- 1 Nisan 2022
- 12.550
- 15.413
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #1.941
Çok güzel ya..Genesis klinik kendisi küçük..onu karşısında Yaşam Hastanesi var..doktor kendisi oraya geldi..orda çekildi.Ben kendim Kapaklida oturuyorum..ama Tekirdağ taşınmak isterimEvet canım bende tekirdağdayım rahim filmini nerde çektirdin
Son adet tarihim 27 mart.Aaaah hoşgeldin canımçok sevindim İnshaAllah Aminnnn sende bu sayfada paylaşırsın İnshaAllah
Ekleyim seni de ozaman listeye
Bilyorum genesisi canım bende yaşamda çekilcektim ama anestezili çekiyolarmış sadece ve 3000 tlydi diye orda çektirmedim boşa o kadar para vermiyim diye düşündümÇok güzel ya..Genesis klinik kendisi küçük..onu karşısında Yaşam Hastanesi var..doktor kendisi oraya geldi..orda çekildi.Ben kendim Kapaklida oturuyorum..ama Tekirdağ taşınmak isterim
İnşallah canım bana öyle dedi ama bakalım ne olacak rabbim hayırlı olanı nasip etsinMayıs ayında test ile takip yapmaya karar verdim canım birde doktor randevusu aldım. belirtisiz yumurtlama olduysa bende 9.12 ve 14. Gün değerlendirdik işe yaramıştır inşallah gerek kalmaz
10 aydir kullanıyorumg
Günleri mi denk getiremiyosun canım10 aydir kullanıyorum
Senin dokturun kim?Doktorum kesinlikle orda dedi...kendisi edecekti..bende babama dedim...parasını babam verdi..mayısda 34 yaşım olucak..mecbur deyilenleri ediyoruzBilyorum genesisi canım bende yaşamda çekilcektim ama anestezili çekiyolarmış sadece ve 3000 tlydi diye orda çektirmedim boşa o kadar para vermiyim diye düşündüm
Tamam canım nasıl istersen önemli olan güzel sonuçlar alman.Adetim henuz tam sökülmedi bugun 1. Gun dersek gelecek bat cok müşkül durumda su an tam tarih veremem bi adet oliyim oyle bat vereyim
Bat a 8 gün kaldı doktorun dediği günleri değerlendirdik beklemedeyizBu hormon olaylarini bende cok bilmiyorum canim genellikle doktorlar bildiklerini yapip yolluyolar herzamanki davranislarduphaston bende kullandim adet düzensizligini gideriyor düzenliyor ayrica söktürüyor ama hamile kalirsanda tutunmaya yardimci bir ilac progestan gibi bisey sanirsam iki anlamdada kullaniliyor 3 günde bir iliski olursa belki sansin olabilir
Ben orda esengül hanıma 1 defa yumurta takibine gittim ama bıraktım sonraSenin dokturun kim?Doktorum kesinlikle orda dedi...kendisi edecekti..bende babama dedim...parasını babam verdi..mayısda 34 yaşım olucak..mecbur deyilenleri ediyoruz
Tamam o zaman bu şekilde ekleyim seni bakrsın hamiş çıkarsın wer weiß ?Son adet tarihim 27 mart.
2 bucuk yil oldu bekliyorum..
Hadi hayirlisi ozaman gelisme olursa yaz takip ediyorum yorumlariBat a 8 gün kaldı doktorun dediği günleri değerlendirdik beklemedeyizama bu aydan çok umudum yok nedense
Yaşam hastanesi pahalı..ben orda doktora gitmem..Zaten benim doktorumda anlamıyorum..takib etmiyor..her şey iyi diyor.Ben orda esengül hanıma 1 defa yumurta takibine gittim ama bıraktım sonra
İnşallah canımmm hepimize çokça dua ediyorum rabbim yüzümüzü güldürsünHadi hayirlisi ozaman gelisme olursa yaz takip ediyorum yorumlariböyle güzellikler hic ummadigmiz anda gelir büyük bir sabirdan sonra
3. Tüp bebek tedavisi olacak canm. Maalesef hic gebe kalamadım nasip olursa ilk olacakTamam canım nasıl istersen önemli olan güzel sonuçlar alman.. Ayy İnshaAllah olur .. ilk bebiş olcak değil mi?
Nasıl bir tedavi göreceksin? Söylemek istersen tabi
Ahh inşallah canm hoffentlich baldTamam o zaman bu şekilde ekleyim seni bakrsın hamiş çıkarsın wer weiß ?
Ne kadarki orda muayene ücretiYaşam hastanesi pahalı..ben orda doktora gitmem..Zaten benim doktorumda anlamıyorum..takib etmiyor..her şey iyi diyor.
Bende klomen aldim 2 nisan ve 6 nisana kadar adetin 5 .ci günü 5 gün boyunca sonra yumurtlama gördüm ovulasyonda 8 nisan ve 10 nisan degerlendirdik bir hafta sonrasi ise gebelik testi yaptim negatif di bir hafta sonra daha yaptim yine negatif cikti bata yani regle takvime göre 18 gün var ama adetm düzensiz tarihi tam bilmiyorum dahada gec adet olma olasigim varİnşallah canımmm hepimize çokça dua ediyorum rabbim yüzümüzü güldürsünsen ne durumdasınn
Geliyo bazen ne yazdıklarımı merak ediyor ahahaj diyorum burası kadınların çekilBen artik gizli gizli giriyorum