- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #13.121
İdrarı yapabiligin kadarını yap doldur yaniVar sefffaf plastik idrar ne kadar bekliyck onda
İlk idrar olmasada olur yani tamam hemen yapım ya eşimde yokken yapimİdrarı yapabiligin kadarını yap doldur yanibı 3-4 saat beklet bir yerde lavabo dolap içi olur zaten bakınca hemen duman şeklinde yuvarlak birşey oluyor idrar da bu positif demek.. yoksa duman dipte çöker idrarda
Yaap yap bildir sonra ilk idrar olsa daha iyi sonuç verirdiAAy
İlk idrar olmasada olur yani tamam hemen yapım ya eşimde yokken yapim
Canm bı gün kalmış zaten yarın yap erken test ilk idrarla yarına kadar içme idare et en azındanKızlar ben tonsilit oldum doktor antibiyotik verdi gebelik sormadan. Şu an normal bat 24 25 Mayıs.Ve boğazım falan çok kötü ilaçları içmem lazım. Erken testte çıkar mı test yapsam
Haklısın bi gün daha sabretmek lazım inşallah ilaca da gerek kalmaz iyileşirimCanm bı gün kalmış zaten yarın yap erken test ilk idrarla yarına kadar içme idare et en azından
Doğrusu rabbim onu nasip edecekse hicbise olmazda valla bende bu ay antibiyotik filan içtim inşallah bişe olmaz günümde baya geçti test yapıcam birazdan isteHaklısın bi gün daha sabretmek lazım inşallah ilaca da gerek kalmaz iyileşirim
Bak bana ekstra dua edicen heAyy hamilesin diyen ağzını kız senin ayyy
Bak bana ekstra dua edicen heanlaşalım şimdiden
Dört gözle bekliyoruuuzz hadi hayırlısı olsun şimdiden.Kizlarr annem test almaya gitti yaaa yapıcam birazdan beni bekleyin gelsin hemen yapıp atarm dua edin yaaa
Yani ilk değer daha az çıkan bile var geç dollenmedir yüksek ihtimal önemli olan 2. Değer CNm inşallah güzel yükselir hayırlı olsun
Testte kuruma çizgisi sanırım ilk 10 dk da çıkan sonuca bakmak gerekiyor. Kaset test için erken 13. Gün ama belli de olmuyor işte herkesin farklı oluyor kimisi adete 5 gün kala kaset testte öğreniyor kimisi adet geçincecanım sağlıkçısın tam sana göreyim:)
Testle takip etmede de tahminim belirtilerinden adete 5,6 gün varken yumurtlamam oldu, adetimde 8 gün geçti, test yaptım uzun süre sonra ikinci çizgi belirdi su dökünce yok oldu.
Olsa da şimdiye kadar çıkmaz mıydı?
Yumurtlamadan sayarsak bugün 13.gün.
Geç döllenme olsa çıkmaz mı bu takvimde?
Çıkmaz artık 13 gün gecikmen oldu canımYYaa kesin edicem zaten acaba testte negatift çıkar mı ya
Ay hadi annesi koş koşAyy anacığım geleydi bı testimi getireydizalim eşime deniycem pozitif çıksa bile
Tuzlu suyla gargara yap canım benim kızım çok sık olur tonsilit. İlaç vermiyorum benKızlar ben tonsilit oldum doktor antibiyotik verdi gebelik sormadan. Şu an normal bat 24 25 Mayıs.Ve boğazım falan çok kötü ilaçları içmem lazım. Erken testte çıkar mı test yapsam
Kız nasıl duman çıkıyor hiç anlamadım. Aksama kadar bekleyince nasıl duman olacakİlk idrarla bir bardağa yap canım akşama kadar beklet yuvarlak top şeklinde duman oluyorsa var demek yoksa birşey yoktur. Ben öyle öğrendim evde kendimceçok eskiden annanem böyle yaparmış eskiden test felan yokmuş tabi.. çamaşır olayı yapma zehirlenme sonra.
Hahaha duman oluşuyor idrarda çok garip bir şekildeKız nasıl duman çıkıyor hiç anlamadım. Aksama kadar bekleyince nasıl duman olacak
Detay ver bize lütfen