Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım ya biraz canım sıkıldı iğnenin de dozu yüksek ama cevap vermiyor doktor da şaşırır hatta
doktorlarda şaşırmaya yer arıyorlar yemın ederım,
olabılır kı bu benım ılk asılamamda hemen gelıstı yumurtlaaarım ama ıkıncısınde gec buyudu hatta ıgne verdı .
her ay aynı olmuyor ınsan vucudu.
zaten cok yumurta olmasını ıstemıyorlar yoksa aşılama iptal oluyor.
hıc sıkma canını gayet normal

Yaaaaa çok sevindim doktor işi şansa bırakmak istememiş çok da iyi yapmış valla.. aşılamada ihtimal 2-3 katı artıyor, yapın gitsin.. ahhhh bi tutarsaaaa

Canım benim süreç biraz sıkıntılı yumurtlarım da çok fazla azalma var hatta o yüzden yüksek dozdan başladı. İnşallah güzel sonuçlanır artık çünkü bu ay son oldu oldu olmadı uzun bir süre ara vereceğim. İlla ki Allah'ın bi bildiği vardır 3 yıl oldu.

anladım kuzu,
amh kaç?
ama guzel ıkı yumurtan var hıc canını sıkma, ınsallaahhh Rabbım hayırlısı ıle nasıp etsın.
bızımde 2yıl 7ay oldu..

anladım kuzu,
amh kaç?
ama guzel ıkı yumurtan var hıc canını sıkma, ınsallaahhh Rabbım hayırlısı ıle nasıp etsın.
bızımde 2yıl 7ay oldu..
Amh ocak ayında 1.01 di daha sonra martta baktırdım 14.34 çıktı ama büyük ihtimalle test hatalıydı doktor muayenede bi sıkıntı görmedi testte hata var dedi yaşım 25 bu arada 2 kez çikolata kisti ameliyatı oldum şu anda yine 1 cm çikolata kistim var maalesef.

canım yaşın cok genç
14.34 çok yuksek pko mu var anlayamadım.
1.01 den - 14.34 çok uç yani.
inşallaahhh bu ay nasip olur ...

Hadi bakalım inşallah bu sevincin katlanarak artsın hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah

Canımm iğnen şifa olsun insallah büyütsün yumuşlarınıııı daha iki gün var ilaç etki edicektir canım günde 2 mm e kadar büyüyor cmtsi rahat 18-19 olur canım merak etme ayy hadii aşılama daha yüksek oluyo şansı güzel tut gönlünü bu ay pozitif oluyoruz olcak insallah

olabılır canım, normal ...
ben gecen ay soldan bu ay sagdan yumurtladım mesela.
12-13 zaten buyur ıgne ıle cumartesı ıstenılen boyuta gelırler
Benimde solda yumurtalarım daha cok olur ama sagda büyür ve gelişir soldakiler cok ama büyümez sağda büyüyor hep sag sol ztn farketmez ya istedigimiz bir yumurta bir sperm tutması cok mu sey istiyoruz

Benimde solda yumurtalarım daha cok olur ama sagda büyür ve gelişir soldakiler cok ama büyümez sağda büyüyor hep sag sol ztn farketmez ya istedigimiz bir yumurta bir sperm tutması cok mu sey istiyoruz
evettt bnımde cok dengesız yaaa,
ay aynen bır sperm bulsun şu yumurtayı artıkk

Günaydınnn canımmm ay cok sevindim kaç olmuslar kaç taneler peki gözün aydın kuzucum aşılaman da güzel geçiçek tutucak insallah çok şükür herşey yolunda
Doktor o yumurtayı görünce ona kitlendi, diğerlerine bakmadı bile valla ya da gördüyse de bana söylemedi. Aman 1 tane olsun da bizim olsun çok sağol tatlım
canımmm,
hadi inşallaahhh aşılama vesile olsun , yavruna kavus ınsallahh.
hıc stres yapma cok cok rahat olursan cok kolay bır işlem.
Ayy inşallah canım benim amin şimdiden kalbim ağzımda atıyor. İlk defa olacak ve bu ay son şansımız o yüzden çok tedirginim. İnşallah güzel haberler paylaşırız hepimiz
Ay

Bu ay ikimiz de aşılama yapıyoruz inşallah pozitifleri görürüz canım benim. Senin aşılama benden önce olacak deneyimlerimizi paylaşırız.
Tatlım sakın canını sıkma, konuşmuştuk bunu iğneler geç büyütüyor ama sağlıklı büyütüyor diye. Cumartesiye kadar bence gayet kıvama gelir evet aynı heyecanları paylaşıyoruz bu ay, inşallah çift çizgilerimizi de paylaşırız kuzum
Yaaaaa çok sevindim doktor işi şansa bırakmak istememiş çok da iyi yapmış valla.. aşılamada ihtimal 2-3 katı artıyor, yapın gitsin.. ahhhh bi tutarsaaaa
Evet bence de çok iyi oldu valla eşim acaip gerildi ama nefret ediyor o sperm verme olayından. Şimdiden küfretmeye başladı bak dedim o gün de böyle yapma, güzel davran spermlere hayırsız evlat olur bak dedim doktorun dediğine göre normalde şans %15, aşılamayla %25. Olsun biz bu umuda tutunarak yaşıyoruz hayırlısı tatlım benim
Hadi bakalım inşallah bu sevincin katlanarak artsın hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah
İnşallah canım benim çok amin artık bizim de yüzümüz gülsün, başka şeyler konuşalım dimi?

canım yaşın cok genç
14.34 çok yuksek pko mu var anlayamadım.
1.01 den - 14.34 çok uç yani.
inşallaahhh bu ay nasip olur ...
İnşallah canım benim doktor da ondan süphelendi ama diğer tahliller normal çıktı ultrason da yumurta çok çok az görününce tahlil de hata var dedi. Yaşım çok genç ama maalesef yumurtalıklarım kötü durumda gittiğim doktorlar 1-2 yıla kadar hiç yumurta bulamazsın dediler

Amiin canım benim inşallah ben sadece bugün iğne yapacam ama doktor bugün de yapıp bırak dedi

Ay hadi inşallah canım ya bugün İğnenin son günü bugün de yapıp bırakıyorum

demekkı test hatalı canım ya,
Allah korusun yaa, ınsallaahh 1 yıla kalmaz gelır bebegın kuzum

Çok teşekkür ediyorum eşim eve geç geliyor yorgun oluyor genelde o yuzden sormuştum 3 gunde bir aklima yatti bi boyle deneyeyim olmazsa yumurtlama takibine başlarım bende.

Hayırlısı olsun insallah güzel haberlerle dönün ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…