- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #1.881
Hangi doktora gittin canım memnun kaldın mı? İyi bir doktor araştırıyorum bendeYapıyo kuzum bende oraya gittim bu ay ama yumurtalarım fazla büyüdüğü için iptal oldu yaptırabilseydim detaylı bilgi verirdim sana ama önümüzdeki aya artık bu ay doğal olarak tutmazsa
Emel hanıma gittim ben doçent zaten iyi bi doktorHangi doktora gittin canım memnun kaldın mı? İyi bir doktor araştırıyorum bende
Ya randevu alinmiyo sanırım internet üzerinden ben mi beceremedim acabaEmel hanıma gittim ben doçent zaten iyi bi doktor
Hastanenin krndi sitesinden alınıyo kuzum özrl randevu bölümünden alman lazımYa randevu alinmiyo sanırım internet üzerinden ben mi beceremedim acaba
Amin canım inşallah bir gün kavuşuruz hayırlasıylaCanım olurmu öle sey bizlerde aynıyız valla rüyalarda görüyoruz videolarda gezinirken görünce aglıyoruz hepimiz aynı psikolojideyiz insallah bu ay kavuşucaz canım dua edelim
Tamam canım çok teşekkür ederimHastanenin krndi sitesinden alınıyo kuzum özrl randevu bölümünden alman lazım
benımkı normal oldu kuzum,mıkrocıp degılBende yaptırırsam özel de yaptiricam doktor uygun görürse. Birde mikrocipli aşılama varmış daha iyiymiş o
Ha canım birde aşılama için ücret alıyor mu orası?Hastanenin krndi sitesinden alınıyo kuzum özrl randevu bölümünden alman lazım
Kuzum aşılama için ücret alırmı bilmiyorum sormadım onu ama spermi dışarı gönderiyolar hastanede yıkama yok ona ücret ödüyosun ilaçları zaten biliyosundur bide benim gittiğim doktorun muayenesi ücretli aşılamada ücretlidir dolayısıylaHa canım birde aşılama için ücret alıyor mu orası?
Tamam canım sagolKuzum aşılama için ücret alırmı bilmiyorum sormadım onu ama spermi dışarı gönderiyolar hastanede yıkama yok ona ücret ödüyosun ilaçları zaten biliyosundur bide benim gittiğim doktorun muayenesi ücretli aşılamada ücretlidir dolayısıyla
Kesinlikle bendede o sekilde ailem ve annem yeğenim… insanlar sadece konusmak icin var yorum yapmak icin varAmin, çok teşekkür ederim
Hay Allah'ım yaaarkadaşın vitamin ve hormon farkını bilmiyor demek ki.. insanlar her mutluluğun içine etmeye bayılırlar o yüzden resmen dünyayla bağlantımı kestim. Varsa yoksa ailem ve annem.
İlk ay inofolic combi kullandim ama cok büyük bi takviye yutarken cok zor bu ayda assos firmasınin pikos diye bi takviyesi ne basladim gunde 3 tane icmem gerekli ama ramazandan dolayi anca 2 tane içebiliyorumHangi vitamin takviyesini kullanıyorsunuz?
Peki içinde inositol var demişsiniz, gebelikte kullanmaya devam ediliyormu?İlk ay inofolic combi kullandim ama cok büyük bi takviye yutarken cok zor bu ayda assos firmasınin pikos diye bi takviyesi ne basladim gunde 3 tane icmem gerekli ama ramazandan dolayi anca 2 tane içebiliyorum
İnositol gebe kalmaya yardimci yumurta rezervi kalitesini artiriyor gebelige kadar kullan dedi ama sonrasinda ne tür bi takviye verecek bilmiyorum her iki kullandigim vitaminlerdede var folic asitle combi yani. Ama sanmiyorum gebe kalinca biraktirir baska bi takviye ye gecirir diye dusunuyorum.. aslinda kimi doktor ek vitamin veriyor balik yagina kadar kimisi vermiyor 2 gebeligimde ilk 3 ay sadece folic asit 4. Aydan itibaren kan haplari ve decavit tarzi vitaminler kullandim ama suanki doktorum gida takviyesini cok destekliyorPeki içinde inositol var demişsiniz, gebelikte kullanmaya devam ediliyormu?
Kacinci gunler yumurtlama oldu acaba döngü günü kacinci gundeKızlar merhaba ben Mart 25 de adet oldum sonrasında yumurtalamamı bu ay kendim belirtilerden anlamaya çalıştım fakat her ay olan şeffaf akıntı olmayınca doktora gittim kontrole o da geçen hafta cumartesi yumurtlamışsın bak bu yumurtladığında olan sıvı dedi ultrasonda iki tane daha var onlarda gelişebilirler dedi 13mm di ikisi de ve biz geçen hafta pazartesi ve perşembe ilişki olmuştu sizce bebek olma ihtimali var mı
Bir senedir bende çıkaramadım ama artık hiç takmıyorum üzülmüyorum. Yaz başında rahim filmi çektireceğim gerekirse en iyi doktorları bulup giderim elimden geleni yaparım rahatlığına eriştim. Olmazsa da olmaz dünyanın sonu değil kafasına yeni geldim gayet mutluyumKızlar ya ben gebelik fikrini bir türlü aklimdan çıkaramıyorm siz nasil yapiyorsunuz
Geçen ayda doktora gitmiştim daha önce bir düşük yaptım aylar önce progestan ve prednol ve coraspirin kullan dediKızlar merhaba ben Mart 25 de adet oldum sonrasında yumurtalamamı bu ay kendim belirtilerden anlamaya çalıştım fakat her ay olan şeffaf akıntı olmayınca doktora gittim kontrole o da geçen hafta cumartesi yumurtlamışsın bak bu yumurtladığında olan sıvı dedi ultrasonda iki tane daha var onlarda gelişebilirler dedi 13mm di ikisi de ve biz geçen hafta pazartesi ve perşembe ilişki olmuştu sizce bebek olma ihtimali var mı
Bilmiyorum ki canım yumurtlamışsın deyince şok oldum çünkü hiç akıntım olmadı bu ay hala da yok sadece doktora gittikten iki gün sonra yapışkan beyaz bi akıntı bi kere geldi az katı onun dışında hiçbişey olmadıKacinci gunler yumurtlama oldu acaba döngü günü kacinci gunde