Mayıs 2024 Tüp Bebek Transfer olanlar

Bende 4 Mayısta transfer oldum ayın 16sinda test günü dayanamayıp bugün idrar testi yaptım ve negatif çıktı kizlar sonrasinda kanda pozitif görenler varmış ama yine de içimdeki sıkıntıyı atamadım keşke yapmasaydım diyorum kan testini bekleseydim
Canim benim bugün 11 günüm 10 . gün dün idrar testi yaptım bende negatif çıktı hiç bir belirtim de yok zaten bende 12 gün test günüm yarın umarım kanda çıkar bende üzüldüm biraz inanmamak lazım testlere ama yine de içim boyle olucakmis gibi değil umudum yok galiba olmicak bu seferde hiç belirti olmayıp kanda pozitifi alan var ama ne bilim inşallah bizimde pozitiftir umarım tutunmustur 🤲♥️😂😘

Merhaba ben de 2 mayısta 5. Gün embriyosu 2 adet transferim yapıldı. Beta hcg değerimi 2 günde bir takip ediyoruz hekimimle
12. Gün 62
14. Gün 100
16. Gün 204
18. Gün 388
Hekimim değerlerimin iyi gittiğini söylüyor 20. Gün de sonucuma göre ultrason günü verecek.
İnşallah güzel haberleri olsun herkesin
Merhaba,ne durumdasınız acaba?umarım sağlıkla ilerliyordur gebeliğiniz🤲

Maalesef 5 haftalıkken düşük oldu. Keseyi görmüştük düşük olduğu gün betam 8bin civarıydı. Kalan 1 embriyom var dondurulmuş. Onu ekimde transfer yaptırmayı düşünüyorum.
Kizlar merhaba biliyorsunuz ki geçen mayıs ayında transfer olmuştum Haziran'da sonucumu öğrendim bilen bilur beni olumsuzdu şimdi tekrar yeniden başlıyorum Allah nasip ederse doktorumla konuştuk uyguna yeniden bize transfer yapicak geçen hafta eşim sperm vermeye gitti 3 adet taze emriyom oluştu bu sefer tek tek dondurdum doktorum bu ay başlayacaktım adetim yakın diye vazgeçti bir dahaki ay yapalım dedi ilaçlara baslaticak 29 ilacım bitti bugün ayın 4 hala adet olmadım ve yarın tekrar ilaca başlayacağım daha olmadım Doktorum Eylül de başlarız dedi büyük ihtimal transfer eylüle kaldı umarım bu sefer nasip olur ♥️☘️🤲

Maalesef 5 haftalıkken düşük oldu. Keseyi görmüştük düşük olduğu gün betam 8bin civarıydı. Kalan 1 embriyom var dondurulmuş. Onu ekimde transfer yaptırmayı düşünüyorum.
Benim de 9.gün 11, 11. Gün 13 çıktı beta.doktor ilaçları bıraktırdı artık😕 siz mi ekimde tekrar transfer olmayı tercih ettiniz yoksa doktorunuz mu o kadar ara vermenizi istedi?ben de bir daha transfer olmayı düşünüyorum ama ne kadar ara vereyim kararsızım😕

Benim de 9.gün 11, 11. Gün 13 çıktı beta.doktor ilaçları bıraktırdı artık😕 siz mi ekimde tekrar transfer olmayı tercih ettiniz yoksa doktorunuz mu o kadar ara vermenizi istedi?ben de bir daha transfer olmayı düşünüyorum ama ne kadar ara vereyim kararsızım😕
Hakkımızda hayırlısı olsun. Doktor bana bıraktı. Ben hazır hissettiğimde transfer olmayı düşünüyorum piskolojik olarak rahat olduğun zamanda olmak en mantıklısı.

X