- 24 Mayıs 2022
- 8
- 3
- 32
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #13.961
Çok teşekkür ederim doktor vajinadan kamera ile baktı ultrasonla yani Nisan dan beridir 10 a yakın ilaç kullandım biraz küçülme oldu şişlikte ilk zamanlar agrimdan ölüyodum o derece doktor şuan için sıkıntı yok bebek için dedi ama ben tamamen gitsin istiyorum çünkü ağrı bir gün var bir gün yokCanım şuan yumurtlamadasin yapma. Adetin bitsin önümüzdeki öyle yap. Ben bitince yapmıştım. Bende problem yoktu ama yaptım bir faydasını da görmedim açıkçası. Sen enfeksiyonu nasıl anladın
inşallah canımOlsun canim Hsg den sonra 6 ay içinde diyorlar hemen aynı ay olması şart değil
MaşaAllahh kuzum geç test yapmanın faydaları işte hemen keseyi görmüşün6 haftalık olmuş gördük keseyi kalp atışını dinliycez haftaya
Bana hasta oluyorum gibi geliyor bu yorgunluk pek normal değil bakalımKız aynı benm
Bana hasta oluyorum gibi geliyor bu yorgunluk pek normal değil bakalım
Bence bı yap inat etme bak ben geç kalıyodim folik asit icinBana hasta oluyorum gibi geliyor bu yorgunluk pek normal değil bakalım
Merhaba sizin beta kaç iken kese göründü acaba?Kız aynı benm
Ben zaten kullanıyorum folik asit içeren bir multivitaminBence bı yap inat etme bak ben geç kalıyodim folik asit icin
Kızz napıyosun varmı belirtinBen zaten kullanıyorum folik asit içeren bir multivitamin
Genel manada hamilelikte yapilmayacak bisiy de yapmıyorumve ayrıca benim bat.im gelmedi bile senin 13 gün geçmişti o kadar beklemem kuzum
Daha kan sonucum çıkmadı kanda çıksın yazarmMerhaba sizin beta kaç iken kese göründü acaba?
Hı batın ne zaman doktor röntgen için kızdı yaBen zaten kullanıyorum folik asit içeren bir multivitamin
Genel manada hamilelikte yapilmayacak bisiy de yapmıyorumve ayrıca benim bat.im gelmedi bile senin 13 gün geçmişti o kadar beklemem kuzum
ben normalde 35 i geçiyor adet dönemim o yüzden geç yumurtluyorum geçen ay soğan yaptım o ay 40. günde adet oldum bu ay yapmadım ama 15. gün yumurtam çatladı yani soğan işe yaradımı yaramadımı anlayamadımKızlar ya bu ay soğan kürü yapip yapmamakta kararsizim artik karar vermem gerekiyor reglim bitiyor çünkü fikir verecek kimse yoookkk muuuu
Var ama kuzum ignenin 12. GünüKızz napıyosun varmı belirtin
Tamam teşekkür ederim canımYok ücret ödemedim aşılama için