- 6 Mart 2018
- 3.679
- 5.309
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #14.001
Memnun musunuz lale aslanova hanımdanGerçekten zor zamanlar geçirmişsin. Hastane olarak orası çok vasat hamile kalsam orda devam etmem doktoru sevsem de. Doktor çok yoğun 10da randevum var 12 de muayene oluyorum kapısının önü dolu sürekli doğumda/ameliyatta.. Benim gittiğim doktor olduğunu sanmıyorum ya ama yıllar önce kızıma hamileyken Bi doktor vardı orda değil sanırım artık. Taş düşürüyorum kanamam var bana demez mi benim sorunum değil ürolojiye gidiceksin ben şokşuan Lale Aslan a gidiyorum asıl adı Lale Aslanova sen kime gittin?
Amin hepimizin inşallah sizlerin heyacanını okumak nişe mutluluk vericiRica ederim ne demek.. İnshaAllah herşey gönlünce olur..
belirtilerde herkese göre farklı oluyor yani erken belirti diye şey var ama bence kendini dinleme bırak zamana adet olmayınca heycan yapmaya başlayabilirsin
Stres kötü etkiler canım bence doktorun dediğini yap leke tarzı birşey gelmediği sürece bekle. İki günde kan verip kendini hirpalama.. sağlıkla gelsin insallahBen bugün doktora gittim iki güne bir beta baktırmam gerekir mi dedim. Doktor kanama falan olmadığı sürece gerek yok dedi ama ben baktırmak istiyorum içim de rahat eder hem. Doğru mu düşünüyorum acaba
Haklısın valla hep rüyama giriyorStres kötü etkiler canım bence doktorun dediğini yap leke tarzı birşey gelmediği sürece bekle. İki günde kan verip kendini hirpalama.. sağlıkla gelsin insallah
İçin rahat etmezse 4 gün sonra ver tekrar canım.. regl günü geçti mi kaç çıktı değerin?Haklısın valla hep rüyama giriyor
CNm ben elendim bu ay erken oldum nedense hazirana geçeceğim :))) muhahhAdetin geçmedikçe hiç bir test yapma veya kan tahlili verme.. tavsiye etmem
Hadi Yaaaaa kız goruyonmuu testi beklerken eee sağlık olsun İnshaAllah Haziran'da alırız sen de bende güzel haberiCNm ben elendim bu ay erken oldum nedense hazirana geçeceğim :))) muhahh
Hmm anladım canımYok be kalmıyor benim 3. Çatlatmam 11. Günden sonra tek çizgi olur 13 de gebelik varsa pozitife döner he belirtiler hep olur cnku vucudumuza o kadar hormon yüklüyorlar
Hamile olabilir misin acaba15.gün bile iğnenin etkisi geçmeyenlerdenim beniğne olduysan 16.günden sonra test yapmanı öneririm canım
Aa oyleyse sogan sana iyi gelebilir canim enfeksiyonu olanlara iyi geliyor çünkütup
Anladım tüp de enfeksiyon olana da mı pekiAa oyleyse sogan sana iyi gelebilir canim enfeksiyonu olanlara iyi geliyor çünkü
Regl günü daha geçmedi uygulamadaki tarihe göre 28inde daha. Ama normalde hep 24 25 gibi olurdum. Nisan ayında gecikti diye Mayıs tarihini de geciktirdi uygulama. 68.52 çıktıİçin rahat etmezse 4 gün sonra ver tekrar canım.. regl günü geçti mi kaç çıktı değerin?
Bir tane yakaladık bakalım İnshaAllah hayırlısı bekliyip görecez
Canım sen ne durumdasın aynı durum bende de varKızlar adete 5 gün var.. Tekrar bi ovulasyon yapayim dedim baya koyu. Geçen ay adete yakın çok silikti. Yeniden yumurtlama olabilir mi adete yakın? Bebiştir diye ümitlenmek istemiyorum sonra çok üzülüyorum
Ayy sıkı sıkı tutunsun annesineBir tane yakaladık bakalım İnshaAllah hayırlısı bekliyip görecez
Sen nasılsın nasıl gidiyor
Haber etRegl günü daha geçmedi uygulamadaki tarihe göre 28inde daha. Ama normalde hep 24 25 gibi olurdum. Nisan ayında gecikti diye Mayıs tarihini de geciktirdi uygulama. 68.52 çıktıValla cuma vermeyi düşünüyorum
Valla topik topik dolanıyorumCanım sen ne durumdasın aynı durum bende de var
Benimde sonuç Haziran'da belli olacak Mayıs başinda adet oldumAyy sıkı sıkı tutunsun annesine
İyiyim beklemedeyim bende umutlar hazirana kaldı