- 12 Aralık 2017
- 5.050
- 8.757
- 32
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #13.021
Hiç böyle konularda kocama büyük laflar etmemYaa deli kız inat ettik artk napalim bakalım
Evet ya kocasının inadindan biz catladik resmenYaa bencede kocana ayın 1 ine kadar söyleme çatlasın meraktanyollayalım bişey yapalım yaa biz öldük meraktan
Hayırlı olsun iki gün sonra tekrar aynı yerde kan verin artışı takip etmeniz gerekiyor gebeliğiniz daha çok yeni inşallah güzel ilerler artışlarınızBen hamileyimİnşallah sağlıklı ilerler bu sefer 3 hafta 4 günlük hamileyim. Göğüsüm çok şişti başka belirtim yok. Adetime 2 gün var ama hiç kasık ağrım falan yok. Evde test yaptım silik çizgi çıktı hemen acile gittim kan verdim 2 saatte çıktı sonuç. Beta değeri 29.3 sizce iyi mi ?
Allah beni mutlu ettiği gibi herkese mutlu etsin allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin amin
Ya dedim ama işte bakakim belki yarın alir diye ümit ediyorum bende çok üzülüyorum çok yapmak istiyorum şuan aşırı süt akıntı var gaz çok bilmiyorum yaaEşine söyle ki çocukla ilgilenirken röntgene falan giriyorum randrasyon alıyorum bebek için zararlı,ona göre bir önlem almamız lazım yoksa ileride sorun olabilir öğrenmemiz lazım kullanmam gereken ilaçlar olabilir 1i çok geç de
Ya sürekli test yapınca bıktım öyle ddm bidaha bı ay başı gelmeden yapmiycam diye söz mü dedi söz ddm ne blm bu kadar gecikecegniHiç böyle konularda kocama büyük laflar etmemsen de niye ettiysen topluca catladik sayende ahusus
Seffaf olunca olmuyo mu gebelik hic acaba
eBaya geçmiş canım yaYaa canım benim testlerle de doğrulansada ağız tadıyla tebrik etsek
Kuzum iğne etkisi 11. Günde geçer 12. Günden itibaren en garanti 13 test yapabilirsin ama bende belirtiler hiç geçmemişti hamile gibi her belirtiyi yasadım progestan veya duspaston basladınmıS sultansultan90 canım önceki ignelerinde etkisi kaç gune geçmişti hiç hatırlıyor musunnnn
Ay su kadar belirtiyi inşallah hamileyimdir de ondan cekiyorumdur yaaaa
Amin çok teşekkür ederimHayırlı olsun iki gün sonra tekrar aynı yerde kan verin artışı takip etmeniz gerekiyor gebeliğiniz daha çok yeni inşallah güzel ilerler artışlarınız
Kız sen çatlamak ne demek bana sor bide aşırı merak ediyorum bütün belirtileri araştırdım idrar rengine kadatEvet ya kocasının inadindan biz catladik resmen
Hayırlı olsun canımBen hamileyimİnşallah sağlıklı ilerler bu sefer 3 hafta 4 günlük hamileyim. Göğüsüm çok şişti başka belirtim yok. Adetime 2 gün var ama hiç kasık ağrım falan yok. Evde test yaptım silik çizgi çıktı hemen acile gittim kan verdim 2 saatte çıktı sonuç. Beta değeri 29.3 sizce iyi mi ?
Allah beni mutlu ettiği gibi herkese mutlu etsin allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin amin
Yok canım gerek yok dedi doktorum.Kuzum iğne etkisi 11. Günde geçer 12. Günden itibaren en garanti 13 test yapabilirsin ama bende belirtiler hiç geçmemişti hamile gibi her belirtiyi yasadım progestan veya duspaston basladınmı
Hahah aybasi derken regl zamanımı kastetmistim de alsın su testi artıkKız sen çatlamak ne demek bana sor bide aşırı merak ediyorum bütün belirtileri araştırdım idrar rengine kadat
Hahah aybasi derken regl zamanımı kastetmistim de alsın su testi artık
Canım neden olur böyle bir şey bilememCanımlar ben regl oldum ya reglim acayip parçalı ve sadece sol kasığım ağrıyo bugün normalde çok fazla olması olması gerekir ağrım çok fazla ama doğru düzgün bişey de yok kayde değer sizce kist falan bişey olabilir mi ya
Merhaba canımKızlar merhaba bişi sorcam
Yumurtlama felan geçti 22 ci dongu günündeyim hergun ayıptır söylemesi beyaz akıntı ve sumuk gibi akışkan bi akıntı var normal mıdır ya normalde bu kadar olmazdı yanı çatlatma günlerinde olurdu öyle soyliyim