- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #12.981
Teşekkür ederimBaya baya var canım hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimBaya baya var canım hayırlı olsun
İnşallah hamileliktir ama hamilelikte uzayan akıntı olmuyor süt beyaz oluyor kuzum kist dediğim kötü bir kist değil hepimizin yaşadığı yumurtalık kistleri var regl ile gidiyor çoğunluklaHadi yA kuzum yanı bende hiç kist felan olmadı hafif hafif arada cok nadir kaşık agrısı da oluyor belki üşütmüş de olabılırım hamıleleıge yormuyorum yanı :) hayırlısı olsun belki de hamıleleıktır amin
İşte bende beyaz da var ayıptır söylemesi kuzum genitalim bembeyaz.İnşallah hamileliktir ama hamilelikte uzayan akıntı olmuyor süt beyaz oluyor kuzum kist dediğim kötü bir kist değil hepimizin yaşadığı yumurtalık kistleri var regl ile gidiyor çoğunlukla
İnşallah 10 gün sonra güzel haberi verirsin
E2 kaliteli yumurtlamanı ölçen hormon testi kuzumE2 nedir canım
Bence sen gün aşırı değerlendir yine bu günleri. Testte çıkmaz muhtemelen su anİşte bende beyaz da var ayıptır söylemesi kuzum genitalim bembeyaz.
çatlamadan beri bugunn de 22 deyim yanı adet olmama da 1 hafta felan kaldı sanki bana da hala catlama var gibi geldı ovulasyona var şimdi yapsam mı
Tamam kuzum en son persembe yaptık bugün değerlendirecezBence sen gün aşırı değerlendir yine bu günleri. Testte çıkmaz muhtemelen su an
Hadi inşallah hayırlı uğurlu olsunTamam kuzum en son persembe yaptık bugün değerlendirecez
Sen ne yapıyorsun ne durumdasın sunan da cok sağol benı dinlediğin içinHadi inşallah hayırlı uğurlu olsun
Sen ne yapıyorsun ne durumdasın sunan da cok sağol benı dinlediğin için
Ayy bilmiyorum ki kuzum ya ama bence hamilesin normalde bu kadar geçer mi adetin
Çatlatma ignesinin18.gunu oluyor ya yaparım
Ya cnaım benım rabbım gönlüme göre versin kacıncı iğnen ben bi kez Mart da oldum o kadarBen bu ay femara ve catlatma iğnesi kullandım. Reglmi bekliyorum canım. Ümitli ya da ümitsiz değilim öyle dümdüz bekliyorum
İğne ile 36 saatten önce çatlama olmuyo bildiğim kadarıyla 36 saat sonra olur sonrasındansa öncesinde askerleri hazır bulundurabilirsin spermler iki üç gün yaşıyo nasıl olsaKızlar bişe sorucam akıl verin ben tek atıs yapmayı planlıyodum ama suan kasıklarım patlıyo ve o agrıyla akıntım geldi bi anda yogun iğnemi sabah 8 de vurulmuştum 11. Saatdeyim suan gece ilişki gireyimmi sizce yarını beklersem işten gel vs yarın gece 42. Saati bulucak Arianaa A ad000 Veziir M Mavimiresl Venev My_Moonlight06 çatlatma iğnesi vurulan diğer kızlar bana bir akıl verin
Aynı durum bende de var normalde sadece yumurtlama döneminde oluyordu. Bugün yumurtlama sonrası 12. Gün bata 3 gün var.Kızlar merhaba bişi sorcam
Yumurtlama felan geçti 22 ci dongu günündeyim hergun ayıptır söylemesi beyaz akıntı ve sumuk gibi akışkan bi akıntı var normal mıdır ya normalde bu kadar olmazdı yanı çatlatma günlerinde olurdu öyle soyliyim
Beyaz ve sümük gibi mi hala ar ara da hafif kaşık agrıyor kız bende ay şns hamileyizAynı durum bende de var normalde sadece yumurtlama döneminde oluyordu. Bugün yumurtlama sonrası 12. Gün bata 3 gün var.
O zaman bu gece ve yarın gece değerlendiriyim sonrası bırakırım dahaİğne ile 36 saatten önce çatlama olmuyo bildiğim kadarıyla 36 saat sonra olur sonrasındansa öncesinde askerleri hazır bulundurabilirsin spermler iki üç gün yaşıyo nasıl olsa
Ben hic bilmiyorum ama bu aksam degerlendirme yapardım yerinde olsamKızlar bişe sorucam akıl verin ben tek atıs yapmayı planlıyodum ama suan kasıklarım patlıyo ve o agrıyla akıntım geldi bi anda yogun iğnemi sabah 8 de vurulmuştum 11. Saatdeyim suan gece ilişki gireyimmi sizce yarını beklersem işten gel vs yarın gece 42. Saati bulucak Arianaa A ad000 Veziir M Mavimiresl Venev My_Moonlight06 çatlatma iğnesi vurulan diğer kızlar bana bir akıl verin
Ayy inşallah bebiş vardır canım bu kadar gecikmediysen kesin vardı gecikmenin kaçıncı günüydü 11 miB kadar değil ya 4-5 gün gecikirdi bide süt renhi kıvamında akıntı var o düşündürdü hiç olmazdi süt gbi akıntı bu ay hep var
Benim de ilk canım bakalım hayırlısıYa cnaım benım rabbım gönlüme göre versin kacıncı iğnen ben bi kez Mart da oldum o kadar