- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #13.181
Sende sıkma canını panik yapma oluruna bırak sağlıkla gelsin insallahÖyle bitanem olsun herkes yaşıyor bunları Rabbimin bi bildiği vardır tekrar nasip olur inşaallah
Yanu çok aşırı geçmezdiBu kadar gecikiyor muydun ki
Şimdi normalde de arada bir 50-60 gun oluyorsa bisiy diyemem ama normalde en fazla 1 hafta falanda muhtemelen hamilesindir
Hci sorma ya geleydi gariAy hadi yaaaaaa anaaaaacatladik
korkunun ecele faydası yok yap gitsin gebelik yoksada başka sorunun vardır belki onun için doktora görünürsünKızlar bence kesin negatif cikicak ya öyle hissediyorum korkuyorum resmen ya test yapmaya
Zaten tedavi görüyorum gebelik için cnm yukurta geliştirici kullandım ignekorkunun ecele faydası yok yap gitsin gebelik yoksada başka sorunun vardır belki onun için doktora görünürsün
Canım benim regli günümde değerim 1200 idi. 2 günde 3 kat artarak devam etti. Ama tek kese gördük. Değerden çok anlaşılmıyor bu durum maalesefartış durumu nasıl peki ikiz olabilir mi yüksek olanlarda ikiz olma ihtimali varmış diyorlar
Lütfen gelir gelmez yap ve at bizeKızlar bence kesin negatif cikicak ya öyle hissediyorum korkuyorum resmen ya test yapmaya
korkunun ecele faydası yok yap gitsin gebelik yoksada başka sorunun vardır belki onun için doktora görünürsün
Doktor igneden önce gördü mü kac yumurta vardi kac mmZaten tedavi görüyorum gebelik için cnm yukurta geliştirici kullandım igne
Tamam balkonda bekliym gelmesiniLütfen gelir gelmez yap ve at bize
Canm adet zamanı verdi verdi 2tane oluşmuştu en son 28nden sonra ilsiki ddi o hafta yüksekmiş yumurtlama 4gun değerlendirme yaptık biz sonrada zaten gitmedim adetim gecikirse testt yap dedi isteDoktor igneden önce gördü mü kac yumurta vardi kac mm
Kiz sabah beri seni bekliyorum hadi yaZaten tedavi görüyorum gebelik için cnm yukurta geliştirici kullandım igne
Yaa napim ya gelmedi daha bekliyorm bendeeeKiz sabah beri seni bekliyorum hadi ya
Doktoru dinle sen yap testiniCanm adet zamanı verdi verdi 2tane oluşmuştu en son 28nden sonra ilsiki ddi o hafta yüksekmiş yumurtlama 4gun değerlendirme yaptık biz sonrada zaten gitmedim adetim gecikirse testt yap dedi iste
Evet işte tam 28nde ilişki oldu iğne 25nde bitmisruDoktoru dinle sen yap testinisu an yumurtlama ignesinden sonraki 27. Günün mu yani
Dur bu ay etti demek ki inşallah Allahim hayırlısıyla görelimBirgün ara ile ilişki dedi o hafta ama işte ben diğer ayda o iğne vuruldum fayda etmemişti yani
Kızlar selam topiğinizi yeni keşfettim yazmak istedim bnde 10 aydır Bebiş istiyorum bugün tahmini regl günüm olmayınca yazmak istedim hiç regl belirtim yok beyaz akıntım yoğun hep çok düzenlidir 28 gün geçen ay femera kullandım onun için gecikmiş olabilir mi test için erken mi 1 gün geçmiş çıkar mı