- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 32
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #12.661
Yaa tüh canım kızın nasıl oldu peki iyidir inşallah yakınlarda eczane vardır aslında alabilsen inip eşin yanında mıYaa aslında benim amacında kan vermek acile indim daha dmein sordum burası sadece hamileler kısmı alamayiz diğer acile gidin dedi diğer açıl bana çok uzak kızımı bırakamam yani
Kizzz niye kan vermiyorsun ya hamileysen ?Bilmiyorum canım ya bana hiç bir doktor bitkisel bişey önermedi c life burdan duydum ama onunda kötü yorumları beni tedirgin etti onu da kullanmadım. Sadece geçen sene ramazanda soğan kürü yaptım o da iyi geldi diye hissettim reglim falan zamanında geldi. Hatırlarsan o ilacın adını yazar mısın bana araştırayım bende.
Kız bidaha test falan yapmadım belirti de olmadı. Ben gün aşırı değerlendiriyorum bacım. Bu ay da böyle oluversin napalm. Bu gün reglin 10. Günü bi kaç güne yumurtlama olur diye düşünüyorum bakalım akıntı takibi de yapamıyorum iki günde bir ilişki olunca içimde kalan sperm artıkları ile karıştırıyorum yumurtlama akıntısını
Ay onların diğer aciline ya insanı böyle uğraştırmasalar olmuyo test yaptım pozitif çıktı desenSordum almiyolarmis sadece çocuk ve hamile acılı bu kısım diyo e belki hamileyim ddm diğer acile gidin dediler ya
Silikte olsa Pembe çizgi varEki Görüntüle 3070169
Bu da bugünkü testim
Güvenmiyorum teste bi kaç gün daha beklemeyi düşünüyorumSilikte olsa Pembe çizgi var..
Kan vermeyi düşünüyor musun ?
Zigotcuklarımı aldım benimlelerBal böceğiiiimm bugün senin gününhaberdar et bizi çok heyecanlıyım bebişleri al da gel hadi
Çok güzel yazmışsınAynenn öyle.. yapacak bişi yok Rabbim zamanini biliyor ve bizler sonucta olmasi icin uzerimize düşenleri yani tedaviydi, degerlendirmeydi vs bunlari yapiyoruzOlursa mutluluk olmazsa vaktini bekliyorz
Yaaaaaa sen benim gözümde şuandan itibaren hamişsin beybisu en güzel Şafak saymalar başlasınZigotcuklarımı aldım benimlelerhala yatıyorum odada çıkarmadılar daha.. dün çok heyecanlıydım gergindim.. şimdi bi rahatlama geldi biri iyi biri orta kaliteymiş artık biri tutunsun inşallah
Venev hepsonradan M Mrs Electrical Engineer My_Moonlight06 S sedacamasal Papatyamveben-Mavi ve tüm fıstıklar
Ahaha sonucta içerde 2 embriyo var mı varYaaaaaa sen benim gözümde şuandan itibaren hamişsin beybisu en güzel Şafak saymalar başlasın
Kac gune guzel haber verirsin bize kuzuZigotcuklarımı aldım benimlelerhala yatıyorum odada çıkarmadılar daha.. dün çok heyecanlıydım gergindim.. şimdi bi rahatlama geldi biri iyi biri orta kaliteymiş artık biri tutunsun inşallah
Venev hepsonradan M Mrs Electrical Engineer My_Moonlight06 S sedacamasal Papatyamveben-Mavi ve tüm fıstıklar
Ayyy ne güzel kuzum yaaZigotcuklarımı aldım benimlelerhala yatıyorum odada çıkarmadılar daha.. dün çok heyecanlıydım gergindim.. şimdi bi rahatlama geldi biri iyi biri orta kaliteymiş artık biri tutunsun inşallah
Kadere teslimiyetÇok güzel yazmışsın
Bu süreçte mutlu hissetmekte en az beden sağlığı kadar önemli
12 gün test günü ama daha erken de bakarız kandan istersen dedi doktor.. 30-31 mayısta ben dayanamam galibaKac gune guzel haber verirsin bize kuzu
Doguma giderken de insallah hazırlandım diyip resim atariz birbirimize insallahKızzz aynı güne denk geldi yumurtlamamız bende yarın sabah çatlatma iğnemi vurulcam pztsiye hazır olurum bende bu ay ki sloganımız no stres kızlarr ona göre
Seni bilmem de biz baskiciyiz dayanamayz diretiriz sende yaparsin mecbur12 gün test günü ama daha erken de bakarız kandan istersen dedi doktor.. 30-31 mayısta ben dayanamam galiba
Kuzu şimdi bu tüp bebek oldu dimi12 gün test günü ama daha erken de bakarız kandan istersen dedi doktor.. 30-31 mayısta ben dayanamam galiba
Ay evet konuldukları anı gördüm iki nokta şeklinde. Ord nasıl görünüyor ki bu anlamadım dedim, su dolu kesey mi neymişAyyy ne güzel kuzum yaaorada olduklarından emin olmak ne şahane bir duygu. İkisi de tutunacak annelerine sımsıkı
Hadi inşallah kalp atışını dinledigin günler de yakın olurKeşke benimkide deseydi de umutlandırmasaydıbenim kistim varmış patladı öyle gitmiştim kist yok olduktan sonra adete yakındı gittim bana yumurtan çatlamış rahim kalınlaşmanda var hamile olabilirsin dedi çok umutlandırdı ama malesef yoktu bebek tabiki
Evet canım bayaa tüp bebek oldu.. tüpte döllediler embriyo yapıp karnıma geri koydularKuzu şimdi bu tüp bebek oldu dimi