-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #1.841
İnşallah canım ya biraz canım sıkıldı iğnenin de dozu yüksek ama cevap vermiyor doktor da şaşırır hattaolabılır canım, normal ...
ben gecen ay soldan bu ay sagdan yumurtladım mesela.
12-13 zaten buyur ıgne ıle cumartesı ıstenılen boyuta gelırler
doktorlarda şaşırmaya yer arıyorlar yemın ederım,İnşallah canım ya biraz canım sıkıldı iğnenin de dozu yüksek ama cevap vermiyor doktor da şaşırır hatta
Yaaaaa çok sevindim doktor işi şansa bırakmak istememişGünaydın canım kızlarbenim işler biraz karıştı. İğnelerle nihayet çok güzel bir yumurta gelişmiş. Doktor da sordu normal ilişki mi aşılama mı diye. Daha önce aşılama konuşmamıştık o iğne tedavisine devam etmeyi düşünüyordu ama ben bu ay son hocam maddi açıdan çok sarsıldık deyince o zaman aşılama yapıyoruz bu güzel yumurtayı değerlendirelim dedi. Ben şokkk. Çok heyecanlandım. Cumartesi sabah eşim sperm verecek, öğlen de aşılama yapılacak. Bi de saat 10 da çocukların gösterisi var o günü bekliyorlar heyecanla. O saate göre ayarlamaya çalıştık ama inşallah bi terslik çıkmaz. Dualarınıza talibim çünkü son şansım artık
Canım benim süreç biraz sıkıntılı yumurtlarım da çok fazla azalma var hatta o yüzden yüksek dozdan başladı. İnşallah güzel sonuçlanır artık çünkü bu ay son oldu oldu olmadı uzun bir süre ara vereceğim. İlla ki Allah'ın bi bildiği vardır 3 yıl oldu.doktorlarda şaşırmaya yer arıyorlar yemın ederım,
olabılır kı bu benım ılk asılamamda hemen gelıstı yumurtlaaarım ama ıkıncısınde gec buyudu hatta ıgne verdı .
her ay aynı olmuyor ınsan vucudu.
zaten cok yumurta olmasını ıstemıyorlar yoksa aşılama iptal oluyor.
hıc sıkma canını gayet normal
anladım kuzu,Canım benim süreç biraz sıkıntılı yumurtlarım da çok fazla azalma var hatta o yüzden yüksek dozdan başladı. İnşallah güzel sonuçlanır artık çünkü bu ay son oldu oldu olmadı uzun bir süre ara vereceğim. İlla ki Allah'ın bi bildiği vardır 3 yıl oldu.
Amh ocak ayında 1.01 di daha sonra martta baktırdım 14.34 çıktı ama büyük ihtimalle test hatalıydı doktor muayenede bi sıkıntı görmedi testte hata var dedi yaşım 25 bu arada 2 kez çikolata kisti ameliyatı oldum şu anda yine 1 cm çikolata kistim var maalesef.anladım kuzu,
amh kaç?
ama guzel ıkı yumurtan var hıc canını sıkma, ınsallaahhh Rabbım hayırlısı ıle nasıp etsın.
bızımde 2yıl 7ay oldu..
canım yaşın cok gençAmh ocak ayında 1.01 di daha sonra martta baktırdım 14.34 çıktı ama büyük ihtimalle test hatalıydı doktor muayenede bi sıkıntı görmedi testte hata var dedi yaşım 25 bu arada 2 kez çikolata kisti ameliyatı oldum şu anda yine 1 cm çikolata kistim var maalesef.
