- 27 Nisan 2021
- 1.868
- 2.183
- 32
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #13.981
yok canım yapmadım bat geçmeden yapmicam ama belirtilerim başladı sanırım regli olurumArianaa kuzum naptın test fln yaptınmı
Yok be kalmıyor benim 3. Çatlatmam 11. Günden sonra tek çizgi olur 13 de gebelik varsa pozitife döner he belirtiler hep olur cnku vucudumuza o kadar hormon yüklüyorlarVar ama kuzum ignenin 12. Günü
14 Gün ignenin etkisi olanlar bile varmış
Yazdıkların o kadar ben kiOluyo öyle şeyler bizim de olmuştu bundan çocuğum olsa ne olacakkiler falan oluyo bir iki ay beklemek lazım güzelce karar vermek lazım çünkü gerçekten de çok büyük sorumluluk ve ben çok zorlanıyorum onun için herşeye değer ama miğde bulantısı ula uyanmak en sevdiğim şeylerden tiksinmek aklıma gelmesi bile miğdemi alt üst ediyo belki sizin hamilelikler öyle olmaz inşallah olmaz ve emin ol en beklemediğin an geliyo ben çok üstüne düşüp gebelik testi aldım zamanlar olmadı ve çok üzülürdüm çok ağlardım Mart'ta hiç üstüne düşmedim hatta vurda kızlar delimisşn artık yap dediklerinde üzülmekten o kadar korkuyorum ki yapmamıştım inatla ve o ay geldi mucize aslında hepimizin bebeği olabilecek durumdayız ama rabbim nasip etmesini bekliyoruz ben hamile kaldığım ay Meryem suresi okumuştum sık sık ve Kadir gecesine de denk gelmişti o günde 41 defa kadir suresi okumuştum ramazandan ümidim yoktu benim eşim asker olduğu için biz denk düşüremiyoduk ama düşmüş Rabbim önce eşinle barışmayı sonrada yuvanıza neşenizi miniğinizi versin canım o olunca eşinle bile ilgilensin gelmiyo zaten
Beeeen 28inde bitecek adetimm başlayacağım :) laboquick aldım 24lü sizde durumlar nasılMayıs 16 da adetim bitiriyor ovulasyon testi ile başlıyacam ilk denememiz çok heyecanlıyım aynı durumda olan varsa yazsın konuşalım
Aa oyleyse sogan sana iyi gelebilir canim enfeksiyonu olanlara iyi geliyor çünküÇok teşekkür ederim doktor vajinadan kamera ile baktı ultrasonla yani Nisan dan beridir 10 a yakın ilaç kullandım biraz küçülme oldu şişlikte ilk zamanlar agrimdan ölüyodum o derece doktor şuan için sıkıntı yok bebek için dedi ama ben tamamen gitsin istiyorum çünkü ağrı bir gün var bir gün yok
Geciktiren cok oluyor ya niye acaba benim gecikse gebeyim sanarimben normalde 35 i geçiyor adet dönemim o yüzden geç yumurtluyorum geçen ay soğan yaptım o ay 40. günde adet oldum bu ay yapmadım ama 15. gün yumurtam çatladı yani soğan işe yaradımı yaramadımı anlayamadım
Bugün test yaptım pik çıktı ve sabah 11 de değerlendirmiştikBeeeen 28inde bitecek adetimm başlayacağım :) laboquick aldım 24lü sizde durumlar nasıl
ben de gördüm canımcım hcg de o çok silik çizgiyi.. olur mu acaba ya bu kadar erken? olsa keşkeHanımlar cok garip bi durum yaşıyorum 19 Mayıs ovulasyon başladı 20 Mayıs tam pik oldu yani yumurtlama göreli henüz 5-6 gün oldu ben catlamaya kadar hep degerlendirdim. Bugün öylesine test yaptım biliyorumki cok erken ama canım sıkıldıilk başta gördüm ama 5-10 dk sonra oturdu rengi bildiğin silik çizgi var ovulasyon testimde tamamen siliklesmesini beklerken o da koyu. Bu kadar erken belli olamaz dimi bi yanlislik var bu iste? Testleri atıyorum. Dün de belimde aşırı derece de ağrı oldu.
