- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 30
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #14.721
İns kuzum benımİnşallah senden güzel haberi alırız kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İns kuzum benımİnşallah senden güzel haberi alırız kuzum
Ciddi. Misin kız korona olmayasın tövbe vallla adet olmadım 30 cı dongu günü kuzu memeler fena bende fenaBenim midem berbat yaa habire ağlıyorum ucafık birşeyde sürekli yatma isteği var ateşim akşam 37.9 du ama ben yanıyorum yani ne sıtma var nede başka bişi.... sende durum ne
Tabi değisir canımBu değerler kişiye göre değişir demi , ben geçen salı 3+6da 68.52 görmüştüm. Cuma 369 oldu
İnsallah olmazsin ya gebeliktede akinti oluyoYok leke değil de akıntım geliyor bunun peşi regl
Canım sendeki yumurtlama belirtileri bence sen boş geçme bu günleriBenim midem berbat yaa habire ağlıyorum ucafık birşeyde sürekli yatma isteği var ateşim akşam 37.9 du ama ben yanıyorum yani ne sıtma var nede başka bişi.... sende durum ne
E test???Ciddi. Misin kız korona olmayasın tövbe vallla adet olmadım 30 cı dongu günü kuzu memeler fena bende fena
Guzel haberlere ihtiyacimiz var senden de bekliyorzBugün verdim canım kan testi, sonuç bekliyorum
E bacım geçmedi ki 1 Mayıs da adet oldjm 2 3 gğn daha bar geçen ay 31 inci de adet olmuşum test yapmam valla geçmedenE test???
Yatak yumuş yumuş çok güzel birazdan haydi bismillah diyip kalkıcam hemen kuzum dediğin gibi benim de kahvaltıdan sonra her odaya ayrı ayrı vakit ayırmam lazım ama gözümde en çok büyüyen ütüüü ev de çok sıcakkk off offHadi kalk askom isler bitsinde yarin gezeriz ben her odaya yarim saat ayircam katlama islerim bitsin zaten yeni temizlik yapmistim yeterli yarim saat diye düşünüyorum belki 40 dkka en fazla, planli yaparsak cabuk biter
Sanmıyorum canım.. tabi allahtan ümit kesilmez..Guzel haberlere ihtiyacimiz var senden de bekliyorz
Sen de bendensinE bacım geçmedi ki 1 Mayıs da adet oldjm 2 3 gğn daha bar geçen ay 31 inci de adet olmuşum test yapmam valla geçmeden
UmitlendirmeeeeKızlar kasıklarda ağrısı olan ve akıntısı olanlar için söylüyorum. Adetim 3 gün geçti ve beyaz akinti devam ediyo bazen şeffaf bazen beyaz oluyor adetten önce de böyleydi. Ve kaşık ağrısı anlık oluyor yani birkaç dakika sürüp geçiyor. Adet olcak gibi ağrıyor ama sürekli devam etmiyor. Özellikle yoruldugumda merdiven çıktığımda eğilip kalktıgımda falan oluyor. Bunlara bi dikkat edin belki dr regl değil yerleşme ağrısıdır .
Sonuç ne zaman çıkacak kuzumBugün verdim canım kan testi, sonuç bekliyorum
1 saate çıkar bir aksilik olmazsaSonuç ne zaman çıkacak kuzum
1 hafta oldu iğne olalı yumurtlama haftam da bitti ki yani cumartesi sonduCanım sendeki yumurtlama belirtileri bence sen boş geçme bu günleri
Bekle He test yapmaSen de bendensin
Bence kimse test yaptırmasın adeti beklesin herkes bu böyle olmaz testlerle kafayı yicez artık kule dikecez testlerleBekle He test yapma