Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir tek bebek konusunda değil, insanlar her konuda acımasız canım. Damdan düşmeden damdan düşenin halinden kimse anlamaz. Ben de ne kötülüklere, ne kötü sözlere maruz kalıyorum bi bilsen.. ama umrunda olan tek şey eşin ve kendin olsun. Hayat arkadaşı demek bu demek çünkü. Siz iyi olun, her şey yoluna girer, herkes de dışarda kalır. İnsanlar da konuşacak bişey muhakkak bulurlar her şeye takılacak olsak evin yolunu bulamayız. Kendini güzelce motive et, böyle bir eşe sahip olman bile çok büyük nimet böyle zamanda. Toparlan annecik, bebiş stresli anneleri tercih etmyormuş ona göre ☺️🥰
Ya benim verecegim cevabi sen vermişsin katılıyorum sana cok acimasiz cok saçma sozleri var ben artik bebek istediğimi kimseye soylemiyorum benim 3. Olacak insallah sanki maddi manevi destek olacaklarmis gibi yada ben onlardan destek bekliyormusum gibi yorum yapiyolar ayrica gecen gun arkadasima dedimki doktor vitamin mineral takviyesi verdi gebeligede yardimci bana demezmi vucuduna hormon yüklüyosun ilerde sana zararı olur 🙄 b12 nin inositol un yada folik asitin neresi hormon bana ne zarari olabilir bide bilmedikleri seyler icin fazlaca yorum yapiyolar ah bu insanlar

Düşündüğüm gibi canım 2 tane gelişen yumurta var ama öyle istenilen boyutta değil 8 9 mm ler cumartesiye kadar devam 75 lik dozdan cumartesi netleşir dedi bakalım boyutlar işte aşılama günü falan. Bilmiyorum ya biraz modum da düşük hiç keyfim yok. 4 komşu oturuyoruz lojmanda kapıya çıktık işte akşam benim tabaklarım vardı onda onları vermek için işte diğer komşuda çıktı biri yeni hamile diğeri de 8 aylık oğlu var yeni hamile olana sordu hastamızın kötü görünüyorsun diye işte hamileyim vs. Konuşma geçti komşumun ilk tepkisi hayırlı olsun darısı olmayanların başına dedi ay görsen içime kaynar su döktüler sanki. Biliyorum kötü niyetle demedi ama ne bileyim işte dua et nasip olsun dedim işte her namazdan sonra olmayanlara da ver diye dua ediyorum falan dedi. Sonra hamile olan da yanlış etmişsin üst kat diyecektin dedi beni kastetti. Hamile olan daha düşünmüyordu çocuk. Neyse tam eve girecekken karşı komşumun 2 yaşında oğlu çıktı evime gelmek istedi annesinden izin aldım geldi eve ay bir görsen eşimle bir oynuyorlar onun üzerine onları öyle kahkahalar içinde görünce daha da üzüldüm. Tuttum kendimi ağlamamak için. Şimdi yazarken saldım artık eşim uyudu. Sahura kadar kendimi toparlarım inşallah. Hayırlısı bakalım bizimde imtihanımız böyleymiş Rabbim neyler neylerse güzel eyler 🌿
Hamile olanin dedigi hic hoş laf olmamis bunu veren Rabbim ve birilerini kasdederek bu soylenmez tabi o an konusulma tarzını bilmiyorum ama sizin yerinizde olsam biraz mesafe koyardim o kisiyle arama sanirim..ne kadar suredir bebek istiyorsunuz

Hayırlısı olsun insallah güzel haberlerle dönün ☺
Amin, çok teşekkür ederim 🙏🥰
Ya benim verecegim cevabi sen vermişsin katılıyorum sana cok acimasiz cok saçma sozleri var ben artik bebek istediğimi kimseye soylemiyorum benim 3. Olacak insallah sanki maddi manevi destek olacaklarmis gibi yada ben onlardan destek bekliyormusum gibi yorum yapiyolar ayrica gecen gun arkadasima dedimki doktor vitamin mineral takviyesi verdi gebeligede yardimci bana demezmi vucuduna hormon yüklüyosun ilerde sana zararı olur 🙄 b12 nin inositol un yada folik asitin neresi hormon bana ne zarari olabilir bide bilmedikleri seyler icin fazlaca yorum yapiyolar ah bu insanlar
Hay Allah'ım yaa 🤨 arkadaşın vitamin ve hormon farkını bilmiyor demek ki.. insanlar her mutluluğun içine etmeye bayılırlar o yüzden resmen dünyayla bağlantımı kestim. Varsa yoksa ailem ve annem.

Hangi vitamin takviyesini kullanıyorsunuz?

