- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #13.401
Kızlar selam bnde işten geldim erken gebelik test yaptım ama maalesef negatif erken mi yoksa regl mi gelecek bilmiyorum ama bu ay da olmadı galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin deryam amin@miresl Kızlar bu işin sırası mı olur.. kalbinde yeni bir bebek isteği olan herkese nasip etsin allahım bu duyguyu.. birinci beşinci farketmez
Tatlım hayırlı olsun ilk 5 dk da belirdiyse büyük ihtimalle vardır. İnşallah bebeğin seninledirKızlar selam. Bat 27 mayıs. Dayanamadım bugün erken gebelik yaptım ve silik çizgi cıktı. Testime bakar mısınız ilk 5 dakikada cıktı sonra eşim gelince kaldırdım şimdi bi de 15 20 dk sonra tekrar baktım belirginlesmis. Banyoda çekilen ilk 5 dk diğeri 20 dk sonra aydınlıkta çekildi Eki Görüntüle 3071269
Muhteşem hayırlı olsunEki Görüntüle 3069898
Kızlar hayırlı akşamlar regl gecikmesinin 5-6. günündeyim. Az önce gittim hemen test aldım geldim. Saniyeler içinde böyle çıktı çektim hemen ben de
Kuzum inşallah öyledir çok teşekkür ederim. Bi de banyoda ışıktan dolayı telefonum da kötü tam çıkmadı banyoda da çok belirgindi sonra baktığımda tam oturmuş çizgiTatlım hayırlı olsun ilk 5 dk da belirdiyse büyük ihtimalle vardır. İnşallah bebeğin seninledir
Çok merak ediyorum ya bu hücreler normal gözle görülüyor mu? Birde ne ile transfer ediliyor igneyle miKıyamam evlatcağızlarıma ikisi de benim bebeklerim nasıl tatlılar yaaa tiplerine bakın
100% haklısın canımEvlilik sabir ve zaman gerektiriyor ili baslarda kv kp ev ahalisi icin kavga edersin, kiskancliktan edersin, sonra cocuklar olur biraz büyür cocuk kavgasi edersin, yas ilerler kv kp cocuk kavgasi hemen hemen biter sonrasinda yas farki varsa yine kiskanclik kavgasi edersin benim ilk zamanlr evliligimde derdimki eşime resmen kavga etmek icin kusurumu ariyosun kaşının altinda göz var diye bile kavga ediyosun derdim herseyin sorumlusu beni tutardi surekli elestirirdi ay ne gunler atlatmisiz ya ama yas ilerledikce farklılasiyolar daha cok deger biliyolar çünkü bizimde yasimiz ilerliyor bi süre sonra baslarim böyle evlilige diyebilecek yasa geliyoruz erkeklerde bunun farkinda kaybetme korkusu var
Oy oyKıyamam evlatcağızlarıma ikisi de benim bebeklerim nasıl tatlılar yaaa tiplerine bakın
Ayy pardon inşallah canısı ya Rabbim ne dileğin varsa hayırlısını nasip eylesnCanım bunlar daha tüp bebek embriyolar, tuttular mı yoksa naaptılar bilmiyoruz malesef.. inşallah gerçek ultrason görüntüleri de paylaşırız birbirimizle
Hayırlı olsun canım var gözüküyor ama erken yapmışsın hamilesin demek icin biraz erken inşallah sağlıkla ilerler kuzumKızlar selam. Bat 27 mayıs. Dayanamadım bugün erken gebelik yaptım ve silik çizgi cıktı. Testime bakar mısınız ilk 5 dakikada cıktı sonra eşim gelince kaldırdım şimdi bi de 15 20 dk sonra tekrar baktım belirginlesmis. Banyoda çekilen ilk 5 dk diğeri 20 dk sonra aydınlıkta çekildi Eki Görüntüle 3071269
Aynen dayanamadım çok strese girince en azından negatifi görsem rahatlarım dedim hani var mi yok mu beni bitiriyor. Ama daha önce hiç olmamıştı böyle bişey insallah hayırlısı olsunHayırlı olsun canım var gözüküyor ama erken yapmışsın hamilesin demek icin biraz erken inşallah sağlıkla ilerler kuzum
Kırmızı işaret var sizde bu nasıl oluyır anlamadm kaç günde adet oluyorsunuzKızlar selam. Bat 27 mayıs. Dayanamadım bugün erken gebelik yaptım ve silik çizgi cıktı. Testime bakar mısınız ilk 5 dakikada cıktı sonra eşim gelince kaldırdım şimdi bi de 15 20 dk sonra tekrar baktım belirginlesmis. Banyoda çekilen ilk 5 dk diğeri 20 dk sonra aydınlıkta çekildi Eki Görüntüle 3071269
Teşekkür ederim kesinlikle gecikme beklenmeli zaten günler bi şekilde geçiyorMuhteşem hayırlı olsun
Ay bu gazla ben de 1 hafta gecikme beklicem sagolasin
Ben 25 günde bir oluyorum 3 mayısta oldum sonrakini 27de bekliyorumKırmızı işaret var sizde bu nasıl oluyır anlamadm kaç günde adet oluyorsunuz
Sanki var gbi kuzum ya belki çok yenidirKızlar selam. Bat 27 mayıs. Dayanamadım bugün erken gebelik yaptım ve silik çizgi cıktı. Testime bakar mısınız ilk 5 dakikada cıktı sonra eşim gelince kaldırdım şimdi bi de 15 20 dk sonra tekrar baktım belirginlesmis. Banyoda çekilen ilk 5 dk diğeri 20 dk sonra aydınlıkta çekildi Eki Görüntüle 3071269
Maşallah bacım erkende öğrenmişsin ışık hızı gibi benmde 3 mayıs adet tarihim o yuzden sordum canım sağlıkla al kucagına tebrik ederm hamilesinBen 25 günde bir oluyorum 3 mayısta oldum sonrakini 27de bekliyorum
Teşekkür ederim Ben ilk idrarla yapmadım aslında ama daha net bir sonuç için ilk idrar daha iyi olur.Hayırlı olsun idrar testini sabah ilk idrar ile yapmak zorunda mıyız