayırlı olsun öncelikle, ben nisan transferleri grubundayım da bura yazınızı görünce cevap yazmak istedi. Yumurta toplama işleminiz muhtemelen mayıs başına gelecektir. dediğiniz gibi 15 yumurtanız varsa ki muhtemelen daha da fazlası toplanır o gün fazla yumurta oluşumu olduğu için yumurta toplamadan sonra rahim dinlendirme yapıyor doktorlaar. Bu da 2 adet döngüsü demek. OPU sonrasında 1 hafta 10 gün içinde ilk adetinizi göreceksiniz buda mayıs ortasına denk gelir, ikinci adetinizi de 1 ay sonra gördüğünüzü varsayarsak haziran ortasında transfer hazırlıklarına başlarsınız. Bu da demek oluyor ki temmuz ayında transferiniz olur. Kendinizi olan göre hazırlayın şimdiden hayırlısı olsun
inşallahh temmuz transferi bekleyenler grubunu takip edicem, umarım güzel haberinizi alırım ve onu takip ederken ben de hamilele olanların konuştuğu grupta olurum, transferimin 7.günü bugün cuma test yapacağım :)Ayyy ben bı okurken heyecanlandim temmuz sonuna da hamileyim o zaman hahahahçok teşekkür ederim cevabınız için baya açıklayıcı oldu hesaplama yapıp duruyordum bende
Ah çok üzgünüm sizin adınıza da maalesef 9haftalıkken kalbi durdu kürtaj olmak durumunda kaldım çok ağladım çok üzüldüm Allah kimseye yaşatmasın ama evet embriyoda bi sorun olabiliyormuş bnm de bir embriyom kalmıştı onu gönderdim çok şükür sağlıklı geldi kanda genetik testi de yaptırdım onda sorun yok bi genetikte pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı üç değerimde onun için kan cıvıtıcı iğne başlanacak bu kezKesinlikle göndermeyi düşünüyorum benim daha önceden 2 düşüğüm var hamileyim diye sevinip sevincinin kursağında kalması çok kötü, esiminde benimde genetik testlerimiz temiz geldi ama embriyonun yapısında da sorun olabiliyormuş o yüzden bende pgt yaptirmayi düşünüyorum.. sizin de mi dusukle sonuclandi
ÜzücüBen daha önceki tedavimde 2 adet menopur kullanmıştım, şimdi zor bulunuyor ve devlet karşılamıyor ücretli alınıyor
Suan senin için heyecanlanmaliyiz öyleyseee 2 güne belli olur sonucun ben ilk tüp bebekte 9. gün kaset testte pozitifi görmüştüm sen ne zaman test yapacaksın, haber ver bana da test yapınca merak ederiminşallahh temmuz transferi bekleyenler grubunu takip edicem, umarım güzel haberinizi alırım ve onu takip ederken ben de hamilele olanların konuştuğu grupta olurum, transferimin 7.günü bugün cuma test yapacağım :)
Aynıyız resmen bende 9. uncu haftada kaybettim bebeğimi 6 haftalıkken kalp atışını duyduk sonrasında birdaha duyamadik 9 haftaya kadar bekledim ve 9uncu haftada kendiliğinden düştü benimkide o kadar zordu ki Rabbim bir daha yasatmasınAh çok üzgünüm sizin adınıza da maalesef 9haftalıkken kalbi durdu kürtaj olmak durumunda kaldım çok ağladım çok üzüldüm Allah kimseye yaşatmasın ama evet embriyoda bi sorun olabiliyormuş bnm de bir embriyom kalmıştı onu gönderdim çok şükür sağlıklı geldi kanda genetik testi de yaptırdım onda sorun yok bi genetikte pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı üç değerimde onun için kan cıvıtıcı iğne başlanacak bu kez
Geçmiş olsunAh çok üzgünüm sizin adınıza da maalesef 9haftalıkken kalbi durdu kürtaj olmak durumunda kaldım çok ağladım çok üzüldüm Allah kimseye yaşatmasın ama evet embriyoda bi sorun olabiliyormuş bnm de bir embriyom kalmıştı onu gönderdim çok şükür sağlıklı geldi kanda genetik testi de yaptırdım onda sorun yok bi genetikte pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı üç değerimde onun için kan cıvıtıcı iğne başlanacak bu kez
Bn 8haftalıkken gitmiştim kalp atışı vardı yine hiçbir sorun yoktu karaciğer enzimlerim yüksek çıktı doktorum kullandığım ilaçları bıraktırdı corasprin dahil sadece fitil ve folik e devam ettim devlet hastanesinden randevu almıştım 9+2 olması gerekirken 9haftalık görünüyordu ve kalbi durmuştu doktor bir iki gün olmuş kalbi duralı dedi kürtajdan başka yolu yoktu benimkinin de bnm de pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı bu ayın sonu adet olcm mayısın başı transfer hazırlığına başlarım tahminen mayısın son haftası transfer olurumAynıyız resmen bende 9. uncu haftada kaybettim bebeğimi 6 haftalıkken kalp atışını duyduk sonrasında birdaha duyamadik 9 haftaya kadar bekledim ve 9uncu haftada kendiliğinden düştü benimkide o kadar zordu ki Rabbim bir daha yasatmasınbende de pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı onun dışında sorun yok inşallah benimde sağlıklı gelen embriyolarim olur 2 yada 3 tanesini göndermeyi düşünüyorum, senin transfer ne zaman
Çok geçmiş olsun size de gerçekten çok üzücü Allah bi daha yaşatmasın hiçbirimizeGeçmiş olsunAllah kimseye yaşatmasın
Benimde 8 haftalıktı kalbi durdu kürtaj oldumçok zordu
Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahdualarım hepinizle
Aaay hadi bakalım inşallah ilk güzel haberi senden alırız ben bile heyecanlandıminşallahh temmuz transferi bekleyenler grubunu takip edicem, umarım güzel haberinizi alırım ve onu takip ederken ben de hamilele olanların konuştuğu grupta olurum, transferimin 7.günü bugün cuma test yapacağım :)
İnşallahAaay hadi bakalım inşallah ilk güzel haberi senden alırız ben bile heyecanlandım
Ben de ilk denememde 7.günde kaset testtensişik görmüştüm lekelenmem olmuştu. Aslında şimdi de oldu lekelenmem aynı şeyleri yaşıyorum, bu sefer yapmadım ilkinde pozitf görüp sonrasında boş gebelik olunca boş yere heveslenmemek için erteliyorum.Yoksa deli gibi merak ediyorum. İnşallah hepimiz güzel haberler alalımSuan senin için heyecanlanmaliyiz öyleyseee 2 güne belli olur sonucun ben ilk tüp bebekte 9. gün kaset testte pozitifi görmüştüm sen ne zaman test yapacaksın, haber ver bana da test yapınca merak ederimhadi güzel haberlerle gel inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?