- 12 Aralık 2017
- 5.050
- 8.757
- 32
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #12.941
İnşallah kuzum hayırla sağlıkla kavusun İnşallah kuzunlaEderim tabi canım etmez olur muyum. Sizlerde benim için dua edin bu sefer sağlıklı bir şekilde ilerlesin gebeliğim
Şöyle sabah 8 de yaptım uykuluydum beklemedim cünkü gözümü acamıyrdm. Koydm oraya yataga geçtim bi yarım saat uyudum kalkdım birden gidip baktım böyleydi oyüzden hemen cıktımı bilmiyorum. pcos var daha önce femara çatlatma iğnesi kullandım olmuyordu inşallah vardırHemen çıktı mı?
İnşallah vardır Allah sevincini katlamayı nasip etsin erken gebelikler beni çok yanılttı maalesef. İnşallah bebeğin seninledirŞöyle sabah 8 de yaptım uykuluydum beklemedim cünkü gözümü acamıyrdm. Koydm oraya yataga geçtim bi yarım saat uyudum kalkdım birden gidip baktım böyleydi oyüzden hemen cıktımı bilmiyorum. pcos var daha önce femara çatlatma iğnesi kullandım olmuyordu inşallah vardır
Aynen iç gudu idi bncede hatta değerlendirmeye devam edecektik yani yumrtlama dönemi icimdeydim eşime dedm uykum vr birsy olur die istemedim :)içimden dedmki bn zaten hamileym ki uyudum :)))Aaaa nasıl şaşırdim nasıl yani ertesi gün ilişkiden sonra mı yaniayy alemsin içine doğmuş bes belli..
Aslında tahmin edebiliyorum ya insan hissediyor bı şekilde
Amin amin cümlemizin inşallahİnşallah vardır Allah sevincini katlamayı nasip etsin erken gebelikler beni çok yanılttı maalesef. İnşallah bebeğin seninledir
Ederim kuzum senden de hayırlı haberler bekliyorum inşallahİnşallah canım haberdar et bizi olur mu?
Eşim almadı inatlasiyo hazirna 1den önce yapmiycaz diye
Canım test yapmadın mıiii halaaaaa
Ay bu kocaların hepsi gıcıkEşim almadı inatlasiyo hazirna 1den önce yapmiycaz diye
Üzülmemi istemiyo ya her ay 2kre yapardım bıktı artk oda haklıAy bu kocaların hepsi gıcık
Tahmin ediyorum canımÜzülmemi istemiyo ya her ay 2kre yapardım bıktı artk oda haklı
Ya evimde ykain eczane yok olsa alırım şimdiye durmazdm belkide haklı beklemem lazım belkide hicbise yoktur sağ kaşığım çok ağrıyor bakalım varsa illa ki çıkacak zatenTahmin ediyorum canımbenim eşimde olsa almazdı bide bi ton laf ederdi ben hep ondan gizli alıp yapıyorum oda üzülüyorum diye kızıyo hep
Ben yakın eczane hakkımı doldurdum bu ay 3 tane aldım kızlar artık manyak bu kadın diye bakıyorlardıYa evimde ykain eczane yok olsa alırım şimdiye durmazdm belkide haklı beklemem lazım belkide hicbise yoktur sağ kaşığım çok ağrıyor bakalım varsa illa ki çıkacak zaten
AtarımBanada atar mısın canım? Nedir bu ne işe yarıyor?
YBen yakın eczane hakkımı doldurdum bu ay 3 tane aldım kızlar artık manyak bu kadın diye bakıyorlardı
Bende ilk klomen sonra letu smdi femara kullandım ama kullanmaz olaydım oluk oluk saçlarım dökülüyor cok saçıma yan etki yaptı femara benim cok akıntım gelmez normaldede canım sabah vuruldum 36 saat sonra çatlıcak yarın aksam hafif akıntı gelince anlarım bide kaısk agrısı cok oluyo iğnelerde bende fena çatlıyoFemara kullandım canım. Normal zamanda ben yumurtlama akintimi net görürdüm ignenin etkisi midir yumurtlama akıntısı görmedim sen görüyor musun
UuuuuufffffY esim imara bindirdi almadı. Çok üzüldüm ay yapmai istiyodum Haziran 1den önce almak yok ddi
Uuuuuufffff
Beraber yapicaz inşallah o zaman
beraber pozitifleri görelim