Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya benim verecegim cevabi sen vermişsin katılıyorum sana cok acimasiz cok saçma sozleri var ben artik bebek istediğimi kimseye soylemiyorum benim 3. Olacak insallah sanki maddi manevi destek olacaklarmis gibi yada ben onlardan destek bekliyormusum gibi yorum yapiyolar ayrica gecen gun arkadasima dedimki doktor vitamin mineral takviyesi verdi gebeligede yardimci bana demezmi vucuduna hormon yüklüyosun ilerde sana zararı olur b12 nin inositol un yada folik asitin neresi hormon bana ne zarari olabilir bide bilmedikleri seyler icin fazlaca yorum yapiyolar ah bu insanlar

Hamile olanin dedigi hic hoş laf olmamis bunu veren Rabbim ve birilerini kasdederek bu soylenmez tabi o an konusulma tarzını bilmiyorum ama sizin yerinizde olsam biraz mesafe koyardim o kisiyle arama sanirim..ne kadar suredir bebek istiyorsunuz

Hayırlısı olsun insallah güzel haberlerle dönün ☺
Amin, çok teşekkür ederim
Hay Allah'ım yaa arkadaşın vitamin ve hormon farkını bilmiyor demek ki.. insanlar her mutluluğun içine etmeye bayılırlar o yüzden resmen dünyayla bağlantımı kestim. Varsa yoksa ailem ve annem.

Hangi vitamin takviyesini kullanıyorsunuz?

Kızlar benim bu ay yumurtlama olmayacak bence, geçen ay 15.-16. günler yumurtlama gördüm döngümün 15. Günündeyim çok silik ovulasyon testi

Günaydın canım.Banada doktor dedi 3 ay bekle..olmazsa aşılama ederiz.Ama tedavi ve ya ilaç bile yazmadı.Sende sorun ne?önceden tedavi olundunmu?

Kızlar aşılamanın toplam maaliyeti nedir bilginiz var mı? Bende aşılama düşünüyorum artık ilaçlarla beraber süreç nasıl ilerliyor yardımcı olursanız sevinirim

Kızlar aşılamanın toplam maaliyeti nedir bilginiz var mı? Bende aşılama düşünüyorum artık ilaçlarla beraber süreç nasıl ilerliyor yardımcı olursanız sevinirim
canım ben koc unv. hastanesınde oldum gecen sene kasım aralık ayında,
3070tl sadece asılama ucretı verdım hastaneye, oncesınde esımle benden testler ıstedıler 1000tl de onlar tuttu , tıp merkesznde yaptırmıstık. onun dısında ıgne verırse gonalf vs onların ucretlerı oluyor bıde catlatma ıgnesı ucretı
progestan verırse onun ucreti. bızım ılk asılamada 5 bın - ıkıncısınde 4bin gıttı dıyebılırım.
ama devlet hastanesını bılmıyorum kuzum .

Bende yaptırırsam özel de yaptiricam doktor uygun görürse. Birde mikrocipli aşılama varmış daha iyiymiş o

Kızlar birde eşim sperm testi verecek devlet hastanesi yapıyor dimi? Kasım da hamile kalmıştım doktor gerek görmemişti ama yine de baktırmak istiyoruz kaç güne çıkıyor sonucu ?

Rüyamda erkek bebegimin olduğunu ve emzirdigimi gördüm uyanınca o kadar üzüldüm ki meğer rüyaymış insan çok istiyor ben çok yanlız kaldım çocuğum olursa onla herşeyimi tamamlarım kendimi yanlız hissetmem tek düşüncem o olsun istiyorum demekki zamanı varmış olmuyorsa da vardır bunda da bir hayır biraz içimi dökmek istedim kusura bakmayın

Canım olurmu öle sey bizlerde aynıyız valla rüyalarda görüyoruz videolarda gezinirken görünce aglıyoruz hepimiz aynı psikolojideyiz insallah bu ay kavuşucaz canım dua edelim

Canım hiç yumurta geliştirici ilaçlar catlatma iğnesi kullandınmı öncesinde
Şubat ayında kullandım femara o ise yaramadi hemen fostimon igneye baslatti oda işe yaramadi iki gün gonalf kullandım bı türlü yumurtalar istenilen boyuta gelmedi. Bir ay içinde kullandırdı bana bunları. Yine de şansını dene dedi bende ovulasyonla da takip ediyordum yumurtlama gördüm 23. Gün olmuştu artık ama yumurtlamadan 3 gün sonra adet oldum tekrar gittiğimde evet.adet kanamasi ama yumurtan çatlamış sen değerlendir dedi ben degerlendirmedim adet olmuşum nasıl degerlendireyim ilk doktor deneyimim çok kötüydü. Geçen ay kendiliğinden yumurtlama gördüm 2 gün ama tutmadı. Kürtajdan sonra bu ay 3. Denemem olcak ama hala yumurtlama göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…