- 19 Şubat 2021
- 608
- 231
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #14.221
Canım benimde rezerv düşüklüğüm vardı. Biestron ve impryl verdi doktorum 2 ay kullandım. Bu omega3 koenzim q10 d vitaminini ben kendim arastırarak buldum aldım. Kullanmanı tavsiye ederim. Biestron ve impryl doktorun yazarsa al. Ama diğerlerini almalısın diye düşünüyorum. Zararı olmaz cok faydasını görürsün. Arı sütü polen propolis al sabahları ye. Ben çörekotu tozu bal ve tarçını her sabah hepsinden bir çay kaşığı olacak şekilde taze taze yapıp yedim. 4 yumurtam cıktı. Bizim için cok iyi bir rakamdı. 2 tanesini transfer ettilerCvbin icin tsk ederim cnm. Rezerv dusuklugunu ogrendigimden beri psikolojik olarak gelgitlerim cok oldu. Fiziki hastaliklarla da ugrastim. Bazi aylar takviye kullandim, bazi aylar kullanmadim. Aslinda bir dr.de karar kılıp muayene olup sureci konustuk bir hafta once ama icime sinmedi nedense. Yarin baska bir doktorla gorusecegim. Umarim onunla tereddutum kalmadan yola devam edebilirim. Heyecanini paylasiyorum ve simdiden tebrik ediyorum seni, saglicakla
Yaa inşallah beklediğimiz haberi alırız 4 gün sonraYok yok sen canın ne zaman isterse o zaman yap kuzumbana kalsa ben hemen yarın yap derdim valla hergün girip sana bakıyorum acaba test yapmış mıdır diye heyecanla seni bekliyorum inşaAllahh pozitif haberini alırız bi kaç güne
İnşallahhhh yarın hemen kan baktıracağım tekrarSen oraları düşünme tatlım 5 haftalık olmuşsun zaten 5-6 güne muhtemelen keseyi görürsün hayırlısıylabilgi amaçlı yine söyliyim ama kimyasalı beta yükselmesinden anlıyosun eğer 2 günlük aralarla kan vermene rağmen beta artmıyorsa ya da çok az artıyorsa kimyasal oluyor
Aklına kötüyü getirme canım. İnşallah ikisi de annesine sıkıca tutunacak. Baştan beri diyorum seneye ikiz annesi olacaksınYok kuzum bugün transferin 5.günü.. dışarıda büyümeyle bebişlerin 10.günüerken daha yaa.. tüp bebekte kimyasal olma ihtimali bana çok fazla gibi geliyor
Evet oyleymisYok kuzum sen artık 6 haftalık hamilesin çok normal
Kaç çıktı kiYa benim idrarda çift çizgi çıkmadı ama kanda çıktıdeğer de o kadar düşük değildi. Beta daha böbreğe mi geçmedi ne
Erken olmuş canım bat geçmeden kaset test nadiren pozitif verir inşallah hamilesindirDyanamadim adete 3 gün kala testim
Maalesef regl olmuşumİnşallah istediğin sonucu görürsün canım benim, darısı başımıza diyim
Hadi insallah kuzumBu sabah göğüs hassasiyeti başladı hiç olmaz normalde
Kuzum dur daha kırmızılar gelmediyse şey yapma bekle bence neden olmasınMy_Moonlight06 canım yapıştır ordan bana bir lekenmeler başladı açılırım bir iki güne bu ayda elendik
Aiiiy ben de o zaman ovülasyona devam edeyimOkudun mu kız catlamadan 4 gün sonra kadin yapmis ve koyulasmaya başlamış t cizgisi hep koyu kalmış umutlandim
Şimdi yapsanaAiiiy ben de o zaman ovülasyona devam edeyim
Çok su içtim ya çıkar mıŞimdi yapsana
Yok canım ya kendimi biliyorum hamileyken olan durumumuda biliyorum gelir kırmızılar eli kulağındaKuzum dur daha kırmızılar gelmediyse şey yapma bekle bence neden olmasın
Belki yerleşme kanamasıdır bekleyin benceMy_Moonlight06 canım yapıştır ordan bana bir lekenmeler başladı açılırım bir iki güne bu ayda elendik
O zaman yarın yaparsın canımÇok su içtim ya çıkar mı
2 saat sonra yapcamO zaman yarın yaparsın canım