- 20 Ağustos 2021
- 656
- 1.122
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #1.801
Umutsuz asla değilim tabiki buna şükür gelecek gelecek biliyorumSen takılma okadarina belki o günkü spermler için geçerli işini morfolojik sayı... Birsye olmaz ondan siz devam edin ne güzel bak diğer herşey younda MashaAllah
Al benden de o kadar yatıyorum rüyamda görüyorum kalkıyorum aklımda iş yaparken aklımda delircem artıkkkk beynimi durduramıyorum resmen yaKızlar ya ben gebelik fikrini bir türlü aklimdan çıkaramıyorm siz nasil yapiyorsunuz
Stres yapmamak çok önemli düşünmeyin diyorlar nasıl olacak bende durduramıyorum düşünmeyeyim diyorum Instagrama bir giriyorum herkes hamile gibiAl benden de o kadar yatıyorum rüyamda görüyorum kalkıyorum aklımda iş yaparken aklımda delircem artıkkkk beynimi durduramıyorum resmen ya
Ya gerçekten bu yıl mı böyle oldu kimi görsem hamile bide nispet yapar gibi durmadan paylaşıyorlar stres yapma gelde yapmaStres yapmamak çok önemli düşünmeyin diyorlar nasıl olacak bende durduramıyorum düşünmeyeyim diyorum Instagrama bir giriyorum herkes hamile gibiçift çizgileri görene kadar bol dua ne olursa Allah'tan demekten başka çare yok
Bende algıda seçicilik diyordum ama benim gibi düşünen varmış evet evet maşallah bereketli bir yıl çevremde dahil herkes hamile sanki bu yılYa gerçekten bu yıl mı böyle oldu kimi görsem hamile bide nispet yapar gibi durmadan paylaşıyorlar stres yapma gelde yapma
Ha kusura bakmayın tekrar mart başında kontrol için doktora gittim Bi sıkıntı olmadığını söyledi yumurtlama takip etmek istiyorum bu ayRica ederim olur mu canım
Şunu demek istedim yani gebelik için tedavi mi olavaksin yoksa yumurtlama hesaplama filan mı bunu kast ettim
Canım benim elbet nasip edecek ama en doğru zamanda en güzelindenDüşündüğüm gibi canım 2 tane gelişen yumurta var ama öyle istenilen boyutta değil 8 9 mm ler cumartesiye kadar devam 75 lik dozdan cumartesi netleşir dedi bakalım boyutlar işte aşılama günü falan. Bilmiyorum ya biraz modum da düşük hiç keyfim yok. 4 komşu oturuyoruz lojmanda kapıya çıktık işte akşam benim tabaklarım vardı onda onları vermek için işte diğer komşuda çıktı biri yeni hamile diğeri de 8 aylık oğlu var yeni hamile olana sordu hastamızın kötü görünüyorsun diye işte hamileyim vs. Konuşma geçti komşumun ilk tepkisi hayırlı olsun darısı olmayanların başına dedi ay görsen içime kaynar su döktüler sanki. Biliyorum kötü niyetle demedi ama ne bileyim işte dua et nasip olsun dedim işte her namazdan sonra olmayanlara da ver diye dua ediyorum falan dedi. Sonra hamile olan da yanlış etmişsin üst kat diyecektin dedi beni kastetti. Hamile olan daha düşünmüyordu çocuk. Neyse tam eve girecekken karşı komşumun 2 yaşında oğlu çıktı evime gelmek istedi annesinden izin aldım geldi eve ay bir görsen eşimle bir oynuyorlar onun üzerine onları öyle kahkahalar içinde görünce daha da üzüldüm. Tuttum kendimi ağlamamak için. Şimdi yazarken saldım artık eşim uyudu. Sahura kadar kendimi toparlarım inşallah. Hayırlısı bakalım bizimde imtihanımız böyleymiş Rabbim neyler neylerse güzel eyler
Desteğin için teşekkür ederim canım iyi ki varsın. Kimseye anlatamayınca burada patlıyorum anneme anlattım işte ilaç tedavisine ilk başladığım zaman sonradan kuzenim laf arasında teyzemin ona ettiği imayı söyledi işte çok yeme vezir gibi çocuğun olmaz falan demiş onun çocuğu olmuyor tedavi görüyor falan diye. Anneme daha bişey anlatamaz oldum eşimle başlarda konuşuyordum dertleşiyordum ama onu da artık üzmek istemiyorum benim kadar takmıyor ama üzüldüğünü biliyorum. Bide benim ağlama krizlerimle uğraşmasın istiyorum. Üstüne gurbetteyim o kadar yalnızım ki eşim bir gün evde bir gün nöbette. Delirecek gibi oluyorum bazen. Gerçi memlekette oluncada çevre baskısı çok oluyor. Allahtan kpss çalışıyorum o biraz kafamı dağıtmama yardımcı oluyor.Canım benim elbet nasip edecek ama en doğru zamanda en güzelindenarada böyle guardımızın düştüğü zamanlar oluyor hiç olmayacakmış gibi kodluyoruz aslında çok yanlış. Senin gibi anneye, eşin gibi babaya tabii ki evlat verecek ama sadece geciktirir güzelleştiriyor Yok öyle kendini salmalar. Hep isteyeceksin, inatla isteyeceksin yürekten
Merhaba HoşgeldinMerhaba biz de 2-3 aydır deniyoruz ben muayene oldum bı sorun yok demişti doktor . Sadece CRP yüksekliğim var 19 seviyesinde . Bağırsaklarımdan tedavi görüyorum. Kilom 82 şu anlık 13 kilo verdim .
