Mayıs 2025 de tüp bebek yaptıracak çiçekler toplanın buraya

teşekkür ederim inşallah hepimiz için hayırlısı olsun insan ister beklemeyip hemen kavuşmayı ama ne hayırlısı ise o olsun

Bu genetiğe gönderme meselesi nedir tam olarak bu konuda bilgim yok
Embriyolar dışardan kaliteli çok güzel görünebiliyor ancak genetiğe gönderilmeden ne olduğu belli olmuyor yani kromozomsal hastalıklar embriyo sağlıklı mı değil mi bu şekilde belli oluyor ngs ye göndermenizi tavsiye ediyorum o yüzden

Merhabalar herkese
tedaviniz herkese hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alırız Allah'tan herkese kolaylıklar diliyorum
Ben devlette raporlu deneyecem ilaçları bulabilirsem tabi ilaçları nasıl temin ettiniz hanımlar ben hiç bir yerde bulamıyorum

Bide ilaçların bulunmama durumuda mi oluyor ben sürece başlarken bu kadar sorun ve prosedür olacağını hiç tahmin etmezdim 7 aydır uğraşıyoruz

Teşekkür ederim inşallah sorunsuz halledilir bakalım nasıl ilerleyecek

selam hayırlı olsun öncelikle, ben nisan transferleri grubundayım da bura yazınızı görünce cevap yazmak istedi. Yumurta toplama işleminiz muhtemelen mayıs başına gelecektir. dediğiniz gibi 15 yumurtanız varsa ki muhtemelen daha da fazlası toplanır o gün fazla yumurta oluşumu olduğu için yumurta toplamadan sonra rahim dinlendirme yapıyor doktorlaar. Bu da 2 adet döngüsü demek. OPU sonrasında 1 hafta 10 gün içinde ilk adetinizi göreceksiniz buda mayıs ortasına denk gelir, ikinci adetinizi de 1 ay sonra gördüğünüzü varsayarsak haziran ortasında transfer hazırlıklarına başlarsınız. Bu da demek oluyor ki temmuz ayında transferiniz olur. Kendinizi olan göre hazırlayın şimdiden hayırlısı olsun

Ben de bu ayın sonunda veya Mayıs 1gibi adetle başlıyorum dondurulmuş embriyomu heralde 20-23mayıs transfer olur hepinize kolaylıklar diliyorum sevgili arkadaşlar
Teşekkürler süreciniz güzel geçer umarın herbirimizin birbirine yakın işlemleri önce deneyimlerimiz, sonra güzel haberler inşallah

Merhabalar hoşgeldiniz aramıza İnşallah aynı umutlar,ümitler içerisindeyiz Tanıdığımız eczacı aracılığıyla temin ettim kolaylık sağlıyor baya.Bulamayan arkadaşlar eczane numarasını paylaşabilirim dilerseniz gitmeden telefonda sorarsınız yardımcı olabilir tabi istanbulda olanlara fayda sağlayabilir sadece

Teşekkürler canım
Malesef İstanbul dışındayım yine de çok teşekkür ediyorum

Depolarda yok deniliyor canm üretimi yokmuş sanırım nasl bu ilaçları bize reçete ediyorlar anlamıyorum
Geçen denememde bizden önceki grupta ilaç bulamama sorunu yaşadıklarını sırf bu yüzden ertelemek zorunda kalanlar olduğunu söylemişlerdi yazık gerçekten zaten hem maddi hem manevi zorlayıcı bir sürecin içerisindeyiz temini böyle zor olmamalı artık dönemin rahatsızlığı olduğu için ilaç mı yetiştiremiyorlar anlamadım ama siz üretimi yok demişsiniz sakıncası yoksa hangi ilaç için bu açıklamayı yaptılar size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…