- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 30
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #14.921
Ben daha gecikmedim kuzum 1 Mayıs da adet oldjm çünkü senın gecikti miCanım adetin düzenlimidir bu gecikmeler yalancı olabilir mi bende gecikmenin 4. Günündeyim
Püffff.. sağlık olsun kuzum
Bizim burda bi üniversite çekiyo ya oda cihazları çok iyi değilmiş bakalım bi araştırcamA a a planla hemen canım yumurtlama tarihin gelmeden çektir bence kuzum
Daha belli olmayan bir şey ic8n kendini yıpratma. Bak bebegin de etkilenir. Ben sağlıklı olduğuna inanıyorum daaha çok küçük görünmemesi çok normal karından mi baktı vajinal miO kadar üzüldüm ki , dış gebelik olsa o da anlaşılıyomuş zaten ultrasonda. Ama yine de üzüldüm cuma beyine gel dedi bakmaya
Evet canım 4. Günüm hiç sekmez 26 güne bir oluyorum evlenmeden önce 28 güne birdi evlendikten sonra hep 26 güne bir olmaya başladı hatta çogu zaman 1 gün önce bile olurum nerden baksan 4,5 günlük gecikmem var gecikmenin 3.günü test yaptım negatif çıktı. Adet olcağım günde dahil iki güne bir ilişkiye girdik acaba geç döllenme mi yoksa başka bi sebepten mi gecikti hastaneye gitmek istiyorum ama negatif görmekten korkuyorum iki arada bi derede kaldım napcam bilmiyorumBen daha gecikmedim kuzum 1 Mayıs da adet oldjm çünkü senın gecikti mi
Ya bence git kan ver sen dediğin gibi geç döllenme olabılır bide kan da çıkar o değerEvet canım 4. Günüm hiç sekmez 26 güne bir oluyorum evlenmeden önce 28 güne birdi evlendikten sonra hep 26 güne bir olmaya başladı hatta çogu zaman 1 gün önce bile olurum nerden baksan 4,5 günlük gecikmem var gecikmenin 3.günü test yaptım negatif çıktı. Adet olcağım günde dahil iki güne bir ilişkiye girdik acaba geç döllenme mi yoksa başka bi sebepten mi gecikti hastaneye gitmek istiyorum ama negatif görmekten korkuyorum iki arada bi derede kaldım napcam bilmiyorum
Geç döllenme ise kanda kesin sonuç verirmiYa bence git kan ver sen dediğin gibi geç döllenme olabılır bide kan da çıkar o değer
Hiç anlamam vallla doktora gösterirsin olmadı yada burda kızlara sorarsınGeç döllenme ise kanda kesin sonuç verirmi
Sağlıkla alırsın kucağına canım inşallah strese sokma kendini sakın Heryeri stres bu bebek olayının ilkini şans eseri atlatmışızKizlar kalp atışını duydum ama kan birikintisi varmış o düşük yaparmis ilaç verdi doktor progesteron diye
Bu ay kafam çok karışıktı..şimdi oturub adeti bekliyorum..Niqu nerelrdesn
Kac gun kaldi kuzumBu ay kafam çok karışıktı..şimdi oturub adeti bekliyorum..
9 gün kaldı canımKac gun kaldi kuzum
Benimde yarinla son 5 gün9 gün kaldı canım
İn şa Allah sonu güzel olsun.Valla düşünüyorum sanki benim hayatda çocuğum olmucak..pes ediyorum sanki..Benimde yarinla son 5 gün
Artik teknoloji cok ileride ölümden baska herseye çağre var bence cok iyi bi doktorda bu iş çözülür yada cok vakit kaybetmek istemiyosan durumun varsa tüp bebekİn şa Allah sonu güzel olsun.Valla düşünüyorum sanki benim hayatda çocuğum olmucak..pes ediyorum sanki..
İn şa Allah canımArtik teknoloji cok ileride ölümden baska herseye çağre var bence cok iyi bi doktorda bu iş çözülür yada cok vakit kaybetmek istemiyosan durumun varsa tüp bebekama bence umutsuz olma en kisa zamanda mujdeli haberlerini bekliyorum
Regl oldum beeeen
Haha yok kuzum maalesefYok yok regl değildir o emin misin üstüne görme falan olmasın kuzum. Valla bugun yarın pozitif haberi bekliyodummm senden