-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #13.041
Tebrik ederim canımBen hamileyimİnşallah sağlıklı ilerler bu sefer 3 hafta 4 günlük hamileyim. Göğüsüm çok şişti başka belirtim yok. Adetime 2 gün var ama hiç kasık ağrım falan yok. Evde test yaptım silik çizgi çıktı hemen acile gittim kan verdim 2 saatte çıktı sonuç. Beta değeri 29.3 sizce iyi mi ?
Allah beni mutlu ettiği gibi herkese mutlu etsin allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin amin
Senin adına çok sevindimBen hamileyimİnşallah sağlıklı ilerler bu sefer 3 hafta 4 günlük hamileyim. Göğüsüm çok şişti başka belirtim yok. Adetime 2 gün var ama hiç kasık ağrım falan yok. Evde test yaptım silik çizgi çıktı hemen acile gittim kan verdim 2 saatte çıktı sonuç. Beta değeri 29.3 sizce iyi mi ?
Allah beni mutlu ettiği gibi herkese mutlu etsin allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin amin
Ayy çok sevindim şükürler olsunSSimdi konuştuk sabah alicak negatif çikarsa beni yer lafları ile göğüs ucu kararması nasıl oluyor kizlar
Ya şimdi dikkatli baktım sağ göğüs ucunun kenar çevresindeAyy çok sevindim şükürler olsun❤ canım hiç bilmiyorum ki ben hiç takip etmedim o kararma olayını
İlk kez oluyo canım ama neden anlamadım salı ya randevu almıştım zaten gidicem umarım hersey yolundadırCanım neden olur böyle bir şey bilemem
ilk kez mi başına böyle bir şey geldi. Doktora gitmeni tavsiye ederim.
Hadi inşallah bebiş geliyoYa şimdi dikkatli baktım sağ göğüs ucunun kenar çevresindekararma çizgisi var yuvarlak olarak kararma ama tam ucu normal yani ama bakınca baya belli gögus başını kalemle çizmiş gbi
Hadi inşallah bebiş geliyo❤❤ uff çok heyecanlanıyorum böyle olunca sizin adınıza ❤❤
Yaa kuzum daha önce patlamıştı bu kadar ağrım yoktu bu kez çok fena yaptı ağrım sadece sol tarafımda çok garip reglim normale döndü miktar bakımından bi duş aldım ondan sonra düzeldi şükürMucizemmm16 kist olmuş olabilir kuzum adetle atılıyor
İnşallah canımcım ❤Ya hadi bende inşallah diğer ay senin için heyecanlanicam bebiş bakalım yarın test alicam dedi ama alırsa yapıcam hemen
Canım sanırım dediğin gibi ben hiç hatırlamıyorum yaKızlar bu hamilelikte akıntı artiyormus böle beyaz krem şeklinde bir akintimi acaba bu bilen varmı ?
Bende hatrlamiorm işte bnm kasklrm hala agrio karnm agrio akintimda dünden beri arttı beyaz kremsi ve ıslaklık hissediorm sanki hep bilemiorm ya olmayablirdr gbide ümit işte. Rabbim nasip etsin hepmze aminnn . Senn ne durumda CNm sokuldunmu yoksa hala belrsizlik devammi ediyorCanım sanırım dediğin gibi ben hiç hatırlamıyorum yasadece kızımda çok akıntım olduğunu hatırlıyorum onuda ağrıdan gebermiştim hastalanmamıştım sürekli ağrıyla akıntım vardı
Canım sen neler yaptın belirtilerin neydi vs tek tek yazıcam belli olunca demiştin ne zaman yazcaksın kız çatladıkMerhaba canımben de öyle oldu bu ay akıntı artışında bi tuhaflık olduğunu anladım.
Ay yap artık çatladık kızzYa hadi bende inşallah diğer ay senin için heyecanlanicam bebiş bakalım yarın test alicam dedi ama alırsa yapıcam hemen
İnşallah canımİlk kez oluyo canım ama neden anlamadım salı ya randevu almıştım zaten gidicem umarım hersey yolundadırsenin nasıl gidiyo
Canım fırsatım olmadı. Doktora bi gideyim dedim sağlıklı mı nasıl emin olayım dedim. Ondan sonra yazayım demiştimCanım sen neler yaptın belirtilerin neydi vs tek tek yazıcam belli olunca demiştin ne zaman yazcaksın kız çatladık