- 2 Aralık 2017
- 2.742
- 3.947
- 32
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #14.841
Ay inşallah bebişiniz sizinlediir herkes bolca dualarımda sürekliBen gecikmemin 4 . Günündeyim resmen hayatımda ilk defa geciktim. Çok düzenlidir 26 günde bir adet görürüm . Şaşmaz . Kaset test aldım negatif çıktı . Çok şaşkınım yarında olmazsa eşimi de alıp kan vermeye gitcem dua edin lütfen inşallah Allah tüm isteyenlere bi an önce nasip etsin
Biliyorum kuzucum bende bu ay reglime bi hafta kala test belki daha fazla vardı test yaptım 3 tane negatiftiAh canım sen gel bide sabah test yap diyen beynime söylegerçi iki tane test yaptım ikisi de ilk idrar değildi etkisi var mı bilmem ama öyle kafama esince test yapıyorum ya höff
İnşallah bebişiniz sizinledir ❤❤Ben gecikmemin 4 . Günündeyim resmen hayatımda ilk defa geciktim. Çok düzenlidir 26 günde bir adet görürüm . Şaşmaz . Kaset test aldım negatif çıktı . Çok şaşkınım yarında olmazsa eşimi de alıp kan vermeye gitcem dua edin lütfen inşallah Allah tüm isteyenlere bi an önce nasip etsin
Allah razı olsun kusumAbla dicen bana bananeben 32 hatta Eylül de 33 kız yaşlanmışım yaa bennn bu arada en güzel yaslarindasin nice guzel yaslarin olsun kuzum
Hahaha test mest yok bam bam bam
Anladım kuzum sürece pek hakim olmadığımdan bilmiyorum ama tek bildiğim sabrımız sonu selamet... O zaman fikirlerini paylaş benimle, ben de artık kendime dönmek sadece kendimi düşünmek istiyorum. 2 yıldır ben benlikten çıktım sorunlar yüzündenYok canım dondurmadık kalanların kalitesi pek iyi değildi.. zaten embriyo oluşturma kısmında hiç bi sıkıntı yokki çok kolay.. daha sağlıklı ilerlemeyi düşünüyorum ekstra takviyelerle falan.. ama tüp bebek için 2-3 ay geçmesi lazım hemen istemiyorum.
Yaa ne guzel haber bu belki gec dollenme olmustur sonucu alinca kişi etiketle biziBen gecikmemin 4 . Günündeyim resmen hayatımda ilk defa geciktim. Çok düzenlidir 26 günde bir adet görürüm . Şaşmaz . Kaset test aldım negatif çıktı . Çok şaşkınım yarında olmazsa eşimi de alıp kan vermeye gitcem dua edin lütfen inşallah Allah tüm isteyenlere bi an önce nasip etsin
Nerelerdesin sen kızyani sadece ileri hızın (yavaş hız dahil olmadan) %32 den büyük olması gerekiyor sanırım. Bizim %5. Bence de çok düşük.
Dediğin gibi keçiboynuzu özüyiyor, bir de promenk içiyor. Faydası olur umarım
ml ' de 66 milyon yazıyor sayısına
Bende öyleyim kafama esince yapiyorumAh canım sen gel bide sabah test yap diyen beynime söylegerçi iki tane test yaptım ikisi de ilk idrar değildi etkisi var mı bilmem ama öyle kafama esince test yapıyorum ya höff
Evet çok şükürmaşallah canım benim hayırlı olsun bak en azından kesinleşti çok şükür
Benimde 6 günüm falan kaldı adet olmam için bakalım elenecekmiyimGünaydın kızlar bugün 31 ci gün benım
Bat 2 hazıran
Ne mutlu sana canım benim sağlıkla sıhhatle al kucağına miniği darısıda artık bizim başımıza artık :)Evet çok şükürdün tekrar baktırdım 880 çıktı
Amiiin canımmm inşaAllahNe mutlu sana canım benim sağlıkla sıhhatle al kucağına miniği darısıda artık bizim başımıza artık :)
Ayy bi dur belki gelmiycekB BirinsannMucizemmm16 M Mavimiresl sabah pembe akıntı geldi su an seffafa döndü
Ama sanırım olucam bugün
İns elenmezsin kuzummmmBenimde 6 günüm falan kaldı adet olmam için bakalım elenecekmiyim