- 7 Mart 2024
- 15
- 18
- 37
-
- Konu Sahibi Selinnnnnnnnnnn
Merhaba benimde 2 denemem ve 7 mayısta transfer oldum nasıl gidiyo sizin ağrı falan varmi7 Mayısta 2 adet 3.gün embriyo transferi yapıldı. 2.tüp bebek tedavim ve 3. transferim oldu.3. Gün emriyo ile ilk denememiz heyacanla sonucu bekliyoruz 19. Mayısta test yapılacak inşallah.Bu ay transfer yapılan arkadaşlar var mı
İnş şağlıkla tutunur benimde transfer 14 mayıs7 Mayısta 2 adet 3.gün embriyo transferi yapıldı. 2.tüp bebek tedavim ve 3. transferim oldu.3. Gün emriyo ile ilk denememiz heyacanla sonucu bekliyoruz 19. Mayısta test yapılacak inşallah.Bu ay transfer yapılan arkadaşlar var mı
İnşallah sizinde sağlıkla tutunurİnş şağlıkla tutunur benimde transfer 14 mayıs
Merhaba sonuç belli mi acabaMerhaba benimde 7mayısta 4.gün embriyosu transfer edildi ilk tüp bebek deneyimim benim test tarihim ayın 16sında inşallah olumlu sonuçlar alırız
Merhaba hayır ben 16sında kan vereceğim erkenden test yapmaya korkuyorumMerhaba sonuç belli mi acaba
Benimde 4 ve 5 gün kasık ağrılarım var aralıklı doktor normal dediMerhaba arkadaşlar 6 mayıs yumurta toplama oldu 9 mayısta ise transfer oldu transferin ilk günden beri sadece kasık ağrım var başk hiç belirtim yok sizce normal mi 4. Gün embriyosu koydular şuan 3. Günüm
Merhaba, perşembe günü opu yapıldı, yarın veya Salı günü de transferim olacak. Her gün embriyolog telefonu beklemekten mahvoldum çok heyecanlı
Bende öyle erken test yapmayacağım ,kendimde belirti arayıp duruyorumMerhaba hayır ben 16sında kan vereceğim erkenden test yapmaya korkuyorum
Canım hiç kendini bu konuda beklentiye sokma benim arkadaşımın hiç bir belirtisi yoktu hamileydi herkeste belirti olmuyormuş biraz rahat olmak lazım sanırım tabi elimizde olmuyor bazen ama her zaman olumlu düşünelim olumlu olsun ben devamlı meryem süresi dinliyorum sanada tavsiye ederimBende öyle erken test yapmayacağım ,kendimde belirti arayıp duruyorum
Evet ya telefonun başında bekliyordum arayacaklar diyeMerhaba, perşembe günü opu yapıldı, yarın veya Salı günü de transferim olacak. Her gün embriyolog telefonu beklemekten mahvoldum çok heyecanlı
Hepimiz için aynı şeyi diliyorumEvet o süreç inanılmaz heyecanlı.Güzel haberlerle ararlar umarım
Haklısın canım aminnnCanım hiç kendini bu konuda beklentiye sokma benim arkadaşımın hiç bir belirtisi yoktu hamileydi herkeste belirti olmuyormuş biraz rahat olmak lazım sanırım tabi elimizde olmuyor bazen ama her zaman olumlu düşünelim olumlu olsun ben devamlı meryem süresi dinliyorum sanada tavsiye ederim