Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar mesela haftada iki ilişki olsa aralıklı günlerde , pazartesi cuma gibi. Arada kalan zamanlarda s..canlı kalacağı için hamilelik adına yeterli midir ? Yoksa illa yumurtlama takibi yapmalı mi?
Ben yeni yeni bir şeyler öğreniyorum bu hususta ve eksiğim çok. Zannediyordum ki her ilişkide ihtimal var 😁meğer yumurtlamaya denk gelmesi gerekiyormus.
Bir de yumurtlama regl yeni bitince olmaz de mi? Yani ilk haftasından olmaz herhalde.
Canım genelde yumurtlama döngünün ortasına gelir diye hesaplanıyor ama her ne kadar böyle deseler de ben adet bitiminden itibaren yumurta takibi yapılmasından yanayım , sebebi de yumurtlamanın bazen geç bazen erken olabilme ihtimalidir.. şimdi ezbere göre hareket edersek o değerli günleri kaçırabiliriz...

Böyle gebelik testlerine benzer testler var ovulasyon testleri onlarla yumurtlama gününu çok rahat tespit edebilirsin yok eğer ben uğraşmam dersen.

Ozaman haftada iki değil ama enzindan 3 kez ilişki daha doğrusu ya iki günde bir yada 3 günde bir ilişki mutlaka yumurtlama gününe denk gelip gebelik şansını arttıracaktır gün aşırı da olabilir ama en iyisi iki günde bir olan.. spermler en fazla 3 gün yaşar oda garanti değil bu yüzden arayı fazla açmamak da fayda var

Düşündüğüm gibi canım 2 tane gelişen yumurta var ama öyle istenilen boyutta değil 8 9 mm ler cumartesiye kadar devam 75 lik dozdan cumartesi netleşir dedi bakalım boyutlar işte aşılama günü falan. Bilmiyorum ya biraz modum da düşük hiç keyfim yok. 4 komşu oturuyoruz lojmanda kapıya çıktık işte akşam benim tabaklarım vardı onda onları vermek için işte diğer komşuda çıktı biri yeni hamile diğeri de 8 aylık oğlu var yeni hamile olana sordu hastamızın kötü görünüyorsun diye işte hamileyim vs. Konuşma geçti komşumun ilk tepkisi hayırlı olsun darısı olmayanların başına dedi ay görsen içime kaynar su döktüler sanki. Biliyorum kötü niyetle demedi ama ne bileyim işte dua et nasip olsun dedim işte her namazdan sonra olmayanlara da ver diye dua ediyorum falan dedi. Sonra hamile olan da yanlış etmişsin üst kat diyecektin dedi beni kastetti. Hamile olan daha düşünmüyordu çocuk. Neyse tam eve girecekken karşı komşumun 2 yaşında oğlu çıktı evime gelmek istedi annesinden izin aldım geldi eve ay bir görsen eşimle bir oynuyorlar onun üzerine onları öyle kahkahalar içinde görünce daha da üzüldüm. Tuttum kendimi ağlamamak için. Şimdi yazarken saldım artık eşim uyudu. Sahura kadar kendimi toparlarım inşallah. Hayırlısı bakalım bizimde imtihanımız böyleymiş Rabbim neyler neylerse güzel eyler 🌿

Düşündüğüm gibi canım 2 tane gelişen yumurta var ama öyle istenilen boyutta değil 8 9 mm ler cumartesiye kadar devam 75 lik dozdan cumartesi netleşir dedi bakalım boyutlar işte aşılama günü falan. Bilmiyorum ya biraz modum da düşük hiç keyfim yok. 4 komşu oturuyoruz lojmanda kapıya çıktık işte akşam benim tabaklarım vardı onda onları vermek için işte diğer komşuda çıktı biri yeni hamile diğeri de 8 aylık oğlu var yeni hamile olana sordu hastamızın kötü görünüyorsun diye işte hamileyim vs. Konuşma geçti komşumun ilk tepkisi hayırlı olsun darısı olmayanların başına dedi ay görsen içime kaynar su döktüler sanki. Biliyorum kötü niyetle demedi ama ne bileyim işte dua et nasip olsun dedim işte her namazdan sonra olmayanlara da ver diye dua ediyorum falan dedi. Sonra hamile olan da yanlış etmişsin üst kat diyecektin dedi beni kastetti. Hamile olan daha düşünmüyordu çocuk. Neyse tam eve girecekken karşı komşumun 2 yaşında oğlu çıktı evime gelmek istedi annesinden izin aldım geldi eve ay bir görsen eşimle bir oynuyorlar onun üzerine onları öyle kahkahalar içinde görünce daha da üzüldüm. Tuttum kendimi ağlamamak için. Şimdi yazarken saldım artık eşim uyudu. Sahura kadar kendimi toparlarım inşallah. Hayırlısı bakalım bizimde imtihanımız böyleymiş Rabbim neyler neylerse güzel eyler 🌿
Sen de eşin de kendi evlatlarınızla oynayacaksınız isnhaAllah 🤲🏻.. Sakin üzülme olacak o günler de gelecek Allah'ın izniyle.. Önce hayırlısını dileyelim benim de sana yazarken gözlerim doldu şuan.. İnan seni çok iyi anlıyorum.. Cumartesi güzel haberlerle gel İnshaAllah 🤗🌺🌺🌺

