Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cevabınız için teşekkür ederim

Bu arada kızlar ovulasyon testi kullanmanızı tavsiye ederim günleri bilmek adına ben geçen ay kullanmıştım ve onun gösterdiği günden 14 gün saydım ve adet oldum ınnovita markalı olan kullandım ve çok güzeldi bu ay kullanmadım ama bu ayda olmassa yine kullanacam bi dahahki ay mesela ben 16 .gün yumurtluyorum zannediyodum hep geçen ay 23. Günde yumurtladım geç yumurtladım yani

Benimde döngü gunum 10 du yumurtlama gordum attim İnstagram dan yardimci olan kadina ovulasyon olmus dedi şok geçirdim acaba gerckten erkenmi yumurtluyorum aklimda deli sorular 7 gun regl surdu 10. Gun ovulasyon pozitif

En alttaki bugun yaptigim

Eklentiler

• image.jpg
    76,1 KB · Görüntüleme: 42
Bunlar da benim geçen aykiler en alttakiler gibi ıolacak
her gün böyle çift çizgi çıkmasına çok şaşırdım. yumurtlama olmadığında tek çizgi çıkıyor bende. sadece yumurtlama günü koyu 2 çizgi, 1-2 gün öncesi ve sonrası da silik çıkıyor. burada neredeyse 15 gün hep 2.çizgi gözükmüş, nasıl olduki?

Ben geçen ay hormon ilaçları kullandım yumurta geliştirici letu ilacı ondan oldupundan şüphrlendik bizde sende pko mu var canım tek çizgi çıkması da garip silik olur da

Ben de şaşırdım hatta 19 .gün yumurtlafım zannettim ertesi gün de test yapıp bıraktım bi kaç gün evde test kalınca aklıma geldi bi yaptım en alttakiler bi anda kopkoyu oldu meğer o gün yumurtlamışım geçen ay çok değişikti ya çok geç yumurtladım

Herkese merhaba , bende yeni üye oldum 2-3 aydır gebelik çalışmamız var ama olmadı çok kısa bir süre ama kendimi dinlemekten delircem artık. Birkaç arkadaş ovulasyon testi kullan dedi sipariş vermeyi düşünüyorum. Adetim düzenli şuan yumurtlama dönemindeyim ama belirtim yok normal mi acaba

Günaydın canım.Banada doktor dedi 3 ay bekle..olmazsa aşılama ederiz.Ama tedavi ve ya ilaç bile yazmadı.Sende sorun ne?önceden tedavi olundunmu?
Belki bu süreçte doğal yolla denemenizi istemiştir, bilemedim. Bende de meşhur sebepsiz infertilite canım. 2 yıldır sürekli ilaçla büyütüyoruz yumurtaları. Eşim de ben de her testi yaptırdık. Bir düşük, bir dış gebeliğim oldu ama 1 yıldır hiç gebelik olmadı. Ne kadar süredir deniyorsunuz?
Kızlar aşılamanın toplam maaliyeti nedir bilginiz var mı? Bende aşılama düşünüyorum artık ilaçlarla beraber süreç nasıl ilerliyor yardımcı olursanız sevinirim
İğnelerin fiyatı çok değişken canım. Kendimden örnek verirsem 9 iğne 75lik meriofert 1035 TL, çatlatma iğnesi 200 civarı yanlış hatırlamıyorsam, aşılama ortalama 2000 TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…