Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yapıyo kuzum bende oraya gittim bu ay ama yumurtalarım fazla büyüdüğü için iptal oldu yaptırabilseydim detaylı bilgi verirdim sana ama önümüzdeki aya artık bu ay doğal olarak tutmazsa
Hangi doktora gittin canım memnun kaldın mı? İyi bir doktor araştırıyorum bende

Ha canım birde aşılama için ücret alıyor mu orası?
Kuzum aşılama için ücret alırmı bilmiyorum sormadım onu ama spermi dışarı gönderiyolar hastanede yıkama yok ona ücret ödüyosun ilaçları zaten biliyosundur bide benim gittiğim doktorun muayenesi ücretli aşılamada ücretlidir dolayısıyla

Kuzum aşılama için ücret alırmı bilmiyorum sormadım onu ama spermi dışarı gönderiyolar hastanede yıkama yok ona ücret ödüyosun ilaçları zaten biliyosundur bide benim gittiğim doktorun muayenesi ücretli aşılamada ücretlidir dolayısıyla
Tamam canım sagol 🤩

Amin, çok teşekkür ederim 🙏🥰

Hay Allah'ım yaa 🤨 arkadaşın vitamin ve hormon farkını bilmiyor demek ki.. insanlar her mutluluğun içine etmeye bayılırlar o yüzden resmen dünyayla bağlantımı kestim. Varsa yoksa ailem ve annem.
Kesinlikle bendede o sekilde ailem ve annem yeğenim… insanlar sadece konusmak icin var yorum yapmak icin var

Peki içinde inositol var demişsiniz, gebelikte kullanmaya devam ediliyormu?
İnositol gebe kalmaya yardimci yumurta rezervi kalitesini artiriyor gebelige kadar kullan dedi ama sonrasinda ne tür bi takviye verecek bilmiyorum her iki kullandigim vitaminlerdede var folic asitle combi yani. Ama sanmiyorum gebe kalinca biraktirir baska bi takviye ye gecirir diye dusunuyorum.. aslinda kimi doktor ek vitamin veriyor balik yagina kadar kimisi vermiyor 2 gebeligimde ilk 3 ay sadece folic asit 4. Aydan itibaren kan haplari ve decavit tarzi vitaminler kullandim ama suanki doktorum gida takviyesini cok destekliyor

Kızlar merhaba ben Mart 25 de adet oldum sonrasında yumurtalamamı bu ay kendim belirtilerden anlamaya çalıştım fakat her ay olan şeffaf akıntı olmayınca doktora gittim kontrole o da geçen hafta cumartesi yumurtlamışsın bak bu yumurtladığında olan sıvı dedi ultrasonda iki tane daha var onlarda gelişebilirler dedi 13mm di ikisi de ve biz geçen hafta pazartesi ve perşembe ilişki olmuştu sizce bebek olma ihtimali var mı

Kızlar merhaba ben Mart 25 de adet oldum sonrasında yumurtalamamı bu ay kendim belirtilerden anlamaya çalıştım fakat her ay olan şeffaf akıntı olmayınca doktora gittim kontrole o da geçen hafta cumartesi yumurtlamışsın bak bu yumurtladığında olan sıvı dedi ultrasonda iki tane daha var onlarda gelişebilirler dedi 13mm di ikisi de ve biz geçen hafta pazartesi ve perşembe ilişki olmuştu sizce bebek olma ihtimali var mı
Kacinci gunler yumurtlama oldu acaba döngü günü kacinci gunde

Kızlar ya ben gebelik fikrini bir türlü aklimdan çıkaramıyorm siz nasil yapiyorsunuz 😑
Bir senedir bende çıkaramadım ama artık hiç takmıyorum üzülmüyorum. Yaz başında rahim filmi çektireceğim gerekirse en iyi doktorları bulup giderim elimden geleni yaparım rahatlığına eriştim. Olmazsa da olmaz dünyanın sonu değil kafasına yeni geldim gayet mutluyum

Geçen ayda doktora gitmiştim daha önce bir düşük yaptım aylar önce progestan ve prednol ve coraspirin kullan dedi

X