Bu ay adetten 10 gün önce göğüs ağrısı başladı özellikle uçları aşırı ağrı var . Bel ağrısı , sürekli uyuma isteği , iştah açıklığı vs 3 gün sonra adet olmam lazım inşallah bebek vardir . Acaba CRP yüksekliği sorun olur mu ya da kilom
Hoşbuldum ve ne güzel karsilama böyleMerhaba Hoşgeldin
İnshaAllah vardır bebiş Rabbim gönlüne göre versin
Normalde bu belirtiler olur mu adet öncesi?
Teşekkür ederimHoşbuldum ve ne güzel karsilama böyle
Göğüs ağrısı ve bel ağrısı oluyordu ama göğüs ağrım bu kadar erken baslamiyordu . Bı de ben olursa bebeğe vücudum bakamazsa diye korkuyorum. Sürekli ishal oluyorum her yemeği yiyemiyorum
Anladım canım.Allahtan hayırlısıKuzum gecen ayda bu sekilde gördüm daha dogrusu yumurtlama testini öylesine yapmistim ama gecen ay 3 gun adet gordum ve 5 gun once regl oldum bu ay bat tan
İnşallahTeşekkür ederim
Yok korkma vücut kendini ona göre hazırlıyor hatta bebeği korumak için bağışıklık sistemi zayıflarmış bazen
Güzel haberlerini bekliyoruz
İstersen son adet tarihini yaz ekleyim seni listeye hamileysen de sonucu oraya yazarım
Al benden de o kadar yatıyorum rüyamda görüyorum kalkıyorum aklımda iş yaparken aklımda delircem artıkkkk beynimi durduramıyorum resmen ya
Valla aynen bende öyleyim..doktorum diyor rahatla..stres yapma..düşünme..o nasıl oluyor..zaten bu ay boşa gitdi..film çektiyim için..daha çok düşüncem((Stres yapmamak çok önemli düşünmeyin diyorlar nasıl olacak bende durduramıyorum düşünmeyeyim diyorum Instagrama bir giriyorum herkes hamile gibiçift çizgileri görene kadar bol dua ne olursa Allah'tan demekten başka çare yok
Bak kuzum tabi sevineceksin..eskiden iş yerimde benden küçük kızlar hemen hamile kalıyordular..o zaman benim çok mutsuz yıllarımdı..ama ben onların yerine o kadar mutlu oluyorumdu..sanki kendim hamileymişem diye..hediyeler alıyordum.Bende algıda seçicilik diyordum ama benim gibi düşünen varmış evet evet maşallah bereketli bir yıl çevremde dahil herkes hamile sanki bu yılgördükçe içimden sevinsemde acaba bende yaşayacak miyim bu duyguyu diyorum iç geçirmeden edemiyorum
Ya canım ben daha kötü durumdayım..Azeriyim eşim türk..farklı kültürler..Allah'tan iyi bir aileye gelin oldum.Küçük bir hasta olan gibi oturuyorum ağlıyorum..benim kimsem yok diye..ve beni kim dinliyor??tabi eşim(Biletler çok pahalı..ailem her istediğim anda yanımda olamıyorlar ve bende bilete verdiğim parayı..düşünüyorum çocuk için vererim ve sonuç yine her kesden uzak.Hem konuşacak arkadaş yok..bu kadar büyük çevremi koydum geldim..çok zor inan bana.Eşim bazen görüyorum şaşırıyor..ben varım diyor..ama bazen insan istiyor kardeşi..annesi babası yanında olsun.Desteğin için teşekkür ederim canım iyi ki varsın. Kimseye anlatamayınca burada patlıyorum anneme anlattım işte ilaç tedavisine ilk başladığım zaman sonradan kuzenim laf arasında teyzemin ona ettiği imayı söyledi işte çok yeme vezir gibi çocuğun olmaz falan demiş onun çocuğu olmuyor tedavi görüyor falan diye. Anneme daha bişey anlatamaz oldum eşimle başlarda konuşuyordum dertleşiyordum ama onu da artık üzmek istemiyorum benim kadar takmıyor ama üzüldüğünü biliyorum. Bide benim ağlama krizlerimle uğraşmasın istiyorum. Üstüne gurbetteyim o kadar yalnızım ki eşim bir gün evde bir gün nöbette. Delirecek gibi oluyorum bazen. Gerçi memlekette oluncada çevre baskısı çok oluyor. Allahtan kpss çalışıyorum o biraz kafamı dağıtmama yardımcı oluyor.
Döküldükçe dökülüyorum.Neyse.. nasip olur mu bilmiyorum ama umut etmekten vazgeçmeyeceğim bunu biliyorum
Başlangıç ve beklenen yazıyoruz ki değerlendirirken ona göre cevab veriyoruz gebelikle ilgi şüpheler olunca insanlar listesine görüyor bilgileriİnşallahbaşlangıç mi bitiş mi yazılacak bilmiyorum ama başlangıç 26 bitis 31 Mart beklediğim tarih ise 23 Nisan
Merhaba Yasmin HoşgeldinMerhabalar bende 5 aydır korunmuyorum hamile kalmayı çok istiyorum her ayda kendimi hamile hissediyorum negatif çıkıyor bu ayda regl 5 gün gecikti mide bulantısı kaşık ağrısı bel ağrısı göğüs ağrısı baş ağrısı herşeyi yaşıyorum sizce hamilelik varmıdır test yapmaya korkar oldum