Hiç sanmıyorum ya bir yanlışlık var bence.. ama yine de bi heyecanlandımben de gördüm canımcım hcg de o çok silik çizgiyi.. olur mu acaba ya bu kadar erken? olsa keşke
heyecanlanmak da güzel ama. Olsa da olmasa da dinç tutuyor insanı o heyecan :) hiç belli olmaz, bu hamilelik işleri dipsiz bir kuyu. Asla olmaz dememeli :)Hiç sanmıyorum ya bir yanlışlık var bence.. ama yine de bi heyecanlandıminanmıyorum tabi sonuca. Ovulasyon da koyu baya gerçi
Bunu da yarım saat önce yaptim yine oyle belli belirsiz birşey çıktıheyecanlanmak da güzel ama. Olsa da olmasa da dinç tutuyor insanı o heyecan :) hiç belli olmaz, bu hamilelik işleri dipsiz bir kuyu. Asla olmaz dememeli :)
15.gün bile iğnenin etkisi geçmeyenlerdenim benVar ama kuzum ignenin 12. Günü
14 Gün ignenin etkisi olanlar bile varmış
Ben de gördüm çizgiyi canım ama bi yanlışlık olmasın. 5 günde normal kaset testte çıkması çok çok zor hatta imkansız gibi bişey. Acaba adetin bittikten hemen sonra yumurtlamış olabilir misin?Hanımlar cok garip bi durum yaşıyorum 19 Mayıs ovulasyon başladı 20 Mayıs tam pik oldu yani yumurtlama göreli henüz 5-6 gün oldu ben catlamaya kadar hep degerlendirdim. Bugün öylesine test yaptım biliyorumki cok erken ama canım sıkıldıilk başta gördüm ama 5-10 dk sonra oturdu rengi bildiğin silik çizgi var ovulasyon testimde tamamen siliklesmesini beklerken o da koyu. Bu kadar erken belli olamaz dimi bi yanlislik var bu iste? Testleri atıyorum. Dün de belimde aşırı derece de ağrı oldu.
Çok infertilite polikliniği sevk edince öncelik veriliyor diye biliyorum. Zaten onun randevusunu regli olunca alıyorsun. O yüzden ilk regli olduğunda git hormon tahlilleri mi yaptır bir sonraki ayda hsg çektir. Ben tüm tahlilleri yaptırdım bir hsg kalmıştı ama onada gerek kalmadı şükür. İnşallah seninde kalmazşehir hastanesine zaten mutlaka gideceğim doktora ama hsg istese bile randevuyu geç tarihe verirler kesin. O yüzden acaba onu özelde mi yaptırsam diyorum. Diyorum da işte çoook pahalı
Bencede yanlışlık var bu kadar erken çıkması mümkün değil biliyorum. Adetim biter bitmez ovulasyona başladım canım olsaydı görürdüm diye düşünüyorumBen de gördüm çizgiyi canım ama bi yanlışlık olmasın. 5 günde normal kaset testte çıkması çok çok zor hatta imkansız gibi bişey. Acaba adetin bittikten hemen sonra yumurtlamış olabilir misin?
Merhaba ben de yeni üyeyim. Benimde yumurtlama 16-22 Mayıs arasaydı. Daha önce deneme ve gebelik yaşamadığım için bu konularda pek bilgim yok. İlk defa denedik.4 Haziran bat. Yorgunluktan mı anlayamıyorum bilmediğim içinde pazartesi günü birden ishal oldum 12 saat filen ağrım sürdü sonra geçti koltuk altımda arada batma oldu ilk. Ve aşırı bir uykulu halim var. Sanki göz kapaklarma fil oturmuş gibi. Bugünde çok hafif 1 kere başım döndü. Anlayamadım ya iş yoğunluğundan böyleyim. bünye bu kadar erken tepki vermez diye düşünüyorum. Sizlerin ne zaman belirtiler oluştu ? Bu gibi şeyler belirti mi ? Ne zaman kan tahlili vermemi önerirsiniz ?Ben bebeği çoktan yapıştırdım bile listeye
Adetin geçmedikçe hiç bir test yapma veya kan tahlili verme.. tavsiye etmemMerhaba ben de yeni üyeyim. Benimde yumurtlama 16-22 Mayıs arasaydı. Daha önce deneme ve gebelik yaşamadığım için bu konularda pek bilgim yok. İlk defa denedik.4 Haziran bat. Yorgunluktan mı anlayamıyorum bilmediğim içinde pazartesi günü birden ishal oldum 12 saat filen ağrım sürdü sonra geçti koltuk altımda arada batma oldu ilk. Ve aşırı bir uykulu halim var. Sanki göz kapaklarma fil oturmuş gibi. Bugünde çok hafif 1 kere başım döndü. Anlayamadım ya iş yoğunluğundan böyleyim. bünye bu kadar erken tepki vermez diye düşünüyorum. Sizlerin ne zaman belirtiler oluştu ? Bu gibi şeyler belirti mi ? Ne zaman kan tahlili vermemi önerirsiniz ?
Teşekkür ediyorum çok sağ olun. :)Adetin geçmedikçe hiç bir test yapma veya kan tahlili verme.. tavsiye etmem
Rica ederim ne demek.. İnshaAllah herşey gönlünce olur..Teşekkür ediyorum çok sağ olun. :)