- 21 Nisan 2022
- 1.222
- 1.414
- 25
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #14.901
Etiketlicem ablacım inşallah. Hâla adet olmadım bu aradaYaa ne guzel haber bu belki gec dollenme olmustur sonucu alinca kişi etiketle bizi
Hadi guzel haberlerle gelEtiketlicem ablacım inşallah. Hâla adet olmadım bu arada
Ya bi durun bi durun rahat durun kozzzzzz yapma test bak totem yaptım bu ayyok yapmıcamyarın adet olma günüm bakalım olmazsam hafta sonuna doğru yaparım test ama bir yandan da daynamıyorum şeytan iş çıkışı al bir test yap diyor ama negatif görmek istemiyorum şuan aynen haberleşelim çok heyecanlıyım
Yok yok regl değildir o emin misin üstüne görme falan olmasın kuzum. Valla bugun yarın pozitif haberi bekliyodummm senden
Bekliyorum kiz ayni anda yapalim ama sende var gibi geldi bana hadi insalllahhhhYa bi durun bi durun rahat durun kozzzzzz yapma test bak totem yaptım bu ay
Bilmiyorum ua ne guzel 2 3 gündür kafam dan atmıstım bakmayın buraya yazdığıma kuğu gibiyimBekliyorum kiz ayni anda yapalim ama sende var gibi geldi bana hadi insalllahhhhbenim daha adet gunum gecmedi
Bende bu ay takmamistim ama bat yaklastikca heycanlaniyorumBilmiyorum ua ne guzel 2 3 gündür kafam dan atmıstım bakmayın buraya yazdığıma kuğu gibiyim
Sende sümük gibi akıntı var mıBende bu ay takmamistim ama bat yaklastikca heycanlaniyorumolcak mi olmicak mi diye adet belirtimde olmadi gebelik belirtimde olmadi. Bugun oglenden sonra kasıklarım baya agridi dedim ahhh oldu ama oda gecti. Akıntım benimde devam edio birde mide eksimem var oda sabah kahve iciyorum ondan zannedersem
Ayyyy gerçekten mi cok sevidimKızlar 7 Mayıs'ta elendim ama bugünkü testim pozitif çıktı ins doğrudur
Beyaz renkte bir akıntım var evett durmadi 4 gun olcak nerdeyseSende sümük gibi akıntı var mı
Neyse beklıcez kuzum yaBeyaz renkte bir akıntım var evett durmadi 4 gun olcak nerdeyse
Ne zaman test yapmayi dusunuyorsun ?Neyse beklıcez kuzum ya
Adetin gecikince canımNe zaman test yapmayi dusunuyorsun ?
Adetin gecikince canım
A a a planla hemen canım yumurtlama tarihin gelmeden çektir bence kuzumKızçeler bugün reglinin 3.günü hormon baktırdım normal rahimde yumurtalıklarda temiz ee bu bebe neyi bekliyo hala yahsg önerdi doktorum hsg çektireceğim
Canım adetin düzenlimidir bu gecikmeler yalancı olabilir mi bende gecikmenin 4. GünündeyimAy kızlarrrrrrr biraz önce tuvalete gittim bakın cok özür dileyerek söylüyorum genitalimi Temizlerken yine sümğk gibi akıntı geldı benden aynı yumurtlamada ki gibiHala adet olmadım 31 günden selam olsun göğüsler fena adet gecikmesi yok en son 1 Mayıs da adet oldjm bugın hiç ama hiç adet belirtisi olmadı
Bekle sende persöebe yaparız kendim de değil acıktım daSeni sordum kiz ne zaman yapicaksin diye... ben 26 gunde bir oluyorum ben normalde 1 haziran olmam lazım ama sat 06 mayis gecikince hemen yapmam test haftasonuna dogru yaparim heralde