- 12 Aralık 2017
- 5.050
- 8.757
- 32
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #13.001
Benim de ilk canım bakalım hayirlisiYa cnaım benım rabbım gönlüme göre versin kacıncı iğnen ben bi kez Mart da oldum o kadar
Kuzum bence bi şimdi bi de yarın akşam yapın mümkünseKızlar bişe sorucam akıl verin ben tek atıs yapmayı planlıyodum ama suan kasıklarım patlıyo ve o agrıyla akıntım geldi bi anda yogun iğnemi sabah 8 de vurulmuştum 11. Saatdeyim suan gece ilişki gireyimmi sizce yarını beklersem işten gel vs yarın gece 42. Saati bulucak @Arianaa A ad000 @Veziir @mireslVenev My_Moonlight06 çatlatma iğnesi vurulan diğer kızlar bana bir akıl verin
Seni bulacaaam oğlumB kadar değil ya 4-5 gün gecikirdi bide süt renhi kıvamında akıntı var o düşündürdü hiç olmazdi süt gbi akıntı bu ay hep var
Doğru diyorsun canım ikimizde calısmasak hadi yarın yapalım gündüz ama yarın gece 42. Saati bulcak dünde girmedik ilişki cnku öncesinde sperm bulunduralım bncede bugün bide yarın gece yeterBenim de ilk canım bakalım hayirlisi
Kuzum bence bi şimdi bi de yarın akşam yapın mümkünse
Senin bat geçti mi canım ?Beyaz ve sümük gibi mi hala ar ara da hafif kaşık agrıyor kız bende ay şns hamileyiz
12nci günü cnm ya okudum hep süt renhi akıntı hamilelik belirtisi yemişAyy inşallah bebiş vardır canım bu kadar gecikmediysen kesin vardı gecikmenin kaçıncı günüydü 11 mi
Seni bulacaaam oğlumadres ver snaa test yollicqm ahshhshshs kocandan gizli işe
Baya geçmiş canım ya12nci günü cnm ya okudum hep süt renhi akıntı hamilelik belirtisi yemiş
Yaa bencede kocana ayın 1 ine kadar söyleme çatlasın meraktanSeni bulacaaam oğlumadres ver snaa test yollicqm ahshhshshs kocandan gizli işe
Yok henüz geçmedi 22 gundeyim 1 haft kaldı olamamaSenin bat geçti mi canım ?
Ay inşallah ya, başka da bir belirtim yok. Bu ay gerginlik, sinir ve halsizlik vardı sadece.
Yapıştır bebeğim hislerine güven ne olur ne olmaz yarın da halledersinizKızlar bişe sorucam akıl verin ben tek atıs yapmayı planlıyodum ama suan kasıklarım patlıyo ve o agrıyla akıntım geldi bi anda yogun iğnemi sabah 8 de vurulmuştum 11. Saatdeyim suan gece ilişki gireyimmi sizce yarını beklersem işten gel vs yarın gece 42. Saati bulucak @Arianaa A ad000 @Veziir @mireslVenev My_Moonlight06 çatlatma iğnesi vurulan diğer kızlar bana bir akıl verin
Bende 25. Gündeymişim şimdi baktım da. Az kaldı bakalımYok henüz geçmedi 22 gundeyim 1 haft kaldı olamama
Eşine söyle ki çocukla ilgilenirken röntgene falan giriyorum randrasyon alıyorum bebek için zararlı,ona göre bir önlem almamız lazım yoksa ileride sorun olabilir öğrenmemiz lazım kullanmam gereken ilaçlar olabilir 1i çok geç deYa evimde ykain eczane yok olsa alırım şimdiye durmazdm belkide haklı beklemem lazım belkide hicbise yoktur sağ kaşığım çok ağrıyor bakalım varsa illa ki çıkacak zaten
Anam aynen 1 Mayıs da adet oldjm işte :) bakalım tek en en belirgın au an yoğun akıntı diyebilirim bide göbeğim atıyo o kadarBende 25. Gündeymişim şimdi baktım da. Az kaldı bakalım
Anam aynen 1 Mayıs da adet oldjm işte :) bakalım tek en en belirgın au an yoğun akıntı diyebilirim bide göbeğim atıyo o kadar
Evet öyle mesela mide bulantısı adet gecikınce oluyomus kuzumo da ilginçmiş ama bakıyorum da hep farklı belirtiler var. Kişiden kişiye baya değişiyor sanırım.
İşin bir tarafı da belirtiler genelde bat tan sonra ortaya çıkıyor.
Oldum canım bitmek üzere benide silebilirsinCanım sen adet olmadın mı hala ?
Seffaf olunca olmuyo mu gebelik hic acaba12nci günü cnm ya okudum hep süt renhi akıntı hamilelik belirtisi yemiş
Canım bence bugünü değerlendir.Kızlar bişe sorucam akıl verin ben tek atıs yapmayı planlıyodum ama suan kasıklarım patlıyo ve o agrıyla akıntım geldi bi anda yogun iğnemi sabah 8 de vurulmuştum 11. Saatdeyim suan gece ilişki gireyimmi sizce yarını beklersem işten gel vs yarın gece 42. Saati bulucak @Arianaa A ad000 @Veziir @mireslVenev My_Moonlight06 çatlatma iğnesi vurulan diğer kızlar bana bir akıl verin
Ben de hem 8. Saat hem 36. Saatte yaptım önceden gelen sperm de yaşıyor 3 gün sonuçta. Güzel çalışın temiz bir iş olsun heeDoğru diyorsun canım ikimizde calısmasak hadi yarın yapalım gündüz ama yarın gece 42. Saati bulcak dünde girmedik ilişki cnku öncesinde sperm bulunduralım bncede bugün bide yarın gece yetersonra sal gitsin