- 10 Nisan 2016
- 8.525
- 12.613
- 36
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #14.961
Merhaba hoşgeldinarkadaşlar merhaba, listede ismim yok ama hep takipteydim :)
adetime 2 gün var sabah test yaptım silik çizgi gördüm. hemen hastaneye koştum beta verdim değerim 60,70.
ocak ayında dış gebelik geçirmiştim, ameliyatla sol tüpüm alınmıştı. çok stresliyim inşallah herşey güzel olur. dua edin bana lütfen.
Ooooooo tebrikleeeeer babyyyKızlar sizce hamile miyim sabah idrarı değil adetim de 2 gün kaldı bugün kan testi vermeliyi miyim???
Ooooooo tebrikleeeeer babyyy
İnshaAllah güzel çıkar değerlerin canım çok Sevindim
Çizgiyi bende görüyorum canımm inşaAllah doğrudurKizlar bu Heal point diye bi marka 2 sefer yaptim ikisindede böyle cizgi cikti ilk 5 dkkaAma inanasim gelmiyo yine biliyosunuz arada pozitif cikma ozelligim var bat 6 haziran yarin itibariyle 5 gün kaliyo kizlar
Cuma geç değilmi bana doktor hep 2. Günümde cagırır ona göre baslıyosn ilacaSöküldüm canım cuma gideceğim inşallah
Evet cok belirgindi ama ne kadar doğru bu testlerÇizgiyi bende görüyorum canımm inşaAllah doğruduryarın sabah tekrardan denesene belki daha belirgin çıkar.
Ben de iki gündür predictor yapıyorum çok çok silik çizgi çıkıyo ama predictor test olunca pek güvenemedim
Laboquik yaptim bugun sabah ilk idrarla yine bisey cikmadi sanirim yokÇizgiyi bende görüyorum canımm inşaAllah doğruduryarın sabah tekrardan denesene belki daha belirgin çıkar.
Ben de iki gündür predictor yapıyorum çok çok silik çizgi çıkıyo ama predictor test olunca pek güvenemedim
Adetine daha vakit vardı o yüzden kaset testte çıkmaz bence. Adet tarihine kadar bekle bakalım ayrıca o test markasını ben de ilk kez gördümLaboquik yaptim bugun sabah ilk idrarla yine bisey cikmadi sanirim yokTestin markasından pek kullanan olmamis o yuzden guvenirligini bilemiyorum
İlk yaptim onu dün baslrdan kirmizi cikardi ortasi golge cikardi ama aninda cikti. Sonra tekrar aldim daha belirgin cikti.. sabah idrari artik gittiAdetine daha vakit vardı o yüzden kaset testte çıkmaz bence. Adet tarihine kadar bekle bakalım ayrıca o test markasını ben de ilk kez gördümbelki doğru çıkarmıştır belli olmaz
Merhaba ben keseyi 4+3te gördüm 6mm idi. Yarında kalp atışı için gideceğim inşallah. Bugün tam 6 haftalık oldukİyi akşamlar bebekleri kaçıncı haftanızda ultrasonda gördünüz?
Ahh ben de çok üzülüyorum dün ben de erken gebelik yaptım 50₺ verdimİlk yaptim onu dün baslrdan kirmizi cikardi ortasi golge cikardi ama aninda cikti. Sonra tekrar aldim daha belirgin cikti.. sabah idrari artik gittiama idrara sıkışık bi ara tekrarmı yapsam,eşim gördü kirmizilik var diyor cizgide. Yani aklim karisti anlatamam bide üzülüyorum testlere verdigim paraya yani yemeye içmeye versem üzülmem
Merhaba canım teşekkür ederim bende bugun geldim ama bilmiyorum görülür mü keseMerhaba ben keseyi 4+3te gördüm 6mm idi. Yarında kalp atışı için gideceğim inşallah. Bugün tam 6 haftalık olduk
ya şuan beni o kadar mutlu ettiniz ki :) ayağınıza taş değmesin ne dliyorsanız versin allah inşallah :)Merhaba hoşgeldin
Artık listedesinçok ama çok Tebrik ederimmmm sağlıkla gelsin İnshaAllah
betanın kaçtı 4+3 te iken ? bide karından mı vajinal ultrasondan mi gördünüz?Merhaba ben keseyi 4+3te gördüm 6mm idi. Yarında kalp atışı için gideceğim inşallah. Bugün tam 6 haftalık olduk
Kız sorma ben adet günümü yanlış hesaplamışım zaten dün fark ettim dedim kızım sen ne kadar salaksın 3-5 haziran arasında olmam lazım maşallah bende de bir belirti bişi yok yani umarım olmam artık şöule bir 9 ay kadarKız yok adet belirtisi yok hiç bişi yok
Hhahaha sorma benimde cuma ve pazar günü arasında adet olmam lazım olmazsam pazartesi kimse tutamaz bu kızıyok yapmıcamyarın adet olma günüm bakalım olmazsam hafta sonuna doğru yaparım test ama bir yandan da daynamıyorum şeytan iş çıkışı al bir test yap diyor ama negatif görmek istemiyorum şuan aynen haberleşelim çok heyecanlıyım
Ben hamile değilim ben bile başladım folik asitebu arada hamile arkadaşlar folik asite başladı mı? ben cuma gidicem doktora o zamana kadar bekleyeyim mi yoksa başlayayım mı?