- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #14.941
Yaa kuzum git doktora yarın bırakma tedavini söküldünmü pekiRegl oldum beeeen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa kuzum git doktora yarın bırakma tedavini söküldünmü pekiRegl oldum beeeen
Regl oldum beeeen
Karından baktı ama dediğin doğru duyduğum gebelerin yüzde doksanı 6. 7. Haftalarda keseyi görebilmişler. 8de görüp şu an bebeği bir yaşına girecek bi arkadaşım bile var. Ultrason kalitesine de bağlı bu görme olayı biraz da. Veren de Allah alan da Allah. Bu şekilde düşününce içim rahatladı açıkçası çok haklısınDaha belli olmayan bir şey ic8n kendini yıpratma. Bak bebegin de etkilenir. Ben sağlıklı olduğuna inanıyorum daaha çok küçük görünmemesi çok normal karından mi baktı vajinal mi
Aynen ya şu düşük lafı hiç aklimdan cikmiyo ya hapta aşırı yan etki yaptı baş iyice dönüyor yaSağlıkla alırsın kucağına canım inşallah strese sokma kendini sakın Heryeri stres bu bebek olayının ilkini şans eseri atlatmışız
Söküldüm canım cuma gideceğim inşallahYaa kuzum git doktora yarın bırakma tedavini söküldünmü peki
Bu markayı hiç bilmiyorum ama inşallah doğrudur yaaaaaKizlar bu Heal point diye bi marka 2 sefer yaptim ikisindede böyle cizgi cikti ilk 5 dkka Ama inanasim gelmiyo yine biliyosunuz arada pozitif cikma ozelligim var bat 6 haziran yarin itibariyle 5 gün kaliyo kizlar
İnsallah canim hayirlisi olsun hemen cikinca insan bi ümitleniyor ama cokta inanmak istemiyorum Laboquik yaptim normal gebelik testi Onda bisey cikmadi artimed erken gebelik yaptim cok çok hafif zor görünen bi cizgi cikti ilk dakkalarda yani aklim karisik böyle olunca beynim yoruluyor resmenBu markayı hiç bilmiyorum ama inşallah doğrudur yaaaaa
Kuzum gecmıs olsunSöküldüm canım cuma gideceğim inşallah
Hakkında hayırlısı kuzucummm beni etiketle mutlaka bazen kaçırıyorum mesajlarıHerkese günaydın kızlar regle 1-2 gün kaldı ben tabiki test yaptım ve tertemiz bir negatif aldım bugün yarın olurum artık bebek değil regl beklemesine geçtim
Daha önce cektirmediysen iyi olur canım bir baksinlar senin için de rahat olur ..Kızçeler bugün reglinin 3.günü hormon baktırdım normal rahimde yumurtalıklarda temiz ee bu bebe neyi bekliyo hala ya hsg önerdi doktorum hsg çektireceğim
Hakkında hayırlısı canım olsun İnshaAllah birdahakine sağlıkla gelir bebiş
Vallahi kuzu sendeki o son innovita testlerinde çıkan çizgilerden sonra testlere olan inancımıda kaybettimKizlar bu Heal point diye bi marka 2 sefer yaptim ikisindede böyle cizgi cikti ilk 5 dkka Ama inanasim gelmiyo yine biliyosunuz arada pozitif cikma ozelligim var bat 6 haziran yarin itibariyle 5 gün kaliyo kizlar
Canım çok Sevindim bana kesinleşince mutalaka haber ver etiketle beniKızlar 7 Mayıs'ta elendim ama bugünkü testim pozitif çıktı ins doğrudur
Hayırlısı canım İnshaAllah birdahakine bebişine kavuşursunAdetim geldi maleseff
Bence alttan baksa görünürdü canım. Dediğin gibi cihaz da çok önemli. Ama en önemlisi tevekkül ki sen de onun bilincindesin zaten. Bebeklerimiz rabbimize emanet insallah kucagimiza almak da nasip olurKarından baktı ama dediğin doğru duyduğum gebelerin yüzde doksanı 6. 7. Haftalarda keseyi görebilmişler. 8de görüp şu an bebeği bir yaşına girecek bi arkadaşım bile var. Ultrason kalitesine de bağlı bu görme olayı biraz da. Veren de Allah alan da Allah. Bu şekilde düşününce içim rahatladı açıkçası çok haklısın
Canım eski isminden de çıkaramadım listede de bulamadım sen bana gösterir misin listede ismini ?My_Moonlight06 canım ben h_s_a. Beni eleyebilirsin ben regl oldum inşallah Haziran'da güzel haberler almak duasıyla