- 27 Nisan 2021
- 1.868
- 2.183
- 32
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #13.101
Kese varsa artık hcg takibi yapmanıza gerek yok kalp atışını bekleyinkızlar merhaba. cmt saat 3 gibi beta hcg için kan verdim. bu sabahda 8 de tekrar kan verdim artış nasıl sizce. doktor bana cmt günü 4 hafta 4 günlük dedi kese oluşmuş dedi.
artış durumu nasıl peki ikiz olabilir mi yüksek olanlarda ikiz olma ihtimali varmış diyorlarKese varsa artık hcg takibi yapmanıza gerek yok kalp atışını bekleyin
Ayy hamilesin diyen ağzını kız senin ayyyKuzum daha yeni hamilesin zaten bende hemen olmamıştı ilk hamileligimde 3. Ayda olmuştu
Sen su testi bi yap hele
kaç gününüz geçti yüksek artmış ama bazen böyle olup tekte olabiliyor onu doktor kesinleştirir keseyle bebeği görünce artıkartış durumu nasıl peki ikiz olabilir mi yüksek olanlarda ikiz olma ihtimali varmış diyorlar
bugün 7 oldu adetim gecikelikaç gününüz geçti yüksek artmış ama bazen böyle olup tekte olabiliyor onu doktor kesinleştirir keseyle bebeği görünce artık
erken döllenme olmuş olabilir erkenden artmaya başlamıştır belki değeriniz ondan bu şekilde yükselmiştirbugün 7 oldu adetim gecikeli
Sağlık ocağı yok mu canim yakınında hastane felan kan verseydinKızlar ben. Çok üzgünüm ya eşim mesaiye kalmış ben nasıl alicam ya artk almak istiyorum napicam ya of kafayı yerim artk
Köy gbi yerdeyim ya sinirden agliycm resmen ya SabahSağlık ocağı yok mu canim yakınında hastane felan kan verseydin
en yakın sağlık ocağından kan verin röntgenede girmişsiniz geciktirmeyin bu şekilde önlem almak gerekebilir istenmeyen sonuçlar yaşamak istemiyosanız kan verin biran önceKızlar ben. Çok üzgünüm ya eşim mesaiye kalmış ben nasıl alicam ya artk almak istiyorum napicam ya of kafayı yerim artk
Sağlıkla gelsin insallah cok güzel artmış yarına 8 binlerde olurkızlar merhaba. cmt saat 3 gibi beta hcg için kan verdim. bu sabahda 8 de tekrar kan verdim artış nasıl sizce. doktor bana cmt günü 4 hafta 4 günlük dedi kese oluşmuş dedi.
İçim ondan rahat değil zaten gidemiyorum uzak bana sağlık ocağı araba ile gitmem gerek eşim yanımda dgl işte oda mesaiye kalmış çok canım skldi yaaa napicam benen yakın sağlık ocağından kan verin röntgenede girmişsiniz geciktirmeyin bu şekilde önlem almak gerekebilir istenmeyen sonuçlar yaşamak istemiyosanız kan verin biran önce
İlk idrarla bir bardağa yap canım akşama kadar beklet yuvarlak top şeklinde duman oluyorsa var demek yoksa birşey yoktur. Ben öyle öğrendim evde kendimceEvde gebelik testi deneyenler varmı kızlar su doğal çamaşır suyu filan
Ciddimsn böyle mi öğrendinİlk idrarla bir bardağa yap canım akşama kadar beklet yuvarlak top şeklinde duman oluyorsa var demek yoksa birşey yoktur. Ben öyle öğrendim evde kendimceçok eskiden annanem böyle yaparmış eskiden test felan yokmuş tabi.. çamaşır olayı yapma zehirlenme sonra.
Yap canım hamileysen her türlü olur o dumanYa ama ben ilk idrarımı yapmistim normal idrar olmaz mıhadi ya umut oldun test alana kadar bunları mi denim
Şeffaf bardak olması lazım plastik yoksa normal bardakta olur eski sonra atarsın çöpe dibini görmen lazım çünküCiddimsn böyle mi öğrendin
Var sefffaf plastik idrar ne kadar bekliyck ondaŞeffaf bardak olması lazım plastik yoksa normal bardakta olur eski sonra atarsın çöpe dibini görmen lazım çünkü