Kızlar benim bu ay yumurtlama olmayacak bence, geçen ay 15.-16. günler yumurtlama gördüm döngümün 15. Günündeyim çok silik ovulasyon testi 🥴

Günaydın canım kızlar 🥰 benim işler biraz karıştı. İğnelerle nihayet çok güzel bir yumurta gelişmiş. Doktor da sordu normal ilişki mi aşılama mı diye. Daha önce aşılama konuşmamıştık 😳 o iğne tedavisine devam etmeyi düşünüyordu ama ben bu ay son hocam maddi açıdan çok sarsıldık deyince o zaman aşılama yapıyoruz bu güzel yumurtayı değerlendirelim dedi. Ben şokkk. Çok heyecanlandım. Cumartesi sabah eşim sperm verecek, öğlen de aşılama yapılacak. Bi de saat 10 da çocukların gösterisi var o günü bekliyorlar heyecanla. O saate göre ayarlamaya çalıştık ama inşallah bi terslik çıkmaz. Dualarınıza talibim çünkü son şansım artık 🙏
Günaydın canım.Banada doktor dedi 3 ay bekle..olmazsa aşılama ederiz.Ama tedavi ve ya ilaç bile yazmadı.Sende sorun ne?önceden tedavi olundunmu?

Kızlar aşılamanın toplam maaliyeti nedir bilginiz var mı? Bende aşılama düşünüyorum artık ilaçlarla beraber süreç nasıl ilerliyor yardımcı olursanız sevinirim

Kızlar aşılamanın toplam maaliyeti nedir bilginiz var mı? Bende aşılama düşünüyorum artık ilaçlarla beraber süreç nasıl ilerliyor yardımcı olursanız sevinirim
canım ben koc unv. hastanesınde oldum gecen sene kasım aralık ayında,
3070tl sadece asılama ucretı verdım hastaneye, oncesınde esımle benden testler ıstedıler 1000tl de onlar tuttu , tıp merkesznde yaptırmıstık. onun dısında ıgne verırse gonalf vs onların ucretlerı oluyor bıde catlatma ıgnesı ucretı
progestan verırse onun ucreti. bızım ılk asılamada 5 bın - ıkıncısınde 4bin gıttı dıyebılırım.
ama devlet hastanesını bılmıyorum kuzum .

canım ben koc unv. hastanesınde oldum gecen sene kasım aralık ayında,
3070tl sadece asılama ucretı verdım hastaneye, oncesınde esımle benden testler ıstedıler 1000tl de onlar tuttu , tıp merkesznde yaptırmıstık. onun dısında ıgne verırse gonalf vs onların ucretlerı oluyor bıde catlatma ıgnesı ucretı
progestan verırse onun ucreti. bızım ılk asılamada 5 bın - ıkıncısınde 4bin gıttı dıyebılırım.
ama devlet hastanesını bılmıyorum kuzum .
Bende yaptırırsam özel de yaptiricam doktor uygun görürse. Birde mikrocipli aşılama varmış daha iyiymiş o

Kızlar birde eşim sperm testi verecek devlet hastanesi yapıyor dimi? Kasım da hamile kalmıştım doktor gerek görmemişti ama yine de baktırmak istiyoruz kaç güne çıkıyor sonucu ?

Rüyamda erkek bebegimin olduğunu ve emzirdigimi gördüm uyanınca o kadar üzüldüm ki meğer rüyaymış insan çok istiyor ben çok yanlız kaldım çocuğum olursa onla herşeyimi tamamlarım kendimi yanlız hissetmem tek düşüncem o olsun istiyorum demekki zamanı varmış olmuyorsa da vardır bunda da bir hayır biraz içimi dökmek istedim kusura bakmayın

Rüyamda erkek bebegimin olduğunu ve emzirdigimi gördüm uyanınca o kadar üzüldüm ki meğer rüyaymış insan çok istiyor ben çok yanlız kaldım çocuğum olursa onla herşeyimi tamamlarım kendimi yanlız hissetmem tek düşüncem o olsun istiyorum demekki zamanı varmış olmuyorsa da vardır bunda da bir hayır biraz içimi dökmek istedim kusura bakmayın
Canım olurmu öle sey bizlerde aynıyız valla rüyalarda görüyoruz videolarda gezinirken görünce aglıyoruz hepimiz aynı psikolojideyiz insallah bu ay kavuşucaz canım dua edelim 🙏🙏🙏

Canım hiç yumurta geliştirici ilaçlar catlatma iğnesi kullandınmı öncesinde
Şubat ayında kullandım femara o ise yaramadi hemen fostimon igneye baslatti oda işe yaramadi iki gün gonalf kullandım bı türlü yumurtalar istenilen boyuta gelmedi. Bir ay içinde kullandırdı bana bunları. Yine de şansını dene dedi bende ovulasyonla da takip ediyordum yumurtlama gördüm 23. Gün olmuştu artık ama yumurtlamadan 3 gün sonra adet oldum tekrar gittiğimde evet.adet kanamasi ama yumurtan çatlamış sen değerlendir dedi ben degerlendirmedim adet olmuşum nasıl degerlendireyim ilk doktor deneyimim çok kötüydü. Geçen ay kendiliğinden yumurtlama gördüm 2 gün ama tutmadı. Kürtajdan sonra bu ay 3. Denemem olcak ama hala yumurtlama göremedim

X