Hadi bakalım inşallah bu sevincin katlanarak artsın hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallahGünaydın canım kızlarbenim işler biraz karıştı. İğnelerle nihayet çok güzel bir yumurta gelişmiş. Doktor da sordu normal ilişki mi aşılama mı diye. Daha önce aşılama konuşmamıştık o iğne tedavisine devam etmeyi düşünüyordu ama ben bu ay son hocam maddi açıdan çok sarsıldık deyince o zaman aşılama yapıyoruz bu güzel yumurtayı değerlendirelim dedi. Ben şokkk. Çok heyecanlandım. Cumartesi sabah eşim sperm verecek, öğlen de aşılama yapılacak. Bi de saat 10 da çocukların gösterisi var o günü bekliyorlar heyecanla. O saate göre ayarlamaya çalıştık ama inşallah bi terslik çıkmaz. Dualarınıza talibim çünkü son şansım artık
Canımm iğnen şifa olsun insallahBen şimdi hastaneden çıktım kızlar sol hiç cevap vermemiş sağda da 2 tane var 1 tanesi 12-13 diğerin11 mm olmuş bugün de 150 yapacam iğneyi cumartesi günü kontrol var gelişimine göre aşılama gününe karar verecez@Veziir S sultansultan90 R Random3 My_Moonlight06
Benimde solda yumurtalarım daha cok olur ama sagda büyür ve gelişir soldakiler cok ama büyümez sağda büyüyor hep sag sol ztn farketmez ya istedigimiz bir yumurta bir sperm tutması cok mu sey istiyoruzolabılır canım, normal ...
ben gecen ay soldan bu ay sagdan yumurtladım mesela.
12-13 zaten buyur ıgne ıle cumartesı ıstenılen boyuta gelırler
evettt bnımde cok dengesız yaaa,Benimde solda yumurtalarım daha cok olur ama sagda büyür ve gelişir soldakiler cok ama büyümez sağda büyüyor hep sag sol ztn farketmez ya istedigimiz bir yumurta bir sperm tutması cok mu sey istiyoruz
Nereye tırmanıyo bu spermler yanlıs organlara mı sapıyor napıyor anlamıyorumevettt bnımde cok dengesız yaaa,
ay aynen bır sperm bulsun şu yumurtayı artıkk
olabılır vallaa, ya da bırbırı ıle savaşıp ölüyolarNereye tırmanıyo bu spermler yanlıs organlara mı sapıyor napıyor anlamıyorum
Doktor o yumurtayı görünce ona kitlendi, diğerlerine bakmadı bile vallaGünaydınnn canımmm ay cok sevindim kaç olmuslar kaç taneler peki gözün aydın kuzucum aşılaman da güzel geçiçek tutucak insallah çok şükür herşey yolunda
Ayy inşallah canım benim amincanımmm,
hadi inşallaahhh aşılama vesile olsun , yavruna kavus ınsallahh.
hıc stres yapma cok cok rahat olursan cok kolay bır işlem.
Tatlım sakın canını sıkma, konuşmuştuk bunu iğneler geç büyütüyor ama sağlıklı büyütüyor diye. Cumartesiye kadar bence gayet kıvama gelirAy
Bu ay ikimiz de aşılama yapıyoruz inşallah pozitifleri görürüz canım benim. Senin aşılama benden önce olacak deneyimlerimizi paylaşırız.
Evet bence de çok iyi oldu vallaYaaaaa çok sevindim doktor işi şansa bırakmak istememişçok da iyi yapmış valla.. aşılamada ihtimal 2-3 katı artıyor, yapın gitsin.. ahhhh bi tutarsaaaa
İnşallah canım benim çok aminHadi bakalım inşallah bu sevincin katlanarak artsın hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah
İnşallah canım benim doktor da ondan süphelendi ama diğer tahliller normal çıktı ultrason da yumurta çok çok az görününce tahlil de hata var dedi. Yaşım çok genç ama maalesef yumurtalıklarım kötü durumda gittiğim doktorlar 1-2 yıla kadar hiç yumurta bulamazsın dedilercanım yaşın cok genç
14.34 çok yuksek pko mu var anlayamadım.
1.01 den - 14.34 çok uç yani.
inşallaahhh bu ay nasip olur ...
