-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #13.341
Saol canım yaaaa çok Sevindim ya hep umitsizdim sizler umut oldunuz bide ilk sen demiştin ilk akıntı yazdgmda belirti diye yaaaa noktaa atışı yaptın cnmHahahaaaaayyyyyyyyy biliyordummmm biliyordummmmmm işte ben sana dedim okadar belirtiiye gebesin büyük ihtimalle dedim
Ayy çok Tebrik ederimmmmm canimmmmm İnshaAllah sağ salim kucağına almak ta nasib olur
Evet valla helal olsun ya
Yaa inşallah tek korkum röntgene girdim kızımla inşallah bişe olmaz bide antibiyotik içmiştim bu ayYaaa çok belliydi böyle çıkacağı çok sevindim kuzummm yarın hemen doktora koş keseyi bile görürsün belkimm
Sen merak etme canım inanki kese bile görebilirsiniz bence o kadar büyümüş fıstıkKızlar ben hala inanamıyorum ya 4 haftalık geçmiştir demi ya
Yaa inşallah ya acaba randyosan zarar etmismidir kızlar ya bilen varmıSen merak etme canım inanki kese bile görebilirsiniz bence o kadar büyümüş fıstık
Yok hiç bişi olmaz başında olduğun için röntgen etkilemez benim ablam hamileyken ameliyat oldu röntgenler narkozlar falan bi baktı hamile sonra şok oldukYaa inşallah tek korkum röntgene girdim kızımla inşallah bişe olmaz bide antibiyotik içmiştim bu ay
Ayy çok sgaol cnm için rahatladı nette okudum İlk zaman bişe olmaz deniyoYok hiç bişi olmaz başında olduğun için röntgen etkilemez benim ablam hamileyken ameliyat oldu röntgenler narkozlar falan bi baktı hamile sonra şok olduk
Ayy ben yazdıklarını yeni gördüm arada kaynamış sağol kuzum ya çok destek oldnz hepiniz moral verdnz Allah herkese nasip etsnAyy yaptın mı yaptın mı
Yaa etmez merak etmeee.. herkes planlı programlı hamile kalmıyorki.. her tarafımız radyasyon artık zaten ellerimizde telefonlar ohooo.. düşünme bunlarıYaa inşallah ya acaba randyosan zarar etmismidir kızlar ya bilen varmı
Yaa etmez merak etmeee.. herkes planlı programlı hamile kalmıyorki.. her tarafımız radyasyon artık zaten ellerimizde telefonlar ohooo.. düşünme bunları
Daha gebeliğin başı olduğu için hiç bişey olmaz Allahın izniyleYaa inşallah tek korkum röntgene girdim kızımla inşallah bişe olmaz bide antibiyotik içmiştim bu ay
Çok güzel alttan kese bile görünebilirKızlar beta sonucum 164 den 1813 e yükselmiş haber vermek istedim
Süper kese görebilirsin canımKızlar beta sonucum 164 den 1813 e yükselmiş haber vermek istedim
Hemşireye de gösterseydin canım sonucuKızlar beta sonucum 164 den 1813 e yükselmiş haber vermek istedim
Ay ben asla bekleyemezdimCnm eşimle inat ettik Haziran 1e kadar bunu bile anneme aldirdm
İnşaallah canım yarın gidecegm telefondan öğrendmHemşireye de gösterseydin canım sonucuçok güzel artmış gözün aydın, sağlıkla büyüsün
İnşaallah canım çarşamba gideceğimSüper kese görebilirsin canım