- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #12.901
Henüz pik değil ama yarın öbür gün olacakEki Görüntüle 3070442 Eki Görüntüle 3070443 Slm kızlar pik olmuş mu sizce çok mu yakın bir yapmalıyım yardımcı olur musunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Henüz pik değil ama yarın öbür gün olacakEki Görüntüle 3070442 Eki Görüntüle 3070443 Slm kızlar pik olmuş mu sizce çok mu yakın bir yapmalıyım yardımcı olur musunuz
Teşekkür ederim canımHenüz pik değil ama yarın öbür gün olacak
Yerleşme değil kuzum başladı kırmızılarBilmiyorum ki yasayanalar bilir ancak
Ben gördüm canım çizgi var. Ne kadar da erken çıkmış maşallah. Hayırlı olsunKızlar orda bi çizgi var mı adetime 7-8 gün var
Yaa işte buda daha cok psikolojimizi bozuyo Amin canım inşallah ❤İşte CNm napalim gönlümüzden geçeni olsun diye zorla oldurmaya çalışıyoruz ümit etmek istemek bizi bu hallere düşürüyor Rabbim tez vakitte hepimize nasip etsin inşaAllah bu işler meşakkatli ama sonu güzel olacak inşallah aminnnn
Nerden aldın kuzum??kutunun resmini ata bilirmisin? Belki bende denicemEvet canım spermin hızını arttırıyormuş bende de kuruluk var bolca. Yumurtlama döneminde özellikle kullanılıyor normal zamanda da kullanılabilir bak şöyle bir açıklama yapılmış
Kullan kullan sonucu bilmem ama kaliteli yumurtlama yapıyor benim sol tarafımda hiç yumurtalarım gelişmezdi yumurtlamaya kadar 5 gün kullanmıştım sol da yumurtalarım büyüdü eş paketi etkili benceEvet canım aldım onu kullanıyorum ama yine de içimden gelmiyor takip etmek dedim olacağı varsa böyle de olur saldım valla
Canım özelden atayımNerden aldın kuzum??kutunun resmini ata bilirmisin? Belki bende denicem
TamamCanım özelden atayım
Canım test yapmadın mıiii halaaaaaYaaa şu yazı bile aşırı mutlu ediyor beni
O senin normal akıntındir canım muhtemelen koku vs yoksaBeyaz pütürlü akıntı o nedir canım?
Valla ben hamileyim igneden beri ay ne igneymis arkadaş ben kızımda 3 aylık hamileyken yaşadığım şeyleri yaşattı banaİns kuzum sen nasılsın
Pik olmamış canım kacinci gününGünaydın hanımlar sizce pik olmuş mu yakın mı
Eki Görüntüle 3070441
Ay lütfen bana da et bana da adım Ezgiİsteyen herkese sürekli dua ediyorum canım. Rabbim isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin inşallah. Belki de rüyaların doğrudur sana mesaj veriyordur bebişin
Hosgeldin bacım çoğumuz öyleyiz 2. Çocukları bekleyen...Oğlumda pat diye hamile kalmıştım bu sefer öyle olmadı dün regl oldum inş bir sonraki yumurtlama döneminde tutar
Benim 3. İğnem kuzum her iğnemde hamileyim masallah cok belirti oluyo o yüzden bu ay saldım test bile almadım ins seninki tutar canım klomen mi kullandınValla ben hamileyim igneden beri ay ne igneymis arkadaş ben kızımda 3 aylık hamileyken yaşadığım şeyleri yaşattı bana
Etkisi geçse de bi merak etsem durumumu
Göğüs ucum karardi midem bulanıyor Bakalım 9. Gün bugün hayırlısı olsun. Bana bu ay tutmaz gibi geliyor bakıyorum kimsenin ilk aydan tutmamış nerdeyse
İnşallah valla canım bari onunla olsunKullan kullan sonucu bilmem ama kaliteli yumurtlama yapıyor benim sol tarafımda hiç yumurtalarım gelişmezdi yumurtlamaya kadar 5 gün kullanmıştım sol da yumurtalarım büyüdü eş paketi etkili bence