İnşallah bir gün bize de nasip olacak canım. Benimde etrafımda herkes yeni doğum yaptı ya da hamile hemde benden çok çok sonra evlenenler. Çok üzücü bir durum biliyorum ama sağlam durmalısın bana bazen hiç olmayacakmış gibi geliyor eşim toparlıyor. Bak mesela bizim hayalimiz kızımız olursa adını eftelya katmak telefonum zil sesi de eftelya şarkısı her telefon çaldığında allahım nasip et diye dua ediyorum 🙏🏻

Desteğin için teşekkür ederim canım iyi ki varsın. Kimseye anlatamayınca burada patlıyorum anneme anlattım işte ilaç tedavisine ilk başladığım zaman sonradan kuzenim laf arasında teyzemin ona ettiği imayı söyledi işte çok yeme vezir gibi çocuğun olmaz falan demiş onun çocuğu olmuyor tedavi görüyor falan diye. Anneme daha bişey anlatamaz oldum eşimle başlarda konuşuyordum dertleşiyordum ama onu da artık üzmek istemiyorum benim kadar takmıyor ama üzüldüğünü biliyorum. Bide benim ağlama krizlerimle uğraşmasın istiyorum. Üstüne gurbetteyim o kadar yalnızım ki eşim bir gün evde bir gün nöbette. Delirecek gibi oluyorum bazen. Gerçi memlekette oluncada çevre baskısı çok oluyor. Allahtan kpss çalışıyorum o biraz kafamı dağıtmama yardımcı oluyor.

Döküldükçe dökülüyorum.😞 Neyse.. nasip olur mu bilmiyorum ama umut etmekten vazgeçmeyeceğim bunu biliyorum
Canım emin ol aynı duyguları yaşıyorum senin hiç yalnız değilsin bende eşimle bile konuşmuyorum. Burda kimsem yok eşimin ailesini de anlattım tam tersi köstek oluyorlar.

Ha kusura bakmayın tekrar mart başında kontrol için doktora gittim Bi sıkıntı olmadığını söyledi yumurtlama takip etmek istiyorum bu ay 🥰 6 aylık evliyim daha Bi planımız yoktu ama birden karar verdik o yüzden ilaç kullanıyordum bıraktım ilaçtan dolayı hemen olacak diye Bi düşüncem yok ama işte insan planlayinca acaba mi diyor 🙂
Anladım umaycim .. Olsun daha yeni başlıyorsun hemen de olabilir biraz geç de olabilir İnshaAllah gerek kalmaz bu ay bebiş gelir 🤲🏻🤗🌺. . yeni de evlenmişsin bir yandan eşinle vaktinin tadını çıkar diğer yandan bebiş yapmaya çalış 🤗😁

Beni şimdiden silebilirsiniz 😔 yumurtamın çatlama günü kasik ağrım da var ama eşim de ben de o kadar hastayız ki hiç degelendiremedik artık bir sonraki aya insallah
Canım daha önce de dediğim gibi daha önceki ilişkiden birşeyler olabilir.. Bu yüzden kırmızılar gelene kadar beklicez .. Hemen öyle erkenden karar verme.. bekleyelim hele bir

Desteğin için teşekkür ederim canım iyi ki varsın. Kimseye anlatamayınca burada patlıyorum anneme anlattım işte ilaç tedavisine ilk başladığım zaman sonradan kuzenim laf arasında teyzemin ona ettiği imayı söyledi işte çok yeme vezir gibi çocuğun olmaz falan demiş onun çocuğu olmuyor tedavi görüyor falan diye. Anneme daha bişey anlatamaz oldum eşimle başlarda konuşuyordum dertleşiyordum ama onu da artık üzmek istemiyorum benim kadar takmıyor ama üzüldüğünü biliyorum. Bide benim ağlama krizlerimle uğraşmasın istiyorum. Üstüne gurbetteyim o kadar yalnızım ki eşim bir gün evde bir gün nöbette. Delirecek gibi oluyorum bazen. Gerçi memlekette oluncada çevre baskısı çok oluyor. Allahtan kpss çalışıyorum o biraz kafamı dağıtmama yardımcı oluyor.

