Sürecinizin içersinde belli olur buBende çok istiyorum bunubende hiç bir sorunda yok eşimden kaynaklı bizimki acaba taze yapar mı
Hayır ön değer tetkikleri aşamasındayımSiz şu an ilaç aşamasında mısınız
Genetiğe göndermenizi tavsiye ediyorum taze transfer diye tutturduğum günlerin acı tecrübesini yaşadımPcos yok ama devlete gidiyorum genelde donduruyorlarmış bilemedim,keşke bi çılgınlık yapıp taze transfer yapsalar
teşekkür ederim inşallah hepimiz için hayırlısı olsun insan ister beklemeyip hemen kavuşmayı ama ne hayırlısı ise o olsunHayırlı olsun tedavinizUmudunuz daim olsun.Yumurta sayısı ve kalitesi fazla olduğunda emriyo donduruluyor dinlendirmede yine yumurta sayısı fazla olduğunda riske atmak istemediklerinde yada opu işleminde rahimde su birikmesi,fazla şişkinlik vs olumsuz durumların ortaya çıkması gibi nedenlerle rahim dinlendirmeye gidiliyor diye biliyorum.Dondurulmuş sipermlerle gebe kalanların sayısı çok fazla net bir oran yok gibi görünüyor taze yada dondurulmuş daha garanti gibi yani hiçbirşeyin garantisi yok herşey nasibimize göre hakkınızda hayırlısu olsun inşallah
Bu genetiğe gönderme meselesi nedir tam olarak bu konuda bilgim yokGenetiğe göndermenizi tavsiye ediyorum taze transfer diye tutturduğum günlerin acı tecrübesini yaşadım
Embriyolar dışardan kaliteli çok güzel görünebiliyor ancak genetiğe gönderilmeden ne olduğu belli olmuyor yani kromozomsal hastalıklar embriyo sağlıklı mı değil mi bu şekilde belli oluyor ngs ye göndermenizi tavsiye ediyorum o yüzdenBu genetiğe gönderme meselesi nedir tam olarak bu konuda bilgim yok
Bide ilaçların bulunmama durumuda mi oluyorMerhabalar tedaviniz herkese hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Ben devlette raporlu deneyecem ilaçları bulabilirsem tabiilaçları nasıl temin ettiniz hanımlar ben hiç bir yerde bulamıyorum
Teşekkür ederim inşallah sorunsuz halledilir bakalım nasıl ilerleyecekEmbriyolar dışardan kaliteli çok güzel görünebiliyor ancak genetiğe gönderilmeden ne olduğu belli olmuyor yani kromozomsal hastalıklar embriyo sağlıklı mı değil mi bu şekilde belli oluyor ngs ye göndermenizi tavsiye ediyorum o yüzden
Bende bu kadar zor bulunacağını bilmiyordumBide ilaçların bulunmama durumuda mi oluyorben sürece başlarken bu kadar sorun ve prosedür olacağını hiç tahmin etmezdim 7 aydır uğraşıyoruz
Eczanelerde sipariş verilmiyor muBende bu kadar zor bulunacağını bilmiyordum
selam hayırlı olsun öncelikle, ben nisan transferleri grubundayım da bura yazınızı görünce cevap yazmak istedi. Yumurta toplama işleminiz muhtemelen mayıs başına gelecektir. dediğiniz gibi 15 yumurtanız varsa ki muhtemelen daha da fazlası toplanır o gün fazla yumurta oluşumu olduğu için yumurta toplamadan sonra rahim dinlendirme yapıyor doktorlaar. Bu da 2 adet döngüsü demek. OPU sonrasında 1 hafta 10 gün içinde ilk adetinizi göreceksiniz buda mayıs ortasına denk gelir, ikinci adetinizi de 1 ay sonra gördüğünüzü varsayarsak haziran ortasında transfer hazırlıklarına başlarsınız. Bu da demek oluyor ki temmuz ayında transferiniz olur. Kendinizi olan göre hazırlayın şimdiden hayırlısı olsunSelammm öncelikle şimdiden hayırlı olsun yeni tedavinben bugün reglimin üçüncü gününde başladım tedaviye bismillah dedim, yumurta toplama olacak bu ay şimdilik 15 yumurtam görünüyor kaçı büyür kaci dollenir bilmiyorum temennim hepsi yönünde hajahaha transfer ne zaman olur bilmiyorum belki Mayıs belki Haziran'da
Kesinlikle öyle amin inşallahteşekkür ederim inşallah hepimiz için hayırlısı olsun insan ister beklemeyip hemen kavuşmayı ama ne hayırlısı ise o olsun
Teşekkürler süreciniz güzel geçer umarın herbirimizin birbirine yakın işlemleri önce deneyimlerimiz, sonra güzel haberler inşallahBen de bu ayın sonunda veya Mayıs 1gibi adetle başlıyorum dondurulmuş embriyomu heralde 20-23mayıs transfer olur hepinize kolaylıklar diliyorum sevgili arkadaşlar
Depolarda yok deniliyor canmEczanelerde sipariş verilmiyor mu
Merhabalar hoşgeldiniz aramızaMerhabalar herkese
tedaviniz herkese hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alırızAllah'tan herkese kolaylıklar diliyorum
Ben devlette raporlu deneyecem ilaçları bulabilirsem tabiilaçları nasıl temin ettiniz hanımlar ben hiç bir yerde bulamıyorum
Teşekkürler canımMerhabalar hoşgeldiniz aramızaİnşallah aynı umutlar,ümitler içerisindeyiz Tanıdığımız eczacı aracılığıyla temin ettim kolaylık sağlıyor baya.Bulamayan arkadaşlar eczane numarasını paylaşabilirim dilerseniz gitmeden telefonda sorarsınız yardımcı olabilir tabi istanbulda olanlara fayda sağlayabilir sadece
Geçen denememde bizden önceki grupta ilaç bulamama sorunu yaşadıklarını sırf bu yüzden ertelemek zorunda kalanlar olduğunu söylemişlerdi yazık gerçekten zaten hem maddi hem manevi zorlayıcı bir sürecin içerisindeyiz temini böyle zor olmamalı artık dönemin rahatsızlığı olduğu için ilaç mı yetiştiremiyorlar anlamadım ama siz üretimi yok demişsiniz sakıncası yoksa hangi ilaç için bu açıklamayı yaptılar sizeDepolarda yok deniliyor canmüretimi yokmuş sanırım nasl bu ilaçları bize reçete ediyorlar anlamıyorum
Rica ederim nedemek birbirimize nekadar yardımcı olabilirsek okadar iyiTeşekkürler canım
Malesef İstanbul dışındayım yine de çok teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?