-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #14.241
Yapinca benide etiketle2 saat sonra yapcam
68.52 çıktı adete 4 kalaKaç çıktı ki
Sanmıyorum pek adet öncesi lekeyle başlar benim genelde çünkü hayırlısı artıkBelki yerleşme kanamasıdır bekleyin bence
Valla beni etiketlemeyi unutma. Kendimi biraktim, seni dusunuyorum hergun. Tam yazicam sonra diyorum rahatsiz etme daha gunu var. Guzel guzel gecir o 4 gunuYaa inşallah beklediğimiz haberi alırız 4 gün sonra
İki saat şartmı ya şimdi geldi yapim işteYapinca benide etiketle
Yap gitsin kiz amaaanİki saat şartmı ya şimdi geldi yapim işte
Ahaha etiketlemem mi hiiiçççValla beni etiketlemeyi unutma. Kendimi biraktim, seni dusunuyorum hergun. Tam yazicam sonra diyorum rahatsiz etme daha gunu var. Guzel guzel gecir o 4 gunu
Yok ya bu bile negatif ajajskskYap gitsin kiz amaaan
aha böyle bişiYap gitsin kiz amaaan
Benimde rahimde sancılar oluyor ya ust bacağıma da vuruyor hafiften ağrısıSağ ayağım ageıyor tövbeler olsunayak agrııs varmı belirtiler de baya hemde agıeyor sadece sağ
Kız o öğle vardı bende bıçak saplandı gibi üşüttük mü acaba kız ayBenimde rahimde sancılar oluyor ya ust bacağıma da vuruyor hafiften ağrısı
Anaa dün benim sağ bacağıma kramp girdi durduk yere ve hayatımda ilk defa kramp girdi ne olduğunu anlamadım kramp bu dedilerBenimde rahimde sancılar oluyor ya ust bacağıma da vuruyor hafiften ağrısı
Anaa dün benim sağ bacağıma kramp girdi durduk yere ve hayatımda ilk defa kramp girdi ne olduğunu anlamadım kramp bu dedilergebelik belirtisi deme inanırım
Yok ben 2 Haziranda yapicamKız o öğle vardı bende bıçak saplandı gibi üşüttük mü acaba kız aybeynim erör verdi sakın He gebelik testi yapmıyoruz tamam mı şahsen ben yapmıcam
2 hazıran da geçmiş oluyor benım bat cunku 1 Haziran benım biz de cam açmışlardı gaz oldu hoş hamıleleık belirtisinde gaz da vaeYok ben 2 Haziranda yapicamvalla cok sicak bi hava da üşütmem mümkün degil bildigin rahmim hafif hafif ağrıyor
Sende yap kız2 hazıran da geçmiş oluyor benım bat cunku 1 Haziran benım biz de cam açmışlardı gaz oldu hoş hamıleleık belirtisinde gaz da vaeay bilmıyorum daha yapmadım ben pvulasyonu kalkıp yapsammı
Kuzuu naptnCanım bunlar daha tüp bebek embriyolar, tuttular mı yoksa naaptılar bilmiyoruz malesef.. inşallah gerçek ultrason görüntüleri de paylaşırız birbirimizle
Vallla üşendimSende yap kızbenim göğüs uçları çok fena durumda dokunulmuyor çok acıyor