Döküldükçe dökülüyorum.😞 Neyse.. nasip olur mu bilmiyorum ama umut etmekten vazgeçmeyeceğim bunu biliyorum
Bir tek bebek konusunda değil, insanlar her konuda acımasız canım. Damdan düşmeden damdan düşenin halinden kimse anlamaz. Ben de ne kötülüklere, ne kötü sözlere maruz kalıyorum bi bilsen.. ama umrunda olan tek şey eşin ve kendin olsun. Hayat arkadaşı demek bu demek çünkü. Siz iyi olun, her şey yoluna girer, herkes de dışarda kalır. İnsanlar da konuşacak bişey muhakkak bulurlar her şeye takılacak olsak evin yolunu bulamayız. Kendini güzelce motive et, böyle bir eşe sahip olman bile çok büyük nimet böyle zamanda. Toparlan annecik, bebiş stresli anneleri tercih etmyormuş ona göre ☺️🥰

Peki bana bir tane önerebilir misiniz ve onu kullanırken folikasit ayrıca kullanmali miyim yoksa tek bunu mu kullanayim
Canım ben mfk man ve eşimde mfk women kullanıyor onların içinde saf propolis polen arı sütü var biraz pahalı gelebilir ama bak ürünlerine istersen canım ya da normal aktardan alabilirsin şimdilik o tarz karısımlar

Canım benim hiç üzülme nolur üzüldükçe sen inan daha da gelişimlerini etkiliyorsun kim ne derse desin boşver kulaklarını kapat bana da hep diyorlar hani cocuk cok istiyodun niye yapmıyorsunuz hala gibi bi ton seyler bende herkese suan düşünmüyorum bir kaç ay içinde bakarız gibi herkesi geçiştiriyorum maalesef öle algılar olabiliyor sen ilaçlarını kullanmaya devam et canım 2günde yeşillik agırlıklı beslen evde egzersiz yap biraz bak gör onlar büyüyecektir allahtan umut kesilmez sen gönlünğ ferah tut canım 🙏🙏

Günaydın canım kızlar 🥰 benim işler biraz karıştı. İğnelerle nihayet çok güzel bir yumurta gelişmiş. Doktor da sordu normal ilişki mi aşılama mı diye. Daha önce aşılama konuşmamıştık 😳 o iğne tedavisine devam etmeyi düşünüyordu ama ben bu ay son hocam maddi açıdan çok sarsıldık deyince o zaman aşılama yapıyoruz bu güzel yumurtayı değerlendirelim dedi. Ben şokkk. Çok heyecanlandım. Cumartesi sabah eşim sperm verecek, öğlen de aşılama yapılacak. Bi de saat 10 da çocukların gösterisi var o günü bekliyorlar heyecanla. O saate göre ayarlamaya çalıştık ama inşallah bi terslik çıkmaz. Dualarınıza talibim çünkü son şansım artık 🙏

Günaydın canım kızlar 🥰 benim işler biraz karıştı. İğnelerle nihayet çok güzel bir yumurta gelişmiş. Doktor da sordu normal ilişki mi aşılama mı diye. Daha önce aşılama konuşmamıştık 😳 o iğne tedavisine devam etmeyi düşünüyordu ama ben bu ay son hocam maddi açıdan çok sarsıldık deyince o zaman aşılama yapıyoruz bu güzel yumurtayı değerlendirelim dedi. Ben şokkk. Çok heyecanlandım. Cumartesi sabah eşim sperm verecek, öğlen de aşılama yapılacak. Bi de saat 10 da çocukların gösterisi var o günü bekliyorlar heyecanla. O saate göre ayarlamaya çalıştık ama inşallah bi terslik çıkmaz. Dualarınıza talibim çünkü son şansım artık 🙏
Günaydınnn canımmm ay cok sevindim kaç olmuslar kaç taneler peki gözün aydın kuzucum aşılaman da güzel geçiçek tutucak insallah çok şükür herşey yolunda

canımmm,
hadi inşallaahhh aşılama vesile olsun , yavruna kavus ınsallahh. :KK200: :dua:
hıc stres yapma cok cok rahat olursan cok kolay bır işlem.

Ben şimdi hastaneden çıktım kızlar sol hiç cevap vermemiş sağda da 2 tane var 1 tanesi 12-13 diğerin11 mm olmuş bugün de 150 yapacam iğneyi cumartesi günü kontrol var gelişimine göre aşılama gününe karar verecez 🤦🏻‍♀️ Veziir Veziir S sultansultan90 R Random3 My_Moonlight06 My_Moonlight06
olabılır canım, normal ...
ben gecen ay soldan bu ay sagdan yumurtladım mesela.
12-13 zaten buyur ıgne ıle cumartesı ıstenılen boyuta gelırler :KK37:

Ay
Bu ay ikimiz de aşılama yapıyoruz inşallah pozitifleri görürüz canım benim. Senin aşılama benden önce olacak deneyimlerimizi paylaşırız. 🙏🏻

X