- 12 Aralık 2017
- 5.050
- 8.757
- 32
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #13.141
Akşama kadar bekletince mi oluyor doğru anladım di miHahaha duman oluşuyor idrarda çok garip bir şekildeYuvarlak top sekilinde idrarda oluşuyor bu pozitif demek
Evet ilk idrar ile bir yerde akşama kadar bekletiyorsunAkşama kadar bekletince mi oluyor doğru anladım di mi
Ay hadi annesi koş koşmilyonlar seni bekliyor
Yapiyomusun yoksa kizzzAkşama kadar bekletince mi oluyor doğru anladım di mi
Yaa ne kadar sürücekmiş mesaisi peki bende bi umut yazmışsındır diye girdim amaKızlar ben. Çok üzgünüm ya eşim mesaiye kalmış ben nasıl alicam ya artk almak istiyorum napicam ya of kafayı yerim artk
Yaa deme öyle insan korkuyo biliyorum ama yoksa da hayırlısı canım gerilme şimdi durduğun yerdeYYa bu kadar ümitliyiz ya kesin negatif yaaradım dolmustaymis geliyomu
Neyse canm annrm gitti almaya gelmek üzere hemen yapıcam birazdanYaa ne kadar sürücekmiş mesaisi peki bende bi umut yazmışsındır diye girdim ama
Yani ne blm negatif çikarsa bide utanırım anneme özelikle gitti benm icinYaa deme öyle insan korkuyo biliyorum ama yoksa da hayırlısı canım gerilme şimdi durduğun yerde
Kız niye utancan kadınlık hali oluyo böyle şeyler asıl ben kendimi geçen gün rezil ettim görümcemeYani ne blm negatif çikarsa bide utanırım anneme özelikle gitti benm icin
Ne blm sürekli test yapıyorum ya biktilarKız niye utancan kadınlık hali oluyo böyle şeyler asıl ben kendimi geçen gün rezil ettim görümcemesenin yine annen
Ay inşallah vardır inşallah kalbim seninle ben bile cok heyecanlandım kalbim cıkıcak gibi atıyoNeyse canm annrm gitti almaya gelmek üzere hemen yapıcam birazdan
Kuzum üzmek istemem ama kimyasal gebelik ihtimali olabilir.. yumurtlama zamanını biliyor musun? Geç döllenme olduysa gayet güzel bir değer. Ama maalesef ki kimyasal gebelik oldukça fazlalaştı. Bende bu ay yaşadım ve çok üzüldüm.. Rabbim gönlüne göre en hayırlısını versin canimŞmdi tekrar ikinci kanı verdim beta çok düşük diyor geç döllenme dese ölecek mi sanki insanları neden korkutuyorlar anlamıyorum . Görmeyenler için tekrar yazaym adetten 4 gün önce kan verdm negatifti adetim gecikti evde test yaptm çok silik çıkınca tekrar kan verdm 165 çıktı beta. 1000 aşağısı çıkarsa pazartesi gel demişti 1000 değeri zaten yüksek hafta değil mi yani adetten önce negatif çıkmış zaten İlk testte 1000 değerinin çıkmaması gayet normal değil mi ?? Bi sıkıntı var da ben mi kendimi kandırıyorum
Ayy amin inşallahNe blm sürekli test yapıyorum ya biktilarAllah'ım lütfen bu sefer çift çizgi çıksın yAaa
2 günde bir iki katı artışı yeterli görüyolar 165 ten sonra kaç çıktı değerinizŞmdi tekrar ikinci kanı verdim beta çok düşük diyor geç döllenme dese ölecek mi sanki insanları neden korkutuyorlar anlamıyorum . Görmeyenler için tekrar yazaym adetten 4 gün önce kan verdm negatifti adetim gecikti evde test yaptm çok silik çıkınca tekrar kan verdm 165 çıktı beta. 1000 aşağısı çıkarsa pazartesi gel demişti 1000 değeri zaten yüksek hafta değil mi yani adetten önce negatif çıkmış zaten İlk testte 1000 değerinin çıkmaması gayet normal değil mi ?? Bi sıkıntı var da ben mi kendimi kandırıyorum
Ayy canmsn yaAy inşallah vardır inşallah kalbim seninle ben bile cok heyecanlandım kalbim cıkıcak gibi atıyo
Az çişlen olmuyo mu o işÇok cisim var gelmesini bekliyorum
Yaa sende benim canım ❤❤Ayy canmsn ya
Tamam hadi inşallah haftaya denicemEvet ilk idrar ile bir yerde akşama kadar bekletiyorsun