Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende şubatta klomen kullanmıştım mart bos geçmişti o ayında bende 21. Gün yumurtlamıstım geç olmustu ama olmadı şimdi bende letuya başladım letudan sonra sonuc alamadınızmı peki nasıl ilerliyorsunuz smdi

Canım yumurtlama illa 12.14. Günler olcak diye birşey yok bazen geç yumurtlayabiliriz doktor kontrolünde ilerlemiyorsan eger ovülasyon testleriyle ilerle

14 ay oldu bizde..1 sene dedi doğal yolla denedik..sonra gitdik yine baktı bana..testlere baktı ve rahim filmi çekti .sonuç bir şey yok dedi..3 ay bekle dedi..olmasa aşılama.Ama mesela bana ilaçla büyütmek..bunun gibi bir şeyler denemedi..ilaç bile yazmadı..ben hatda kendim dedim..Ya belki banada büyütmek lazım yumurtalıkları..Bende ne dış gebelik..nede düşük olmadı

Canım yumurtlama illa 12.14. Günler olcak diye birşey yok bazen geç yumurtlayabiliriz doktor kontrolünde ilerlemiyorsan eger ovülasyon testleriyle ilerle
Canım ben ilk 2019 yılında kimyasal gebelik yaşadım. Doktor sol overde 4.5 cm kist var adetle atılır dedi. Sonrasında hamilelik düşünmediiğim için hiç gitmedim doktora. Bu yıl başı artık olsun dedik başladık 2 ay tutmadı. Bu arada ben hep doğal korundum yani hiç ilaç falan kullanmadım 5 yıllık evliyim. Geçen ay yumurtlama dönemimde akıntı vardı gögüslerim hassastı bu ay hiç belirtim yok acaba dedim yumurtlama olmadı mı. Mayısın 3.günü adet günüm 5 ine randevu aldım hormon bakılsın diye ilk defa gideceğim. Bu ay boşa gitmesin dedim 9. 12. Ve 14. Gün değerlendirdik. Ama işte yumurta belirtisi yok. Bugün yatarken anlık bir baş dönmem oldu şuan da karnımın sağ tarafında ağrı var, kısa süreli solda da oluyor psikolojik mi bilmiyorum aşırı stres olmaya başladım

Benim eşim asker ve doğudayız ve bizim bulunduğumuz yerde kadın doğum yok o yüzde başka bir ilçesine gidiyoruz kontrole eşimde görevde oluyo sürekli canım ben geçen ay letuyu adetin beşinci günü başladım beş gün devam ettim sonra kontrole gittim üç yumurtan var dedi en büyüğü 13.6 mm olmuş dedi brkliycrz dedi işte ilişki günlerini söyledi fakat benim herşeye tamamen uyumam imkansız çinkü eşim sürekli evde olan biri değil yarının bi garantisi yok bizim için evdeyim der evde olmayaz yani geçen ay o ilaç belki fayda verirdi ama hem ben geç yumurtladım hem de eşim sürekli evde olamadığından yumurtlama gününün bi veya iki gün öncesinde ilişki olmuştu nasip değişmiş demekki

Kuzum tekirdağdaymışsın galiba hangi doktora gidiyosun

Canım ovulasyon testi kullan stres yapma yumurtaları etkileyen en önemli şey sinir stres testi yap için rahat eder yumurtladığını anlarsın bu ay bende de belirti hiç olmadı bende doktora bi gittim sen yumurtlamışsın dedi belirti olmadan da oluyomuş doktor öyle dedi bana

Bu hormon olaylarini bende cok bilmiyorum canim genellikle doktorlar bildiklerini yapip yolluyolar herzamanki davranislar duphaston bende kullandim adet düzensizligini gideriyor düzenliyor ayrica söktürüyor ama hamile kalirsanda tutunmaya yardimci bir ilac progestan gibi bisey sanirsam iki anlamdada kullaniliyor 3 günde bir iliski olursa belki sansin olabilir

Al benden de o kadar yatıyorum rüyamda görüyorum kalkıyorum aklımda iş yaparken aklımda delircem artıkkkk beynimi durduramıyorum resmen ya
Kesinlikle bende öyleydim ya her ay regl olunca diyorum artik düşünmeyecem şu ovulasyon geçince araştırmaya başlıyorum var mi yok mu

Mayıs ayında test ile takip yapmaya karar verdim canım birde doktor randevusu aldım. belirtisiz yumurtlama olduysa bende 9.12 ve 14. Gün değerlendirdik işe yaramıştır inşallah gerek kalmaz

Keske bende öyle yapabilsem karar alıyorm ama uygulamada yok. Sürekli düşünmekten bıktım

10 aydir kullanıyorum

Aaaah hoşgeldin canım çok sevindim İnshaAllah Aminnnn sende bu sayfada paylaşırsın İnshaAllah

Ekleyim seni de ozaman listeye
Adetim henuz tam sökülmedi bugun 1. Gun dersek gelecek bat cok müşkül durumda su an tam tarih veremem bi adet oliyim oyle bat vereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…