- 4 Mart 2022
- 528
- 459
- 31
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #13.381
İnşallah canımSağolun kızlar.. ikiz büyük kabusum benim biliyorsunuzdur ama şimdi dilim varmıyor biri tutunsun diye dua etmeyeana yüreği ikisi de yaşar inşallah Maviesil23
Kıyamam evlatcağızlarıma ikisi de benim bebeklerimSen simdiden anne olmussun kuzum
Akşam koca kaçta gelir? gelirse hali nice olur? Hesaplar peşindeyim yok bebeğim karar verdim bizden bi cacık olmaz
Ayy ayy ayy minnoslarim dogsalarda bi gerck resimlerini görsekKıyamam evlatcağızlarıma ikisi de benim bebeklerimnasıl tatlılar yaaa tiplerine bakın
Aman da aman dünyanın en miniş en tatlış en embiruş cücelerimiymiş bunlar yesin onu teyzeleriiiiiiKıyamam evlatcağızlarıma ikisi de benim bebeklerimnasıl tatlılar yaaa tiplerine bakın
Yeter daa bırak enistemizin peşiniAkşam koca kaçta gelir? gelirse hali nice olur? Hesaplar peşindeyim yok bebeğim karar verdim bizden bi cacık olmazümidim sizde partalina_ bi gebeyim desin sonra eskilerden güzel haberler gelsin sonrasında tatile girerim ben
Yok canım bu yaz sana tatil yoook.. oturcan gebiş gebiş hafta sayıcanAkşam koca kaçta gelir? gelirse hali nice olur? Hesaplar peşindeyim yok bebeğim karar verdim bizden bi cacık olmazümidim sizde partalina_ bi gebeyim desin sonra eskilerden güzel haberler gelsin sonrasında tatile girerim ben
Hamilelerin duası kabul olurmuş amin yavrummm amin annneemmmmYok canım bu yaz sana tatil yoook.. oturcan gebiş gebiş hafta sayıcan
Embriyodan fal bakılır hahahaAman da aman dünyanın en miniş en tatlış en embiruş cücelerimiymiş bunlar yesin onu teyzeleriiiiii
Adamı bi bulayım sonra bırakırım merak etmeYeter daa bırak enistemizin peşiniolur asko olur yanastik hepimiz hissediyorum ama bende partalina_ guzel haberini bekliyorum ya senlensin buralar artık Rabbim ilk hic olmayanlra nasip etsin o arada vakit buldukça 2. 3. İsteyenlere nasip etsin ( sen ben mesela )
Hahaaaaa baktın işte 2 dk da ayan oldu inşallahEmbriyodan fal bakılır hahahatövbe tövbe..
Ahh ne güzel dedin öyle ana yüreği diyeSağolun kızlar.. ikiz büyük kabusum benim biliyorsunuzdur ama şimdi dilim varmıyor biri tutunsun diye dua etmeyeana yüreği ikisi de yaşar inşallah Maviesil23
M Mavimiresl Kızlar bu işin sırası mı olur.. kalbinde yeni bir bebek isteği olan herkese nasip etsin allahım bu duyguyu.. birinci beşinci farketmezAdamı bi bulayım sonra bırakırım merak etmeamin kuzum amin önce tatmayanlara nasip etsin. Kısmetimizde varsa eğer bize de tekrardan
Birşey diyeyim mi bende şimdiden var o . Amannn başlarım evliliğe yani. Çünkü bazen taniyamiyorum. Gerçekten neden çocuk istediğimi sorgulattı bana resmen . Ama çok güzel bir mesaj yazmışsınız çok teşekkür ederim.Evlilik sabir ve zaman gerektiriyor ili baslarda kv kp ev ahalisi icin kavga edersin, kiskancliktan edersin, sonra cocuklar olur biraz büyür cocuk kavgasi edersin, yas ilerler kv kp cocuk kavgasi hemen hemen biter sonrasinda yas farki varsa yine kiskanclik kavgasi edersinbenim ilk zamanlr evliligimde derdimki eşime resmen kavga etmek icin kusurumu ariyosun kaşının altinda göz var diye bile kavga ediyosun derdim herseyin sorumlusu beni tutardi surekli elestirirdi ay ne gunler atlatmisiz ya ama yas ilerledikce farklılasiyolar daha cok deger biliyolar çünkü bizimde yasimiz ilerliyor bi süre sonra baslarim böyle evlilige diyebilecek yasa geliyoruz erkeklerde bunun farkinda kaybetme korkusu var
Maşallah maşallah maşallah süphanallahKıyamam evlatcağızlarıma ikisi de benim bebeklerimnasıl tatlılar yaaa tiplerine bakın
Canım bunlar daha tüp bebek embriyolar, tuttular mı yoksa naaptılar bilmiyoruz malesef.. inşallah gerçek ultrason görüntüleri de paylaşırız birbirimizleMaşallah maşallah maşallah süphanallahsenin adına çok sevindimm
Öylemi ? Doğrudur canım etiketlemediysen gormemişimdir sağol cevab verdiğin canımben yazmıstım canım ama görmedin galiba
Merhaba hoşgeldin bacımMerhaba Benide alabilir misin 3 mayıs sat bat 7 haziran uygulamaya göre gecen ay gecikti çok normalde 28 günde bir gelir ama uygulamadakınınyazdım artık