Amiin canım benim inşallah ben sadece bugün iğne yapacam ama doktor bugün de yapıp bırak dediDoktor o yumurtayı görünce ona kitlendi, diğerlerine bakmadı bile vallaya da gördüyse de bana söylemedi. Aman 1 tane olsun da bizim olsun çok sağol tatlım
Ayy inşallah canım benim aminşimdiden kalbim ağzımda atıyor. İlk defa olacak ve bu ay son şansımız o yüzden çok tedirginim. İnşallah güzel haberler paylaşırız hepimiz
Tatlım sakın canını sıkma, konuşmuştuk bunu iğneler geç büyütüyor ama sağlıklı büyütüyor diye. Cumartesiye kadar bence gayet kıvama gelirevet aynı heyecanları paylaşıyoruz bu ay, inşallah çift çizgilerimizi de paylaşırız kuzum
Evet bence de çok iyi oldu vallaeşim acaip gerildi ama nefret ediyor o sperm verme olayından. Şimdiden küfretmeye başladı bak dedim o gün de böyle yapma, güzel davran spermlere hayırsız evlat olur bak dedim doktorun dediğine göre normalde şans %15, aşılamayla %25. Olsun biz bu umuda tutunarak yaşıyoruz hayırlısı tatlım benim
İnşallah canım benim çok aminartık bizim de yüzümüz gülsün, başka şeyler konuşalım dimi?
Ay hadi inşallah canım ya bugün İğnenin son günü bugün de yapıp bırakıyorumCanımm iğnen şifa olsun insallahbüyütsün yumuşlarınıııı daha iki gün var ilaç etki edicektir canım günde 2 mm e kadar büyüyor cmtsi rahat 18-19 olur canım merak etme ayy hadii aşılama daha yüksek oluyo şansı güzel tut gönlünü bu ay pozitif oluyoruz olcak insallah
demekkı test hatalı canım ya,İnşallah canım benim doktor da ondan süphelendi ama diğer tahliller normal çıktı ultrason da yumurta çok çok az görününce tahlil de hata var dedi. Yaşım çok genç ama maalesef yumurtalıklarım kötü durumda gittiğim doktorlar 1-2 yıla kadar hiç yumurta bulamazsın dediler
Çok teşekkür ediyorum eşim eve geç geliyor yorgun oluyor genelde o yuzden sormuştumCanım genelde yumurtlama döngünün ortasına gelir diye hesaplanıyor ama her ne kadar böyle deseler de ben adet bitiminden itibaren yumurta takibi yapılmasından yanayım , sebebi de yumurtlamanın bazen geç bazen erken olabilme ihtimalidir.. şimdi ezbere göre hareket edersek o değerli günleri kaçırabiliriz...
Böyle gebelik testlerine benzer testler var ovulasyon testleri onlarla yumurtlama gününu çok rahat tespit edebilirsin yok eğer ben uğraşmam dersen.
Ozaman haftada iki değil ama enzindan 3 kez ilişki daha doğrusu ya iki günde bir yada 3 günde bir ilişki mutlaka yumurtlama gününe denk gelip gebelik şansını arttıracaktır gün aşırı da olabilir ama en iyisi iki günde bir olan.. spermler en fazla 3 gün yaşar oda garanti değil bu yüzden arayı fazla açmamak da fayda var
Hayırlısı olsun insallah güzel haberlerle dönün ☺Günaydın canım kızlarbenim işler biraz karıştı. İğnelerle nihayet çok güzel bir yumurta gelişmiş. Doktor da sordu normal ilişki mi aşılama mı diye. Daha önce aşılama konuşmamıştık o iğne tedavisine devam etmeyi düşünüyordu ama ben bu ay son hocam maddi açıdan çok sarsıldık deyince o zaman aşılama yapıyoruz bu güzel yumurtayı değerlendirelim dedi. Ben şokkk. Çok heyecanlandım. Cumartesi sabah eşim sperm verecek, öğlen de aşılama yapılacak. Bi de saat 10 da çocukların gösterisi var o günü bekliyorlar heyecanla. O saate göre ayarlamaya çalıştık ama inşallah bi terslik çıkmaz. Dualarınıza talibim çünkü son şansım artık