- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #14.261
Benimde lh böyle ciktiaha böyle bişi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde lh böyle ciktiaha böyle bişi
Öğlen 3 gibi yapıyordum ben yarın da bi yaparımBenimde lh böyle cikti
Ben hiç yok yapamıyorum bugünkü de bozuk çıktıVallla üşendim 2 tane kalmıs kıyamıyorum
Geri sayım yapıyorum teste 4gün kaldı onun dışında iğne yap fitil at sıkıcı şeyler kuzum hiç anlatmıyımKuzuu naptn
Sana bişi diyim mi bence benımkiler de bozuk çıktıBen hiç yok yapamıyorum bugünkü de bozuk çıktı
Nasil yani benimkinde c çizgisi bile çıkmadı oyle olunca bozuk oluyorSana bişi diyim mi bence benımkiler de bozuk çıktı
Eşin için bence erken gebeliği vücudun kabul etmesi bazen sağlıklıysan bile uzun sürüyor. En azından 6.aydan sonra eşiniz baktırsın biz öyle yaptıkKızlar bir şey sormak istiyorum. Düzenli adet görüyorum bir kaç kez doktora gittim yumurtlamanda düzenli dedi. 4 aydır çocuk istiyorum ama olmuyor. Bu ay eşimi götürecem. Ama eşimi götürmeden önce acaba tekrar ben mi gitsem? Gerçi doktor gerek görse başka tahliller isterdi, rahim filmi felan ???
Benımkı de yarısı var yarısı yok bakNasil yani benimkinde c çizgisi bile çıkmadı oyle olunca bozuk oluyor
Yok yok canim bozuk degil böyle çıkması normal bozuk olunca hiç bir çizgi çıkmıyorBenımkı de yarısı var yarısı yok bak
Acele ediyorum biliyorum ama bi sorun varsa hemen çıksın ona göre yolumuza bakalım diye düşünüyorumEşin için bence erken gebeliği vücudun kabul etmesi bazen sağlıklıysan bile uzun sürüyor. En azından 6.aydan sonra eşiniz baktırsın biz öyle yaptık
Bence de en doğrusu siz gittiyseniz esinizde gitmeli yani sorun sdce kadınlardan kaynaklanmıyor hatta çocuk düşündüğün anda gideceksin bence en güzeli inşallah bir sıkıntı çıkmaz rahat rahat nasibinizi beklersiniz sitreste olmassiniz esinizde birsy yoksa bir rahim filmide çektirin 5 dkklik iş yillr sonra keşke denemek lazmAcele ediyorum biliyorum ama bi sorun varsa hemen çıksın ona göre yolumuza bakalım diye düşünüyorum
Tebrikler CNm hamilelik var gözüküyor ya direk kan verin ya da tekrrlayin sonra kan verinLütfen yardımcı olur musunuz? Regle 3 gün var
Ay inşallah canım ya inşallah öyledir tam unutuyorum kasık ağrısını falan tekrar hissettiriyo ama bende göğüs ağrısı hassasiyeti falan yokCanım sen bensin yeminle yumurtlamadan beri ne ağrılarım geçti ne göğsüm dindi akıntı da var beyaz ara ara kramplar ateşim sürekli çıkıyor ama hasta da değilim ben de diyorum kesin hamileyim ve sen de hamilesin bence biz döllenmeyi hissettik insan vücudunu bilince hissedermiş
Çok teşekkür ederim. O kadar çok denedim ki kandan baktırmaya umudum kalmadı sanırım. Sabah başka markalarla yaptım 4 kez daha hepsinde silik çizgi mevcut. Bugün kan vereceğim sonucu bildiririmTebrikler CNm hamilelik var gözüküyor ya direk kan verin ya da tekrrlayin sonra kan verin
Ooo o zaman Allah'ın izniyle tamamdır bu iş gozunuzaydin tamam hadi bakalım bismillah güzel haberlerle insaallahhh aminnnnÇok teşekkür ederim. O kadar çok denedim ki kandan baktırmaya umudum kalmadı sanırım. Sabah başka markalarla yaptım 4 kez daha hepsinde silik çizgi mevcut. Bugün kan vereceğim sonucu bildiririm
Allah razı olsun isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah ..Ooo o zaman Allah'ın izniyle tamamdır bu iş gozunuzaydin tamam hadi bakalım bismillah güzel haberlerle insaallahhh aminnnn
Günaydın şimdi yapcam testYok yok canim bozuk degil böyle çıkması normal bozuk olunca hiç bir çizgi çıkmıyor