- 9 Mayıs 2022
- 436
- 382
- 29
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #13.321
Seni başından beri okuyorum o kadae çok istedim ki çıkmasını şuan ağlıyorum ahsjajs çok sevindim allahım bize de bu duyguyu nasp etsin inşallahKizlarr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni başından beri okuyorum o kadae çok istedim ki çıkmasını şuan ağlıyorum ahsjajs çok sevindim allahım bize de bu duyguyu nasp etsin inşallahKizlarr
Ben yanlış anladım sanırım adet kaç gün geçti demek istedim senin durum farklı sanırım13, cnm
Hayırlı olsun idrar testini sabah ilk idrar ile yapmak zorunda mıyızHanımlar ben doğru mu görüyorum Gözlerimi inanamıyorum ya Fotoğraflarda gerçekten daha silik gözüküyor ama yine de sizinle paylaşmak istedim. Adetime 3 gün var kan vereyim mi napayım söyleyin lütfen ayrıca ben ecopirin kullanıyorum hemen dozu arttirmali mıyım ? Randevum 7 haziran doktorda. O zamana kadar napmam lazım ? Dua edin sağlıklı ilerlesin bu sefer
Eki Görüntüle 3070595 Eki Görüntüle 3070599 Eki Görüntüle 3070600
Yok. Cnm gonalf yumurta gelistiriciO ney kız femara kullanmadn mi
Yok canm adetim 13 gün gecikti yani durum buBen yanlış anladım sanırım adet kaç gün geçti demek istedim senin durum farklı sanırım
Çok sağol canım inşallah cümlemize nasıp etsnSeni başından beri okuyorum o kadae çok istedim ki çıkmasını şuan ağlıyorum ahsjajs çok sevindim allahım bize de bu duyguyu nasp etsin inşallah
İnsan inanamıyor di mi o kadar beklemiş olmasınaBen yanlış anladım sanırım adet kaç gün geçti demek istedim senin durum farklı sanırım
Anladım kuzum sadece gelistirici kullandirdilar yaniYok. Cnm gonalf yumurta gelistirici
Insallah canim ❤ biraz daha bekleyeyim testti yapmak icin daha iyi bir sonuc alirim sabredersem geç yaparsamCanım senin ki üstüne görme olabilir 21de akıntın olduysa yarın ilk idrarla bi test yap istersen
Insallah canim biraz daha bekleyeyim testti yapmak icin daha iyi bir sonuc alirim sabredersem geç yaparsamCanım senin ki üstüne görme olabilir 21de akıntın olduysa yarın ilk idrarla bi test yap istersen
Evet cnm kızlar ya belim ağrım çok arttı ya adet filan olmam demi yaAnladım kuzum sadece gelistirici kullandirdilar yani
Korkma canım adet belirtilerinde bel ağrısı da oluyo. Çok beklemeden doktora git için rahatlasın kuzumEvet cnm kızlar ya belim ağrım çok arttı ya adet filan olmam demi ya
Olmazsin Allahin izniyleEvet cnm kızlar ya belim ağrım çok arttı ya adet filan olmam demi ya
Evet ya yarin inicem ilk iş kan için bide kızımı ayağımda salladım ondan ağrıdı herhalde yaKorkma canım adet belirtilerinde bel ağrısı da oluyo. Çok beklemeden doktora git için rahatlasın kuzum
Kızzz bu neee maşallaaah kalp atışınduyacakmışsın nerdeyse cok sevindim canım benim sağlıkla gelsin bebişkon inşallaaahKizlarr
Evet valla helal olsun yaİnsan inanamıyor di mi o kadar beklemiş olmasına
Hiç mi test yapmadın o güne kadar valla maşallah sabrınaYok canm adetim 13 gün gecikti yani durum bu
Kızzz bu neee maşallaaah kalp atışınduyacakmışsın nerdeyse cok sevindim canım benim sağlıkla gelsin bebişkon inşallaaah
Cnm eşimle inat ettik Haziran 1e kadar bunu bile anneme aldirdmHiç mi test yapmadın o güne kadar valla maşallah sabrına
Belirtilerimi yazacam size hala inanamadgm acaba ne kadarlık ya bayada çizgiler köyü demi yaOlmazsin Allahin izniyle
Biliyorsun ki çok normal
Kendini dinleme kuzum hamileligin tadını çıkart