- 28 Ekim 2021
- 1.191
- 1.224
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #12.921
Bende öyle düşündüm canimcim. Zaten keseyi görmek için gidecektim keseyi gördüm. Bir daha ki sefere en azından yolk ve bebeği göreyim istiyorum Allah kısmet ederseGittiğinde kalp atışını karından duymayabilirsiniz kuzu vajinadan bakabilir. Bir de tekrar gitme derim. Cuma daha mantıklı.
Ederim tabi canım etmez olur muyum. Sizlerde benim için dua edin bu sefer sağlıklı bir şekilde ilerlesin gebeliğimAy lütfen bana da et bana da adım Ezgi
Ismen edersen belki faydasi olurrrr
Çok nadir gelir kuzum ama rutinde değil.O senin normal akıntındir canım muhtemelen koku vs yoksa
Canım sadece spermin hızı için mi, başka özelliği var mı?Evet canım spermin hızını arttırıyormuş bende de kuruluk var bolca. Yumurtlama döneminde özellikle kullanılıyor normal zamanda da kullanılabilir bak şöyle bir açıklama yapılmış
14.gün canımPik olmamış canım kacinci günün
Bu ürün nedir hanımlar yunurtlama yapan?Kullan kullan sonucu bilmem ama kaliteli yumurtlama yapıyor benim sol tarafımda hiç yumurtalarım gelişmezdi yumurtlamaya kadar 5 gün kullanmıştım sol da yumurtalarım büyüdü eş paketi etkili bence
Banada atar mısın canım? Nedir bu ne işe yarıyor?
Halen şoktayım ve korkuyorum inanıyım mı bilmiyrmBen gördüm canım çizgi var. Ne kadar da erken çıkmış maşallah. Hayırlı olsun
En iyisi kendini dinlememek ama pek elde değilArianaaa buldum seni yinebenim bat 1 haziran ama yumurtlamam yeni olduğu için asla belirti aramıyorum kendimde sadece yumurtlamadan beri ara ara kasık ağrım var şişkinlik gaz var bunları da yumurtlamaya ve üşütmeye bağlıyorum
Var canım ben hafif silik bir çizgi görüyorum çok erken yapmışsın bak burda erken test yapanlar pişman oluyor sabret gününde yapKızlar orda bi çizgi var mıadetime 7-8 gün var
Şöyle bir açıklaması varCanım sadece spermin hızı için mi, başka özelliği var mı?
İnşallah canım haberdar et bizi olur mu?Bende öyle düşündüm canimcim. Zaten keseyi görmek için gidecektim keseyi gördüm. Bir daha ki sefere en azından yolk ve bebeği göreyim istiyorum Allah kısmet ederse
Ay bende ayni ruyadan gördümHayırlı olsun canım sağ salim kucağına alırsın inşallah bizlerde dualarında her vermeyi unutmabende bugün rüyamda hamile olduğumu öğreniyodum değerimde 270 çıkıyordu . Ahahaha ayy iyice kafayı yemiş olabilirmiyim
Hayra çıksın rüyalarınızAy bende ayni ruyadan gördüm
Canim yanlis anlama ama o test markasina pek güvenme sonradan üzülmemek icin bikac gun daha bekleHalen şoktayım ve korkuyorum inanıyım mı bilmiyrm
Femara kullandım canım. Normal zamanda ben yumurtlama akintimi net görürdüm ignenin etkisi midir yumurtlama akıntısı görmedim sen görüyor musunBenim 3. İğnem kuzum her iğnemde hamileyim masallah cok belirti oluyo o yüzden bu ay saldım test bile almadım ins seninki tutar canım klomen mi kullandın
Hemen çıktı mı?Kızlar orda bi çizgi var mıadetime 7-8 gün var
Canım ben adetimin son günü ovülasyon yaptım aşşagıdaki gibiydi. Yumurtlamadan 13 gün geçti kasıklarım okadar cok ağrıyordu ki adetimin son gününden beri birde gaz. Bir günde başım döndü noluyor ya flan dedim kendi kendime. Pcos oldugu için daha önce ilaçlar kullandım olmuyordu. Oyüzden inanasım gelmiyor inşallah vardır teşekkür ederimVar canım ben hafif silik bir çizgi görüyorum çok erken yapmışsın bak burda erken test yapanlar pişman oluyor sabret gününde yap