- 10 Nisan 2016
- 8.526
- 12.616
- 36
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #14.021
İnshaAllah kuzum henüz bebiş yoo ortada sadece yumoş vardı o da noldu büyüdümü çatlayacak mi bdlli değil nasib artikAyy sıkı sıkı tutunsun annesine
İyiyim beklemedeyim bende umutlar hazirana kaldı
Daha doktora gitmedin mi bu ay klomen deniyodun sanki tekrardan oyle hatirliyorumİnshaAllah kuzum henüz bebiş yoo ortada sadece yumoş vardı o da noldu büyüdümü çatlayacak mi bdlli değil nasib artik
Valla topik topik dolanıyorumbu ay 3. Denemem yumurtlama gördüm bekliyorum 2 Haziranda test yapıcam. Adete yakın o testler bende hep koyu çıkardı.
Gittim işte 3 gün önce filan doktor bir yumoş var dedi işte ordan ne çıkarsa artıkDaha doktora gitmedin mi bu ay klomen deniyodun sanki tekrardan oyle hatirliyorum
Yapinca at benimde bugun baya koyu çıktı yarin tekrarlicam ikinci kez mi yumurtluyorum merak ettimkız şimdi bende yaptım kurumasını beklıyorum ovulasyonun
Ahh bu yumoşlar ahhhGittim işte 3 gün önce filan doktor bir yumoş var dedi işte ordan ne çıkarsa artık
Vallla baktımda yorumlara öyle olabılırmısız kız anlaamdım kiYapinca at benimde bugun baya koyu çıktı yarin tekrarlicam ikinci kez mi yumurtluyorum merak ettim
Olabilir canım ikinci kez yumurtlayabiliriz. Ben uc kere yumurtlamisim ucuzlerim olduVallla baktımda yorumlara öyle olabılırmısız kız anlaamdım ki
YalanOlabilir canım ikinci kez yumurtlayabiliriz. Ben uc kere yumurtlamisim ucuzlerim oldu
He vallahi ama kaybettim malesef Aralık'ta kürtaj oldum. Martta beridir uğraşıyorum şimdiYalansaka yapma
Ciddi misin yAHe vallahi ama kaybettim malesef Aralık'ta kürtaj oldum. Martta beridir uğraşıyorum şimdi
Tabiki var zaten cift yumurta ikizleri iki kere yumurtlayinca oluyor 2 yumurta 2 sperm yeterli bunun için, Rabbim gonlundekini nasip etsinCiddi misin yAkuzu Vallla şimdi böyle tedavisiz ben 2 kere yumurtlasam cidden 2 iz olma şeyi varmı cok istiyorum sana da gecmıs olsun ben esprı yaptın sandım
Amın kuzum atiyorum sana şimdi bu attığım dünkü once buna bi bak hele cok koyu değil ama cok açık da değil 24.05Tabiki var zaten cift yumurta ikizleri iki kere yumurtlayinca oluyor 2 yumurta 2 sperm yeterli bunun için, Rabbim gonlundekini nasip etsin
Ya sen daha beni dinleme bı erken test al kizHmm anladım canım
O zaman regl olmazsam testte göreceğim demek ki
Buda bugun bi tık koyuAmın kuzum atiyorum sana şimdi bu attığım dünkü once buna bi bak hele cok koyu değil ama cok açık da değil 24.05
Amh ye bakmamış kuzum sadece prolaktin lh E2 fsh bunlara bakmış yani değerler kâğıtta normal hepsi ama kafam karıştı kuzum yaCanım bende bu ay hormon testlerini yaptırdım. Benimde 80 çıktı ve amhım 1,01 idi ve şuan hamileyim. Benide tedirgin etmişti E2 değeri ama sorun değil bu değer.
Bugün yaptığın nasılAmın kuzum atiyorum sana şimdi bu attığım dünkü once buna bi bak hele cok koyu değil ama cok açık da değil 24.05
Attım kız gormedın mınBugün yaptığın nasıl
Görmedim canımAttım kız gormedın mın
Kuzum 25 ci döngüdeyim 28 29 da oluyprjm 32 kadar vakit var ama 1 Mayıs da adet oldjm benGörmedim canımbugünkü daha koyu adete kaç gün var?