- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #13.361
Sabirli ol kuzum sknti yapma uzme kendini erkeklerin hepsi öyle cokta aldirma sinir bozucularKızlar herkese merhaba . Ben eşimle kavga ettim biraz canım sıkkın. Bundan 2 gün önce de kk aykırı davrandığım için engel yemiştim. Giremedim siteye . Kayınpederim yüzünden mutlu olan ailemle mutsuz oldum . Eşimle ciddi tartıştık . Belki yeri değil ama buradaki arkadaşları samimi bulduğum için içimi dökmek istedim. Affetmek istemiyorum eşimi ya
Senin yavrucaklar ne alemde kuzucum. Aynı güzel haberi senden bekliyoruz inşallah. 7 gün geçti geriye kaldı 3 gün test için :))Kızzz bu neee maşallaaahkalp atışınduyacakmışsın nerdeyse cok sevindim canım benim sağlıkla gelsin bebişkon inşallaaah
Canım ne olduğunu bilemiyorum ama bekle biraz sinirin geçsin bide öyle düşün bütün olanlarıKızlar herkese merhaba . Ben eşimle kavga ettim biraz canım sıkkın. Bundan 2 gün önce de kk aykırı davrandığım için engel yemiştim. Giremedim siteye . Kayınpederim yüzünden mutlu olan ailemle mutsuz oldum . Eşimle ciddi tartıştık . Belki yeri değil ama buradaki arkadaşları samimi bulduğum için içimi dökmek istedim. Affetmek istemiyorum eşimi ya
Hepiniz duamdasnz çok sağol cnm benimDaha gebeliğin başı olduğu için hiç bişey olmaz Allahın izniylesen şuan bu mutlu haberin tadını çıkar kuzum ve bizlerede bol bol dua et
Dünden beri sinirim geçsin diye bekliyorum .. geçti de . Ama eşimin o tavrını unutamıyorum. Herşeyi bitirdi herşeyi ya . Çok üzgünüm sadece tek bildiğim buCanım ne olduğunu bilemiyorum ama bekle biraz sinirin geçsin bide öyle düşün bütün olanları
Hepsi mi aynı ya? Gerçekten niye böyleleriSabirli ol kuzum sknti yapma uzme kendini erkeklerin hepsi öyle cokta aldirma sinir bozucularbenimkiylede catiscaktim bende ben sustum o sustu ama aksama uzatirsa ederiz kavga
Hepsi ayni istisnalar cikiyo arada 1000/1 o yuzden sinirini bozmaya değmez iyice nefret etmeye basladim erkek neslindenHepsi mi aynı ya? Gerçekten niye böyleleri
Canım ne olduğunu bilemiyorum ama bekle biraz sinirin geçsin bide öyle düşün bütün olanları
Al benden de o kadar. Harbi nesilden nefret ettim ya .Hepsi ayni istisnalar cikiyo arada 1000/1 o yuzden sinirini bozmaya değmez iyice nefret etmeye basladim erkek neslinden
Ayyy bir anda zamanda yolculuk yaptım sandım.. kuzu ne 7 günüSenin yavrucaklar ne alemde kuzucum. Aynı güzel haberi senden bekliyoruz inşallah. 7 gün geçti geriye kaldı 3 gün test için :))
Evlilik sabir ve zaman gerektiriyor ili baslarda kv kp ev ahalisi icin kavga edersin, kiskancliktan edersin, sonra cocuklar olur biraz büyür cocuk kavgasi edersin, yas ilerler kv kp cocuk kavgasi hemen hemen biter sonrasinda yas farki varsa yine kiskanclik kavgasi edersinAl benden de o kadar. Harbi nesilden nefret ettim ya .Bazen diyorum ki evlilik sana göre değil kızım boşver. Bazen de diyorum ki niye herkes beceriyor da sen mi yapamıyorsun
Günler geçmiyo dimiAyyy bir anda zamanda yolculuk yaptım sandım.. kuzu ne 7 günü7 gün önce toplandı yunurtalar, cumartesi 5günlük embriyolar geri kondu bugün daha 2.gün bitti 8 gün kaldı.. püfff ya çok var daha
@Reyyanalmd @Beyazmelek11 @Fehva
@E L B A @Zeyno2734 @Mehmetugba @Gunzaman @vrllardanbirben @Feyzaakncc @dilara capgu @Bebisimolsunnf @Htc 35 @Manolyalar @Dua4614 @10760052marla @Aynuradana @bonnibel @Mavihali @Kisgunesim22 @orkide98 @busraa2619 @ezomanyaa @Afddy @kendimidurdaracakdegilim @Mrve1201 @Tiryakim @Rafiyeatilla A aysesngul @Cotto @orjinal19 @A R Y A @Derin1111
Kızlar rica ediyorum son durumlarınızı bildirin..Bir çoğunuzu kaçkez etiketledim buraya girmenize rağmen cevab gelmedi..
Siz bana haber vermeyince listeyi güncelleyemiyorum, bu yüzden uzun zaman yazmayan olursa listeden silmem gerekiyor.. lütfen iki dakika da olsa
O kadar çok ilaç alıyorum ki kuzum hepsi vucudu hamile olduğuna kandırdığı için belirti de yapıyor.. o yüzden bişey hissetmiyorum diyorumGünler geçmiyo dimiçok heyecanlı bi bekleyiş ya inşaAllah haftaya bugun pozitifi görürsün bebişinin tutunmaya çalışması seni nasıl hissettiriyo nasıl bi duyguu
Bugün yarın büyük gün o zaman sıkı sıkı tutunsun inşaAllah minnoşlarınO kadar çok ilaç alıyorum ki kuzum hepsi vucudu hamile olduğuna kandırdığı için belirti de yapıyor.. o yüzden bişey hissetmiyorum diyorumama içeriye elle tutulur bişey koymuş olmaları çok değişik bi duygu.. tutundularsa zaten ilk iki gün tutunuyorlarmış.. bakalım artık hayırlısı
Tutunurlar inşallah bebişler güzel haberler alırızAyyy bir anda zamanda yolculuk yaptım sandım.. kuzu ne 7 günü7 gün önce toplandı yunurtalar, cumartesi 5günlük embriyolar geri kondu bugün daha 2.gün bitti 8 gün kaldı.. püfff ya çok var daha
Sağolun kızlar.. ikiz büyük kabusum benim biliyorsunuzdur ama şimdi dilim varmıyor biri tutunsun diye dua etmeyeTutunurlar inşallah bebişler güzel haberler alırız
Sen simdiden anne olmussun kuzumSağolun kızlar.. ikiz büyük kabusum benim biliyorsunuzdur ama şimdi dilim varmıyor biri tutunsun diye dua etmeyeana yüreği ikisi de yaşar inşallah Maviesil23